Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cOOle from Mallorca

Zgadzam sie w 100 proc z tym co mowi Premier Cameron

Polecane posty

Gość cOOle from Mallorca

Z jakiej racji maja byc placone swiadczenia socjalne na dzieci,ktore nie przebywaja w Wielkiej Brytani tylko mieszkaja w Polsce?! Za wyludzanie pieniedzy z systemu powinni wsadzac wszystkich do wiezienia. Moze zamiast wyrywac zdan z kontekstu to nalezy wysluchac calej wypowiedzi zamiast robic wielka afere bezpodstawnie! Niech panstwo polskie zajmie sie pomoca rodzinom z dziecmi w Polsce,bo ciekawe czy Tusk by placil,gdyby to brytyjczyk pracowal w Polsce,a jego dzieci byly by w Wielkiej Brytani?? Moze czas najwyzszy zajac sie swoim Panstwem i tym by ludzie mieli prace i nie musieli wyjezdzac za granice!

Gość Polacy to cebulacy
Zgadzam się z tym. Żałosne Polaczki wyciągają od Brytyjczyków ile mogą, ale imigranta w Polsce by skopali. Premier Cameron powinien ich wyrzucić ze swojego kraju, UE ze Wspólnoty, a Ziemia z tej planety, bo Polacy to największa zaraza jaka istnieje na ziemi.

Gość gość
Ja mieszkam w uk i tez dostaje dofinansowanie w zasadzie to Child benefit , oczywiście tez zgadzam sie z cameronem. W******ja mnie Polacy co mieszkają na pokoikach,żywią sie chicken and chips i wysyłają pieniądze zoneczkom i dzieciorom którzy w Polsce sobie niezłe korzystają z życia za ta kasę rzadu brytyjskiego! O zesz k****. Nawet mam przykład w rodzinie.

Gość Polacy to cebulacy
Polacy to wstrętne pasożyty. Wykorzystają każdego, jak swojego kraju nie mogą wykorzystać, to lecą do UK i ich wykorzystują.

Gość gość
z takiej racji że ich rodzice płacą tam podatki durniu

Gość Felixtus
brytyjscy prawnicy wiele lat temu napisali przepisy prawne dla swoich obywateli i parlament brytyjski te przepisy parafował ale nigdy w życiu Anglicy nie podejrzewali, że do tych zapisów prawnych dorwą się Polacy i wszystkie akty prawne przetłumaczą zwracając uwagę na możliwości aby angielskie prawo naciągnąć dla Polaków, czyli cwaniactwo i kombinatorstwo , wystarczy teraz na ulicy Londynu zapytać rodowitych Anglików co sądzą o wykorzystaniu przepisów prawnych , mówią wprost o Polakach , s*************y n y lub inaczej f******u polish people

Gość gość
dokladnie, to co robia polacy to cwaniactwo i kombinatorstwo. a kaczynski bez zapoznania sie z tematem juz szczeka, bo nic wiecej nie potrafi zrobic.

Gość gość
Hehe może i jestem durniem głupolu jeden ale użyj mózgu najpierw: tatuś jest sobie self employed. Zarobki przedstawia c*****e ,podatku nadpłaci całe g i całe gowno płaci za jedzenie i zakwaterowanie. Working tax i cild tax credit mu przysługuje wysoki już przy 2 dzieci. Nie mowię tu nawet o housing benefit bo zakładam ze mieszka na pokoju( a i tu można sie wykłócać) zoncia nosi w Polsce najdroższe ciuchy tak jak i dzieci. Wyprawki do szkoły w Polsce to koszt rzędu 1000 zł za dziecko dodajmy ciuchy itd itp i kupując to wszystko w Polsce zasilany jest budżet polski a okradany brytyjski. No i co jak sie wytłumaczysz? Ja i mój maź pracowaliśmy 7 lat dopiero potem dziecko( cywilizowany macierzyński) i jak teraz nie stać mnie na nianki to siedzę w domu i dostaje Chile benefit. Mój maź legalnie zarabia i odprowadza podatki a zarabia może mniej nawet niż wszyscy ci self employed oszuści razem wzięci i co? I mojemu dziecku które jest na miejscu nie należy sie nic mimo ze nadal płacimy wysokie podatki a ich dzieciom które żyją jak chcą u siebie w kraju należy sie wszystko. Oczywiście ze podpisze sie pod cameronem bo skoro ja jestem na to w****iona to co na to maja powiedzieć angole?!

Gość Polacy to cebulacy
Wstyd tylko Polaczki przynoszą zagranicą, aż wstyd się później przyznać do narodowości.

Gość gość
Za taki working tax i Child tax credit w Polsce można normalnie żyć żonie i dwójce dzieci. I pytam sie czemu te pieniądze maja zasilać państwo polskie i Tusk i kaczor śmie sie wogole odzywać i do camerona wydzwaniając. Jest mi autentycznie wstyd za mój kraj i jego przedstawicieli!

Gość gość
czyli swiadczenia socjalne dostaje sie w uk jak sie nie pracuje. na jedzenie i inne tam drobiazgi. tylko dlaczego panstwo ma placic jakims dzieciakom obcokrajowcow co zamieszkuja i sraja za granica???

Gość Felixtus
skoro Anglicy przyjęli Polaków na swoją wyspę i zagwarantowali pracę i socjal to należy podziękować i respektować te warunki, za moment Anglicy wyłapią wszystkich polskich cwaniaczków i kombinatorów , stracą pracę i socjal i wrócą do Polski najbliższym samolotem z gołymi duupami

Gość Tusk i Kaczynski sie
osmieszyli dzwoniac do Camerona nie znajac tematu. Wychodzi na to, ze popieraja polakow, ktorzy wyludzaja socjalne pieniadze w UK.:O

Gość Felixtus
jako pierwszy wychylił się Radek Sikorski i na Twiterze dyskutował z Anglikami , Sikorski zna doskonale Anglików i ich mentalność , chciał bronić Polaków ale pojechał o jeden most za daleko

Gość gość
Zgadzam się z Cameronem. Głupie Polaczki jadą do uk w ciąży,rodzą tam i dostają kasę :-o

Gość gość
skoro zyje w anglii, pracuje, place podatki to tez naleza sie mi dodatki takie jakie biora anglicy i tyle w temacie. nie jestesmy murzynami. btw a tak naprawde to nie da sie wyludzic kasy od rzadu, daja tyle ile przysluguje

Gość Felixtus
to bardzo dobrze, że dziennikarze Was nie informują o tym jaką pomoc finansową otrzymuje z MOPS-u polska cyganka lub romka, która w wieku 14 lat , jako małolata według polskiego prawa urodziła dziecko , gdybyście wiedzieli to już w stronę Cyganów kamienie leciały ,

Gość gość
09.01.14 [zgłoś do usunięcia] gość Zgadzam się z Cameronem. Głupie Polaczki jadą do uk w ciąży,rodzą tam i dostają kasę pechowiec.gif . tak oplaca sie jechac do anglii i urodzic tam dziecko dla tych ok 18funtow tyg. w anglii to sa psie piniadze i kazdy kto ma dziecko to dotaje.

Napij się ziółek...ziom GB jest w unii, a jako takie państwo - ma obowiązek bulić Nic dodać

Gość Felixtus
przecież wiesz doskonale jak jest gdy w UK urodziłaś dziecko to jesteś na wychowawczym , chyba dwa lata i otrzymujesz prawie 100 F tygodniowo , nie jesteś zmuszana do pracy , zajmujesz się tylko dzieckiem

Gość Tusk i Kaczynski
Jesteśmy pazernymi hipokrytami. Domagamy się, aby obce państwo zapewniało "socjal" polskim dzieciom. Tusk ma kasę na finansowanie kleru - 6 mld zl rocznie, a nie ma na zasiłki dla dzieci. Jak śmie domagać się ich od Camerona?

Ja wiem, ty wiesz...etc (...) Dyskusja o d**ę potłuc, bo tak jak napisałem UK jest w unii reszta to czcze mżonki

Gość gość
Donald Tusk to dobry premier. Uczynił z Polski zieloną wyspę, zachęcał Polaków z UK do powrotu do polskiego dobrobytu, a ci durnie nie posłuchali i pomimo ze nikt Polaków w UK nie chce, nadal tam siedzą. Kiedy premier Cameron zaczął źle mówić o Polakach, Tusk nie zlekceważył niedoli polskich emigrantów, tylko zadzwonił do Camerona i go opier/dolił.

Nadal memlesz? Myślisz że nikt się nie domyśla, że to ty?... Na początek p*****lnij się w łeb ...zaparz sobie ziółek

Gość gość
Tusk to super premier :)

Gość Felixtus
popatrzcie na problem z drugiej strony i namawiam do myślenia , Radek Sikorski swoim postępowaniem w tej sprawie oraz Tusk i Kaczyński dali Anglikom pretekst do działania , skoro cwaniaczki i kombinatorzy masowo korzystają z dobrodziejstwa brytyjskiego prawa socjalnego to musicie to prawo zmienić i dostosować do kombinatorów aby nawet c*******a w cieście nie otrzymali , te rozmowy z Anglikami to dla ich dobra są niedowiarki !

P********z jak potłuczony... Polska racja stanu jest w europejskiej komitywie/ zapisanej w tzw. traktacie..... Pojmujesz to tłuku?

Gość Felixtus
HMS Petard a co jest 'polska racja stanu' tłuku ? i pytanie za 10 punktów, czy w grudniu ub. roku zarobiłeś chociaż 1000 Euro tłuku ?

Gość Kaczor jak zwykle
sie zblaznil. Cameron nawet nie zrozumial jego belkotu przez telefon :D