Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

facet nie odpisuje ani nie dzwoni

Polecane posty

Gość gość
U mnie to samo było tez mówił że mnie lubi też rozmawialiśmy ale sam z siebie sie nie odezwał nigdy więc czułam sie jak kretynka i nie odezwałam się już do niego usunęłam go i zablokowałam

Gość gość
moj mi pisze dwa sms i raz dzwoni i mi to starcza, po co wiecej niby.

Gość gość
Ja pierwsza nigdy nie pisze. Ani nie dzwonie.

Gość gość
jak tak jest to koszmar wtedy no sa na to rozne sposoby i sa skuteczne i dzialaja na kazdego faceta jak sie to zrobi tak ale pamietaj ze taki facet moze ciebie potem wiesz co no 👄 www.youtube.com/watch?v=aHLH7L_I1wQ

Gość gość
Zebysmy się dobrze rozumieli. To nie jest mój facet wiec nie musi mi pisac w ciągu dnia nie wiadomo ile smsów czy dzwonic. Chodzi o to ze jak kogos poznajesz to chyba chcesz się czegos o nim dowiedzieć, cos chcesz zagadać. A nie wymyslac kolejne spotkania chcąc z nim porozmawiać bo pan najwyraźniej sam się nie ruszy i nic nie wymyśli. Żeby chociaż jednego smsa tak samemu od siebie nie wyslac?

Gość gość
A po co ty pirewsza pisałas? mi dzis napisał i nie odpisałam nawet ani nie odebrałam tel bo pierwszy sma o 8 a drugi o 18, to chyba lakka olewka wg mnie.

Gość gość
Autorko....a ile macie lat ?

Gość Monikaabc
Autorko smutna prawda ale niestety facet ma Cię totalnie gdzieś. Nie zależy mu na tej znajomości. Jak już ktoś wspomniał faceci to zdobywcy lubią zdobywać, starać się i to się sprawdza w praktycznie każdym przypadku. Kiedyś miałam podobną sytuację do Twojej. To ja pierwsza pisałam do faceta, odpisywał ale chyba tylko z grzecznośc****otem jak przestałam to znajomosc rozeszla sie po kosciach. On jak ja milczalam np 2 tygodnie to rowniez potrafil milczec. Nigdy pierwszy nie zagadal. Dlatego daruj sobie ta znajomosc. Faceci lubia grac i mamic kobiety wiec pewnie odpisuje z grzecznosci lub zeby zostawic sobie furtke. Jak mu sie zachce seksu badz jakiegos spotkanka to bedzie mogl liczyc na Ciebie bo wie ze ty i tak sie peirwsza odezwiesz.

Gość Monikaabc
jeszcze dodam że jestem w podobnej sytuacji z tym ze ja sie przespalam z facetem a on mi powiedzial ze nie chce abym sie angazowala. Codziennie jak glupia czekam na wiadomosc od niego ale NIGDY pierwsza do niego nie pisze bo nauczylam sie ze jesli facetowi zalezy to odezwie sie sam.

Gość gość
I dobrze robisz, ja też nigdy pierwsza nie napisałam ani nie zapropon spotkania a to już poł roku, niech sie fscet stara.

Gość Monikaabc
nom ale czasem jest ciezko. Czasem np wystawiam na fb opis ze sie nudze czy cos w nadzieji ze moze zagada a tu klops. no ale on pewnie nawet sie nie domysla ze to po to by sie odezwal. Dobrze ze do niego nie pisze ale serio jest ciezko i czasem mam ochote sie zlamac. Ale nie nie co to to nie!

Gość gość
Ale widac że mu nie zależy jak nie pisze i nic nie proponuje.

Gość gość
32 lata

Gość gość
ja miałam taka sytuacje ze facet sie staral zabiegał. w koncu sie umówilismy. ale jemu chodziło tylko o sex. kiedy sie przekonał ze ja nie robie tego na pierwszej randce olał sprawe. na randce prawił komplementy, słodził a na drugi dzien juz mowił ze nie jestem w jego typie. ciekawe. do tej pory byłam. dopoki mial nadzieje ze mu dam. załosny kret yn. sam z siebie zrobił idi ote.

Gość gość
Wlasnie mnie takie cos spotkalo w jego przypadku. Zauwazylam, ze prawi mi komplementy ... a w ogole nie slucha, co do niego mowie. Nie zadaje mi zadnych pytan. I rzuca jakies seksualne podteksty. Widzielismy się już pare razy i jeszcze nic nie było, wiec tez mi się wydaje, ze czeka, az zmiekne i mu dam. Widac traktuje to od spotkania do spotkania, skomplementować ile wlezie, zebym zmiekla. A tak to cisza w eterze. Ale skoro milo spędzasz z kims czas to czemu nie napiszesz nic następnego dnia. No chyba ze wystarcza ci ze dobrze sobie spedziles czas.

Gość gość
i bardzo dobrze, niech spada frajer :P

Gość gość
Kolezanka opowiedziała mi jak spotykala się z facetem, planowali przyszlosc ... a on w międzyczasie poznal mlodsza i się z nia ozenil. Mowie o tym bo mam wrazenie ze on już od razu wiedział ze nic z tego nie będzie wiec odpowiada bo wypada albo się spotyka bo co mu zależy ... ale sam nie będzie nic proponowal. Niby się ze mna spotyka ... a szuka dalej. Takie cos się wyczuwa.

Gość gość
no to dla mnie sprawa jest jasna. chciał cie przeleciec. miał nadzieje ze jak nie na pierwszym spotkaniu, to na drugim. dał sobie jeszcze szanse na trzecia a tu du pa.i dobrze mu tak. niech sobie sam trzepie pajac.

Gość gość
Zaczelo mi uwierać ze kolejne spotkanie a on o nic mnie nie pyta. Nie interesuje go moja osoba. Może i ja mam ochote na sex ale swoja postawa sprawil ze bym go potraktowala tylko jak zabawke, na jeden raz. I może bym nawet tak zrobila ... Ale to niepisanie caly dzień mnie zniechecilo nawet i do tego haha. Przy jego kolejnym tekście o podtekście seksualnym powiedziałam skoncz bo wyjdziesz na łatwego :)

Gość gość
Iwona to Ty?

Gość gość
nie, nie Iwona. Ale inna rozczarowana :)