Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość seals

chce dziewczyny ktora bede nosil na rekach

Polecane posty

No to ja mam tak samo z tym leżeniem heheAż tak daleko Cię wywiało?To ja mieszkam naprzeciwko hehe

Gość seals
No widzisz ile mamy wspólnego :) naprzeciwko hmmm to za morzem :p

Oto moje dane: wzrost 155cm, waga 80kg, klata 120cm, penis 11cm, podnoszę 150kg żelastwa, zatem kochaną dziefczynę mogę w jednej ręce nosić do łuszka🌼

Weź sobie hasło, wzrost,wagę, kolor oczu, numer buta i całą pojemność trybelguratora :DDodatkowo wyślę jeszcze sms dla Ciebie o treści "POMOC" :D

Gość gość
ile Ty Pepsianko masz lat? Masz jakiegoś mężczyznę? Jesteś doświadczoną kobietą?

Gość seals1
Ale tłoczno zaczęło sie robic peps co :) czyli gdzie na helu mieszkasz :) ktoś moja ksywe ukradł mogłem cię posłuchać i Ja sobie na stale wsiąść

I tak jestem zdziwiona, że dopiero teraz :P heheheWidzisz?? Pepsianka źle nie radziła hehe Na południu Polszy mieszkam, tam gdzie nie chodzi się na dwór tylko na pole hehe ;)

Gość seals1
No dobrze radziła pepsianka to modra kobieta hehe . Na pole mówisz to juz wiem gdzie dokładnie :) Ja wychodzę na łowy ryb hehe

Zaraz kolejnego C***odpierdzielą :P Tak w lecie mogłabym mieszkać nad morzem, ale tylko w lecie hehe

Gość seals1
A niech biorą :) zima Tez ma swoje uroki tutaj , czekam aż w końcu zatoka zamarznie żeby sobie po bałtyku pochodzić wszycy starsi ludzi mi to powiadaja, może sie doczekamy i sam do szwecji dojde :) ale jak chcesz latem cię zapraszam znam fajne plażę i Nie ma aż tak Duzo ludzi na nich hehe :)

Znam podobną historię.Kiedyś jezioro Bodeńskie (łączące Niemcy,Austrię i Szwajcarię) zamarzło i ludzie z Niemiec przechodzili do Szwajcarii :)Jezioro to jest w jednym miejscu głębsze od Naszego Bałtyku :)Powiem Ci, że jak patrzę na pogodę i temperatury na górze to mnie skręca z zimna (wyobrażonego) brrrrrCóż to za plaże co ludzi na nich zbyt wielu nie ma?Coś to podejrzane heheh

Gość seals1
No zobacz Nie słyszałem o tej historii nawet Nie wiedzialem ze tam jest jezioro hehe :) Ja Tez Nie lubię zimna juz trochę wymarzlem w tym życiu :p ale góry o tej porze bym zwiedził lubię takie wyzwania im trudniej tym większą satysfakcja później :) no a propo plaż to jest kilka malo popularnych i nie mówię o tych dla nudystow spokojnie :) ale wiadomo takie lato jakie było to strasznie Duzo ludzi sprowadziło trzeba przywyknoc :)

No jest jest :)Ja też wymarzłam i w tym życiu, i w tamtym też-tak nie lubię zimna.W górach jest pięknie o każdej porze roku :)Lubię mało uczęszczane plaże. U mnie są zalewy i też z reguły szukamy miejscówki pustej wręcz.Tęsknię za latem..Jeszcze jak patrzę co się dzieje za oknem to łapie mnie opóźniony jesienny dół hehe

Gość seals1
Oj tam dół zaraz zobacz jak ladnie jest biało i pięknie wieje hehe. Byłem raz w górach kiedyś napewno tam powroce :) a Ja Tez Nie lubię tłumów niestety jakoś tak dziwnie sie robi ze wszędzie zawsze znajdą sie ludzie. I przez ciebie teraz mi sie przypomnialo to lezenie na plaży w ciepłym zadowolona jesteś hehe . Ja juz IDE spać oczy mi sie same juz zamykają dobranoc peps :) może jutro bedzie pięknie słońce świeciło

Jak sobie przypomnę jak fajnie jest latem, to tak, jestem zadowolona, bo to fajne wspomnienia :) Tak, jutro zapewne będzie świecić slonko, zza 59 warstw chmur :PJa też idę spać , leki przyjęte więc trzeba się położyć co by nie paść heheDobrej nocy :)

Droga Pepsianko, śniłaś mi się w nocy (chodziliśmy po plaży w stroju Ewy i Adama), powinniśmy się spotkać, co Ty na to?

Gość seals2
No zobacz ludzie to mają fantazję hehe adam i ewa no Nie wieżę heheh

Gość gość
cyt. z sealsa2: ....Nie wieżę... koment: chłopie, Ty wierzysz w tę wieżę? A jeszcze stoi Ci ta wieża, czy już ap czyli impotent? Do której klasy chodzisz, że takie byki robisz?

Gość seals2
Do podstawówki Nie przerabialismy jeszcze wszystkiego ale do końca roku yroche zostało ale bardzo dziękuję panu studentowi ze taki mądry jest i zwraca uwagę :)

Gość Ppsianka
Heeej, spoko, wiem kiedy piszesz Ty :) Właśnie dlatego ja zarejestrowałam swojego nicka.. Do gościa.. Mimo, że chłopak stawia byki to przynajmniej nie rzuca chu//jami i itp, ma swoje wartości, chce czegoś od życia.. Wielu ludzi, którzy piszą piękną polszczyzną ukrywa swoje 'ja' pod w/w Znam wielu ludzi, którzy są na bakier z ortografią (ja jestem wzrokowcem) , natomiast są wartościowymi ludźmi. Ich hierarchia wartości zdecydowanie przewyższa pisownię, jaka by ona nie była.. Przeczytaj wątek od początku i dopiero wykonaj osąd. Nasz północny kolega ma o wiele więcej w środku, niżeli patrzeć na pisownię, a to już coś.

Heeej, spoko, wiem kiedy piszesz Ty :)Właśnie dlatego ja zarejestrowałam swojego nicka..Do gościa..Mimo, że chłopak stawia byki to przynajmniej nie rzuca chu//jami i itp, ma swoje wartości, chce czegoś od życia.. Wielu ludzi, którzy piszą piękną polszczyzną ukrywa swoje 'ja' pod w/wZnam wielu ludzi, którzy są na bakier z ortografią (ja jestem wzrokowcem) , natomiast są wartościowymi ludźmi.Ich hierarchia wartości zdecydowanie przewyższa pisownię, jaka by ona nie była..Przeczytaj wątek od początku i dopiero wykonaj osąd.Nasz północny kolega ma o wiele więcej w środku, niżeli patrzeć na pisownię, a to już coś.Sorry literówka w nicku :D

Gość seals2
Oj peps Nie musisz mnie bronić Nie przejalem sie wielce :) studentów zawsze wiele wszędzie hehe

Nie była to jakaś konkretna obrona, po prostu napisałam swoje zdanie na ten temat.Kiedy widzę-czytam ludzi, którzy sadzą byki i do tego nie reprezentują swoją osobą nic, to nie odpisuję, natomiast jeśli ktoś ma coś więcej w głowie niż ortografię, to jest ok.Za mojej "kadencji" na kafe jesteś pierwszą i ostatnią osobą, z którą wymieniam się poglądami, poniekąd przeżyciami, bez mniejszego problemu..:)

Gość seals2
No peps aż tyle chyba Nie wale byków co w końcu ktoś dał mi ta mature :) ale wiesz czemu mozemy sie dogadać bo jestem wyjątkowy hehe żartuje oczywiście dogadujemy sie bo Pewnie jesteśmy podobnii :p ale dzięki zawsze to mile jak ktoś tak myśli o drugiej osobie