Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zakłopotana17

Jak wywolac okres Czy duza jest mozliwosc ciazy

Polecane posty

Gość Zakłopotana17

Mam 17 lat, jestem z chlopakiem od 3 lat. Miesiaczki mialam zawsze regularnie co 28/29 dni. Ostatnio wiecej mi sie spoznil we wrzesniu 2012 o 2 dni. Powinnam dostac 7.01 a do dzisiaj nic. Kochalismy sie ostatnio w tamten weekend a wczesniej w niedziele 22.11. Chlopak nigdy nie dochodzil. Zawsze wyjmowal z 5 min przed orgazmem. Czy mozliwa jest ciaza? On jest pewny na 100% ze to nie mozliwe abym zaszla. Chce wziac aspiryne i ciepla kapiel czy to pomoze? A moze jest prawdopodobienstwo zajscia w ciaze? Boje sie bo mam bardzo surowych rodzicow ktorzy wyrzuca mnie z domu..

Gość Zakłopotana17
Kochalismy 22.12 a nie 22.11 pomylka. Ostatnia miesiaczke mialam 10.12

Gość Zakłopotana17
Jest tu ktos? ;(

Nikt Ci nie odpowie, bo z różnych przyczyn miesiączka może się opóźnić. Myślę, że najrozsądniej zrobić test - będziesz wiedziała co i jak. Ale odczekaj jeszcze kilka dni, chociaż tydzień.

Gość gość
nie jesteś w ciąży nie martw się ;)

Gość gośka123456
Z długości Twoich cykli wynika, że kochaliście się bez zabezpieczenia mniej więcej w czasie owulacji. Mężczyźni wydzielają jeszcze długo przed wytryskiem kropelki płynu który też może zawierać plemniki, i co ciekawe nie czują tego, że coś wydzielają. Nie dotyczy to wszystkich facetów oczywiście. Ale nie panikuj, w ciążę nie tak łatwo zajść... :) I na przyszłość zabezpieczajcie się. Dla siebie samej o to zadbaj bo jak zaciążysz to facet da nogę a Ty zostaniesz z problemem.

Gość gość
Najlepiej jak zrobisz test. jak wyjdzie negatywny, to się uspokoisz i pewnie dostaniesz okres :) A tak poza tym, to słyszałam, że ciepła kąpiel przyspiesza miesiączkę. Czy to prawda, nie wiem, ale podobno pomaga :)

Gość gość
Mi niestety tylko raz udało się przyśpieszyć okres przez kapiej w goracej wodzie :)

Gość gość
ważne że i raz :) aspiryna podobno też pomaga i lampka czerwonego winka,

Gość kasia87777
dajcie spokoj co to jej proponujecie to jakas prehistoria :D moze prosciej, idz pobiegac :P

Gość gość
Może i prehistoria ale ważne że zadzialalo. A na temat aspiryny na przyspieszenie okresu to nic mi nie wiadomo :)

Gość gość
Ciepła kąpiel? Aspiryna? Może od razu do znachorki jakiejś leć? Jak się podjęło "dorosłą" decyzję o współżyciu, to i jej dorosłe konsekwencje trzeba ponieść. Po pierwsze test, po drugie lekarz, aż rodzicami, to nigdy nie wiadomo, jak naprawdę zareagują