Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość seals

chce dziewczyny ktora bede nosil na rekach

Polecane posty

Gość seals
Dzięki juz Ja pogryzlem i co jeszcze bardziej sie wnerwila i co biedny Ja mam zrobić juz sam Nie wiem :)

Pogryzłeś :D Brzmi grejt :DJakoś ją przekabacisz, albo nie i będziecie w domku siedzieć razem,chyba że odważysz się na bunt na statku :DDzień dobry tak w ogóle :)

Gość seals
Oj przepraszam część :) gdzie moje maniery hehe. Oj bedzie bunt juz to czuje ktoś wyleci za burtę:)

Gość seals
No jestem tylko że pływać Nie potrafię :) to juz wiadomo jak bedzie. Ale to Nie jest takie zabawne Ja sie boję :)

Nom, starcie z wściekłą kobietą może napawać strachem.Najwyżej dobrze się zaprawisz, tak że nie będziesz nic czuł :)

Gość seals
Ty jednak jesteś pełna dobrych rad dzięki :) a powiec ty byś była zła jak facet by poszedł bez ciebie

Nie, my mamy trochę inną umowę :)Jak nie możemy iść razem, to raz jedno ma wyjście, a raz drugie.Np. On jedzie z chłopakami na piłkę, a ja do jego siostry na browarka :D

Gość seals
Fajny układ Tez bym tak chcial. :)Czuje ze znowu sie między nami popsuje bo Nie chce odpuścić a ona Nie może w mojej sytylacji sie postawić Ehh Dzien jak codzien i jak tu człowiek Nie ma sie denerwiwac

Taki układ to już kwestia dogadania, tzn w naszym przypadku, mamy trochę przeżyć za sobą, więc do pewnych spraw trochę inaczej podchodzimy.Nie denerwuj się :) Puść sobie fajną muzyczkę, pomyśl o czym założyłeś temat, rozluźnij się, a przede wszystkim nie nastawiaj się na to, że coś się między Wami popsuje, bo skoro będziesz w takim nastawieniu to szybciej się ziści niż myślisz :)

Gość seals
No wiem że często jest tak że jak sie myśli tak sie robi. Ale Tez juz razem trochę przeszliśmy i Nie rozumiem czasem zachowuje sie jak dziecko a ja tylko chce jak w tytule dyskusji i żeby to doceniala ehhh życie :)

Z chęcią wymieniłabym się priorytetami między Naszymi partnerami heheJa wzięłabym z Ciebie,a Ty ze mnie :)

Gość seals
A Nie można tak zrobić widziałem w telewizji zamiana żon chyba to sie nazywało hehe wtedy by nas docenili no Nie :) zobacz jak to jest dziwne życie często lubi robić pod górkę , ale przynajmniej później potrafimy doceniać inne rzeczy prawda :)

:D No był taki program Tak już jest w życiu, w sumie nie ma czego żałować, bo jest tak jak napisałeś-bo potrafimy potem docenić inne rzeczy.Taka natura człowieka, póki się nie przejedzie, lub czegoś nie straci, to się nie nauczy.Choć mam cichą nadzieję,że są inne mniej drastyczne sposoby hehe

Gość seals
Tez mam nadzieję że inne sposoby niz tylko te szokowe myślę ze trzeba mieć w sobie dużo empati taka wiesz uczuciowa inteligencja Tez sie przydaje ale malo jest takich ludzi oprócz mnie oczywiście :)

No wiem co to empatia :) hah :)Mnie też tego nie brakuje, tylko że swoją muszę się podzielić,ewentualnie jakby potraktować w/w jako coś zakaźnego, to zarazić oczywiście :DhahaMyślę, że ludzi nie jest mało, tylko my po prostu umówmy się, że nie szukamy tego w innych ludziach

Gość seals
No właśnie Nie szukamy a potem problem hehe my to jednak mamy ciężko co :) ale Damy rade :)

Eee mogłoby być gorzej - to moja dewiza życiowa :D haha Rady też damy, jak przystało na dorosłych , myślących ludzi.Nie ma sytuacji bez wyjścia.Po resztą mamy pokój zwierzeń, pod czułym okiem innych, nie piszących heheh

Gość seals
" Jedyny łatwy Dzien był wczoraj " :) no widzisz nawet sie nie wtracaja Pewnie sobie mydła hmmm mam podobnie jak oni he

Gość seals
Miało byc myślą he Nie wyszło . Ty Tez blondynka coś mam do nich szczęście :)

Nom, mydło też może być myślą :D Co masz podobnie jak oni?Tak, jestem blondynką taką siwą blondynką hehe

Gość seals
Siwą blondynka za Duzo zmartwień i osiwialas :) he s propo tamtego wątku to go Nie ciągni bo sam sie zgubiłem :)

Tak, już dawno osiwiałam,potem miałam fioletowe włosy (koloru denaturatu-śliczne :D ) potem czerwone i potem znów osiwiałam i tak mam do dziś haha :DToś Pan zamieszał, aż sam się pogubił.Ja z zaciekawienia tutejszym forum, zapomniałam się troszeczkę i właśnie dopiero teraz nutkę ściszyłam,bo basy trzęsły mi biurkiem :D

Gość seals
To z ciebie taka buntowniczka była co :) może to Nie basy tylko trzęsienie ziemi hehe Ja na spokojnie książkę czytam :)

Buntowniczka to bardzo subtelne określenie hehe ale o tym gdzieś wcześniej wspominałam :) haha jakbym dała głośniej to można było by uznać za trzęsienie ziemi, ale tak już mam, kocham głośno słuchać muzyk.Może jak czytasz to nie będę przeszkadzać, jutro też jest dzień :)chyba, że masz już dość :D

Gość seals
Oj mogę czytać i pisać taki talent :) głośna muzyka farbowane włosy no butowniczka jak nic a pijesz i palisz tez i szlajasz sie po nocach hehe

Mnie książki za bardzo wciągają i jak czytam to nie włączam komputera heheZdradziłam się z kolorami włosów, reszta faktów nie nadaje się na "niewidoczną" publikę :D

Gość seals
Nie bądź tak wstydliwą juz :) nikt nic napewno nie widzi :) mnie rzadko kiedy jakąś książka tak wciagnela że zapominalem o wszystkim ale było kilka :) a nie mam komputera wlaczonego na telefonie pisze i leze sobie

:) :)Już widzę jak śledzą te historię z zapartym tchem :DLubię czytać książki-potrzebuję ich, potrzebuję czasem zniknąć z tego świata, a to najlepszy sposób jest :)Leży i pisze na telefonie-takiemu to dobrze :)