Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ludzie ktorzy cos osiagneli np lekarze czy prawnicy to lepsi ludzie niz inni

Polecane posty

Gość gość

jestem nianią od 9 lat, muszę przyznać, że poznałam mnóstwo ludzi, głownie całe rodziny, najlepiej czułam się w domach lekarzy, prawników, architektow, są to porządni ludzie, którzy doszli do czegoś nauką, wiedzą,pracą, zwykle są kulturalni, dzieci ich są grzeczne, wcale nie od razu rozkapryszone, a nawet zabawki mają czasem nie te najdroższe ale jakieś sensowne, które uczą przez zabawę, natomiast osoby, które prowadzą własne biznesy, szybko się wzbogaciły tzw karierowicze, ludzie głownie z wyksztalceniem humanistycznym typu marketing, socjologia itp. albo bez wyszktałcenia to takie prostaki, głownie są snobami, lubią zagraniczne rzeczy, nieraz nie mając o niczym pojęcia, dzieci mają pełno zabawek, ale są małointeligentne, nie chcą się np. uczyc wolą cały czas się bawic albo rozrabiac, sa rozkapryszone, bo przecież jak mama nie ma dla nich czasu to kupi za to zabawke, rodzice ich doszli do latwej kasy i nie szanują pieniędzy, pracy, nauki, zdobywania wiedzy. Całe szczęście,że już teraz nie muszę dla takich pracować.

Gość Chaquel Dema
nie wiem kochanie 🖐️

Gość gość
Buhaha mądrzejsza od nich nie jesteś.

Gość prawictwo pospolite128
nie rozumiem jakim idiotą trzeba być zeby wrzucać do jednego wora Chirurga i prawnika .. Przeciez prawnik to dno .. Oni biorą pieniadze, od biednych ludzi którzy kłocą sie miedzy sobą czesto o błahe sprawy. Prawnicy to hieny jak bankierzy dla mnie zero Do chirurgów mam szacunek .

dla mnie prawnik to takie samo dno co ksiądz. rydzyk

Gość gość
a czym ty sie roznisz od tych innych? ido czego doszlas? niczym i do niczego, jestes opiekunka dzieci, tyle.

Gość gość
Dokładnie a i lekarze / prawnicy nie zawsze do czegoś "dochodzą"

Gość gość
Ja nie opisuję tu przeciętniaków takich jak ja czy wy tylko tzw "wyższe sfery" , ludzie którzy zarabiają z 10 tysięcy miesięcznie minimum. Między nimi też jest przepaść. Albo takie chamstwo - gdy raz zadzwoniłam do sędziego powiedzieć, że niestety nie mogę się w danym dniu zająć ich dzieckiem z powodu choroby to powiedział, że wszystko rozumie i w porządku. Natomiast gdy zadzwoniłam do paniusi od firmy sprzedającej coś tam to wielka afera, nakrzyczała na mnie i powiedziała, że takich jak ja są tysiące i mnie zwalnia i złoży na mnie skargę w agencji niań :D Brak klasy i tyle.

Michal wisniewski zarabia 30 tys zł miesiecznie to jest wyższa sfera ?

Gość gość
zgadzam się prawnicy i lekarze to elita. Ludzie z kafeterii nie dorastają im do pięt

Gość gość
a wiec piszesz tez osobie, brak ci klasy :D

Doda zarabia 50 tys miesiecznie to jest wyższa sfera ? Kompromitujesz sie . Zarobki nie maja nic wspolnego z klasą. Nauczyciel w szkole który wyciaga 3 tys miesiecznie moze miec wiecej klasy od tej dody .

Tomasz jacykow zarabia 15 tys zł miesiecznie to jest wyzsza sfera ?

Gość gość
nauczyciel 3 tys chyba żartujesz 1800 mają

Gość gość
A ty jaka jesteś? :D chyba zazdrościsz tej "paniusi po socjologii" bo sama po tym jesteś, ale ona się wybiła i ma kasę a ty nie.

strzel sobie w łeb , a otrzezwiejesz.

Gość gość
Nauczyciele akurat to najgorsze barachło :D chciało być mądre, ale nie wyszło i musi się wyżywać na dzieciach.

ja podałem przyklady zeby udowodnic ze zarobki nie maja wiele wspólnego z klasą ..

Gość gość
Jak zawsze błyszczycie swoją umiejętnością czytania ze zrozumieniem :) Chodziło mi o to, że nawet mając kasę, można być burakiem. Ja nieraz się dziwiłam koleżankom co marzyły o lekarzu albo adwokacie, ale teraz mając już 28 lat rozumiem je - taki mężczyzna to poukładana osoba, która chciała na edukacje poswiecic 5-7 lat, plus aplikacje/specjalizacje, poświęcić się temu w pełni a nie szukać najłatwiejszych studiów i najłatwiejszego sposobu na zarobienie pieniędzy

Gość gość
jak toś wykonuje zawód prawnika czy lekarza to jest elita intelektualną

Nauczyciele akurat to najgorsze barachło no to teraz wiemy . PEwnie wyżywał sie na tobie nauczyciel fizyki dlatego wyzywasz nauczycieli od najgorszych.

lekarza tak , ale nie prawnika . PRawnik to hiena i dno .. 55 letni prawnik poseł został ojcem

Gość gość
tez wrzucasz sie do tego wora i jestes burakime jak ci wszyscy "inni" :)

Gość gość
zawód prawnika jest bardzo trudny nie pisz że to dno jak nie masz o tym pojęcia

ktos kto uważa ze prawnik jest elita , dla mnie jest śmieszny Elita moze być chirurg naczyniowy , a nie jakiś Kalisz .buahaha

Gość gość
prawictwo a wg ciebie ktoś kto ma dom z basenem i kilka samochodow to nizsza sfera? ludzie, których stać na obiady w drogich restauracjach, weekendy w spa, wakacje na Madagaskarze itp.? jednak kasa zmienia życie, ale człowieka nie zmieni, miałam koleżankę, która szybko się wzbogaciła,ale pozostała miłą, skromną osobą

Gość gość
co masz do Kalisza został ojcem w wieku 56 lat i co? zazdrościsz mu?

zawód prawnika jest bardzo trudny dla kogo trudny ? SA duzo trudniejsze zawody ..

Gość gość
Panienka po medycynie / prawie? Nie? To czego pyskuje? Widzisz, niektorzy po socjologiach mają kasę, o której ty tak marzysz :) ach, muszę zmykać, obowiązki zmywają nianko :D Ps. Z fizyką było dobrze, to nie tylko moje obserwacje na temat "mądrości i kultury" nauczycieli.

Gość gość
prawictwo czy jakiś prawnik cię skrzywdził ?