Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość metalówaa1994

Lubie jeść fast foody z McDonalda i nie rozumiem hejtu na tą restauracje

Polecane posty

Gość metalówaa1994

Teraz żeby być modnym trzeba mówic że jedzenie z McD to obrzydlistwo że robią hamburgery ze szczurów, że sama chemia że normalny człowiek sie brzydzi tam jeść, że tylko plebs tam zagląda itd. A ja powiem oficjalnie - laga wam w d**e, McDonalds jest z******ty, jedzenie smaczne, uwielbiam tam jeśc jak jestem na mieście, zaglądam tam prawie codziennie. Pyszności :classic_cool:

Gość Ladek zdroj
nikt nie jest mondny tylko MADRY Zmieni sie twoje zdanie kiedy watroba tobie wysiadzie, powodzenia

Gość Halina z Lublina
nie ma buleczek dla polskich dzieci 🖐️

Gość gość
i takich słów uzywa "dama" ????????? wyjdź stąd

Gość metaIówaa1994
piepsz siem

Gość gość
i jesteś pewnie spasionym pryszczatym pasztetem w glanach. :) Bravo. :)

Gość gość
z długimi tłustymi czarnymi włochalami. Rzygam takimi rydasami

Gość gość
modelka ? hahahahaha

a włosy mam rude a nie czarne :P może zająłbyś sie czymś pożytecznym zamiast tworzeniem w swojej głowie fikcyjnego obrazu mojej osoby? :D

Gość ns2608
Też lubiłam mcdonalds, ale przez 2 miesiące odżywiałam się bardzo zdrowo i ćwiczyłam, całkowicie oczyściłam swój organizm i jak poszłam po tym do MC to nie dałam rady tego jeść tak mi to śmierdziało chemią.

Gość gość
to może Ty zajmij się czymś pożytecznym bo ciągle dajesz jakieś głupie tematy. puknij się w łeb ruda metalówo z wielkim brzooooocholem

Gość gość
metlowa jestes z wroclawia ? :classic_cool: chyba cie ostatnio widzialam :P

Gość gość
Witaj Karolino N ;)

Gość gość
Metalowa , widzialas reportaz o dziennikarzu co zrobil eksperyment i przez miesiac zywil sie tylko w mack ? Codziennie ? Znajdz na youtube i zobacz koniecznie, moze wtedy do ciebie dotrze co za syf tak kochasz :) facet przez 1 miesiac przytyl kolo 10 kg ! Wyniki tj. cukier, cholesterol, cisnienie krwi mial duzo gorsze, byl chory i tak sie czul.. Mac od czasu do czasu tak ze 2 razy w miesiacu moze byc.. osobiscie nic mi tam nie smakuje, nie lubie slodkich bulek i burgera z niewiadomo czego, frytek robionych z maki zmieniaczanej.. jedynie lubie ciacho, zwlaszczw te z owocami lesnymi. Moje dzieciaki nie chodza do Maca i wcale mnie o to nie prosza. Nasza slaboscia jest kurczak z KFC.. tez nie zdrowe , niestety.. dlatego goscimy tam tylko gdy jestesmy na wyjezdzie moze z 1 na miesiac.. generalnie fast foody nie maja cie nakarmic, one tylko zapychaja cie na krotka chwile. A jakimi smieciami to juz inna sprawa

Gość gość
Ja też lubie frytki z Maca. To jedyne co tam lubie.

Gość gość
Metalówo, pochwal się jakich zespołów słuchasz.

Gość zielona luddka
no i zatkało idiotkę, młodzież to p********i idioci, nic do nich nie dociera

Gość schi schi
Ja jak zjem kurczakburgera i frytki z McD to czuje się syta cały dzień.

przecież widać i czuć, że to g***o:O mają dobre frytki i kawę, o:) , widzialas reportaz o dziennikarzu co zrobil eksperyment i przez miesiac zywil sie tylko w mack ? Codziennie ? x jak będziesz jadł cokolwiek JEDNĄ rzecz cokolwiek to też się zrujnujesz:) więc arguemnt bez jakości.

Gość gość
ale to raczej nie jest jedna rzecz tylko niby pelnowartosciowe posilki bulka mieso i warzywa

chodzi mi o to, że nikt nigdzie nie napisał: odżywiajcie się tylko w Macu, dostaniesz tam wszystko. inteligentny człowiek wie, że to coś na co możesz sobie pozwolić od czasu do czasu. nieinteligentny - selekcja naturalna:)

Gość ianka
Jak Ci smakuje to na zdrowie :) Ja staram się unikać jedzenia na mieście, bo nigdy nie wiadomo, co oni podadzą. Stać mnie na jadanie w fast foodach albo drogich restauracjach, ale jednak wolę w domu, bo wiem, co kupuję, nie oszczędzam na jakości jedzenia, czytam składy itd. Brzydzi mnie myśl, że mięso w moim daniu może zawierać to, co sama bym w trakcie przygotowania odkroiła i wywaliła do kosza albo że zamiast sera ktoś dał zamiennik. Nie jem byle czego, a jak sama nie zrobię to nie wiem, co ktoś tam wrzucił i czy wcześniej nie było to na podłodze.