Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość seals

chce dziewczyny ktora bede nosil na rekach

Polecane posty

Hahahahah z obsłużycielem :D Na noc będzie głupi Jaś, na lepsze spanie, więc, może nie odczuję tak, nieswojego łoża.Seals, o co się pożarłeś ze swoją pięknością?

Hahahahah z obsłużycielem :D Na noc będzie głupi Jaś, na lepsze spanie, więc, może nie odczuję tak, nieswojego łoża.Seals, o co się pożarłeś ze swoją pięknością?

Gość Gruba Żaneta z Radomia
Cześć słodziaczku, mam 23 lata ważę 185 kilo. Marzę żeby ktoś mnie ponosił na rękach. Znajdzie się dość silny śmiałek? :D PS. Jak zrobię kupę to ważę 5 kilo mniej, może to pomoże?

Gość frida czerwona
:O nie wiem zanetko.... odwaznych tu nie brakuje, ale dbaja o swoja przepukline wiec.... sznase masz marne ;)

Oj tam zaraz przepuklina. Jak facet silny to niecałe dwieście kilo powinien poderwać. Ja naprawdę jestem łatwa dziewczyna i problemów nie sprawiam. A jak chłop fajny jest, to mu taką golonkę z musztardą przygotuję, że od samego jedzenia będzie miał erekcję! No i cycuszki też mam niczego sobie, a wiem że faceci lubią duże piersi. U mnie miałby taki kochanek prawdziwe używanie - sam sutek ma u mnie 15 cm średnicy! Która chuda laska może się z tym równać?

Gość frida czerwona
ZADNA !!!!!!! ;) JESTES :classic_cool: .... cokolwiek to znaczy ;)

Oj tam oj tam. Grubej kobiecie nie można okazać miłości? Jak facet jest rachityczny i udźwignąć wybranki nie może, to widocznie się nie nadaje na jej kochanka! Albo wózek widłowy, albo zmiana partnera, innego wyjścia nie widzę. PS. A jakie ja pączki z marmoadą potrafię zrobić, to tylko nieliczni wiedzą. Jak facet ma ochotę to mu nawet takie z dziurką mogę zrobić, będzie je mógł sobie nałożyć na penisa, a ja wszystko zjem z niego! Uwielbiam tą fantazję!

Gość seals
Poklocilismy o to ze jest zazdrosna i o to ze wygadywala głupoty wśród moich znajomych długa historia opowiem ci Ja kiedyś jestem ciekaw twojego zdania ale Nie na forum ok :) sama widzisz co sie dzieje tutaj :p Pewnie juz śpisz z Jasiem a u ciebie to poważne operacja była

Duże pączki robię i dziurka też w nich jest spora, bo pączek musi mieć odpowiednie proporcje. Zwykły chuderlak daje radę tylko jednego zjeść!

No to jak wrócę do domu to sie powymieniamy numerami,adresami czy czym tam :D Jeszcze czekam na jasia, bo siostra lata jeszcze z kroplólwkami. Operacja jak operacja, myślę, że stan był gorszy od operacji, ale i o tym na osobności :)

Gość seals
O kto wrócił :) i jak juz dobrze sie czujesz jesteś w swoim luzko

No heeej, tak, wróciłam :)Jestem w swoim łóżku, natomiast mam cały garnizon leków przeciwbólowych, po których muszę przynajmniej siedzieć, żeby się nie wywrócić - tak dobrze czeszą mózg :D

Gość seals
No to masz odlot :) tylko za wysoko Nie lataj :) widzisz ty we wszystkim znajdziesz pozytyw to ci sie chwali :) a spać ci sie Nie chce

Nie nie, żadnego ćpania tzn latania heheheTylko w konkretnych momentach :)Niby się chwali, natomiast dość często uznawano mnie (choć całkiem niesłusznie) za niepoprawną optymistkę heheLubię się śmiać, zęby mam swoje to czemu ich nie pokazywać :D Spałam popołudniu, (w sumie to wyszłam wcześniej, bo chciałam leżeć w swoim łóżku, jutro jadę po wypis i recepty) więc prawie nic nie robię tylko leżę :)

Gość seals
Tyle leżeć uważaj bo jeszcze ci sie spodoba i Nie bedziesz chciała z łóżka wyjść :) Tez wolę sie śmiać i żartować niz szukać powodu do dolowania , chociaż moja kobita mówi ze to wadą , ale ona to cały czas w czyms widzi problem to jej nie slucham i dalej żartuje :p

Nie no, bez przesady, ja jak za dużo leżę to biodra mnie bolą, plecy też.. heheJeśli chodzi o żarty, to kiedy można to można.Kiedy trzeba być poważnym i poważnie podchodzić do sprawy, to tak jest także luz :)

Gość seals
Pamietam jak zawsze musiałem dłużej leżeć to gorzej sie czułem niz cały Dzien na nogach bym spędził :) ale nawet jeśli chodzi o poważne sprawy to dobrze jest żartować dostaje sie taki dystans który pomaga lepiej i szybciej coś rozwiązać :) IDE spać o ty Tez lepiej juz idz musisz wypoczywać przeciesz :) dobranoc do juterka

Tylko w takiej sytuacji należy odpowiednio żartować hehe :) Również życzę dobrej nocki :)Do jutra :)

Gość seals
Część peps i jak tam zdrowie Nie dzwonisz Nie odzywasz sie a Ja czekam i sie martwię :). Pewnie masz tak dobra opiekę ze o niczym innym Nie myślisz :) a u mnie wieje i pada i Zimno a u ciebie

No siemka :) Zdrowie po staremu póki co hehe "Nie dzwonisz Nie odzywasz sie" ; nie piszesz ohhhh :( hahahahhaha :DJakaś usterka wczoraj była na kafe i pisać się praktycznie w ogóle nie dało.Z tą opieką to trochę przesada, pomoc owszem, bo wykonuję jakieś drobne obowiązki domowe, natomiast nie tyle ile zazwyczaj :)Jeśli chodzi o pogodę to spoko - nie jesteś sam hehe :P

No siemka :) Zdrowie po staremu póki co hehe "Nie dzwonisz Nie odzywasz sie" ; nie piszesz ohhhh :( hahahahhaha :DJakaś usterka wczoraj była na kafe i pisać się praktycznie w ogóle nie dało.Z tą opieką to trochę przesada, pomoc owszem, bo wykonuję jakieś drobne obowiązki domowe, natomiast nie tyle ile zazwyczaj :)Jeśli chodzi o pogodę to spoko - nie jesteś sam hehe :P

Gość seals
No to dobrze oszczędzaj sie :) a usterka a juz myślałem ze ja tylko tak mam :p to ci wybaczam jednak myslalas o mnie :) a mocno u ciebie wieje

hehe no, a jak :)Teraz może nie wieje, natomiast śnieg nie daje o sobie zapomnieć, pada i pada..Jeśli chodzi o usterki...To jeśli klikniesz mój nick, to w profilu jest kontakt do mnie ;)Tam usterek nie powinno być - tak sądzę Wracając do początku to mam dość oszczędzania się, nie mogę posprzątać po swojemu więc tak na oko mieszkanie ma swoją faunę i florę hehe :P

Gość seals
Faune i flore dobre hehe Ja tam Tez Nie lubię jak ktoś inny sprząta chociaż sam za czesto Nie sprzatam :) a wiesz masz trochę racji szybciej wraca sie do zdrowia jak ma sie zajęcie samo lezenie Nie jest takie dobre . No umnie trochę rano padało ale ten wiatr mówię ci jak bym w jakiś górach był :)

Ja sprzątam codziennie, mieszkam przy *****iwej ulicy: tramwaje,autobusy, auta oczywiście też i kurzy się cholernie. Pranie, gotowanie, naczynia, a teraz mam ograniczone możliwości heheJestem leniem, tzn lubię leniuchować, ale teraz jak mam tego nadmiar to szlag mnie trafia.Tak jak w górach powiadasz? :)..a tak na serio ? to gdzie?

Gość seals
Tez tak mam narzekam ze nigdy na nic czasu Nie mam a jak juz mam trochę wolnego to mnie nosi takie przyzwyczajenie juz chyba :) no ale jak sie położę w końcu to mogę dwa dni z łóżka Nie wychodzić :) mieszkam nad morzem :)

Gość seals
Tez tak mam narzekam ze nigdy na nic czasu Nie mam a jak juz mam trochę wolnego to mnie nosi takie przyzwyczajenie juz chyba :) no ale jak sie położę w końcu to mogę dwa dni z łóżka Nie wychodzić :) mieszkam nad morzem :)