Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cOOle from Mallorca

Zgadzam sie w 100 proc z tym co mowi Premier Cameron

Polecane posty

Gość gość
Hehe jaki wychowawczy?????? Jakie 2 lata?????? Jakie 100 tygodniowo hehehahah śmieszne to jest. Idziesz na macierzyński i przysługuje ci 90procent twego wynagrodzenia przez 6 pierwszych tygodni a resztę czyli chyba jakieś 9 miesięcy to jest około 120 tygodniowo plus 80 miesięcznie Child benefit . Pózniej po tych 9 miesiącach albo wracasz do pracy albo polujesz na benefity a jeśli małżonek zarabia nieco za duzo( ich zdaniem) to już ci sie należy nic poza Child benefit :D ja mam 3 letnie dziecko i otrzymuje 80 f miesiecznie nic poza tym. Teraz mały do przedszkola na 15 godzin tyg a ja szukać pracy. Oczywiście nie wiem czy wspomniałam ile kosztuje opieka za dziecko w żłobku to koszt około tysiąca funtów miesięcznie gdzie jeśli ja zarobie nawet 1400 ( a to już nie jest minimum państwowe) to zostaje mi 250 bo jeszcze za bilety muszę nadpłacić. Wiec jakby nie patrzeć lepiej wrócić do polski,męża zostawić tam i bimbac za darmowa kasę z rzadu gb.

Gość gość
Suma sumaru Tusk nie do końca chyba zrozumiał przesłanie camerona. Otóż on nie chce zabrać benefitow Polakom ale chce zabrać je tym którzy nie mieszkają w gb a je pobierają i ja jestem zaaa

Gość gość
A temat Kaczyńskiego i jego telefonu do camerona to już wogole lepiej przemilczec , naprawdę aż głupio sie robi ze taki cymbał w rządzie siedzi a swoją droga przynajmniej wiadomo dlaczego w Polsce jest jak jest jak takie głowy w państwie... Hehe

Gość gość
Kaczyński siedzi w rządzie?? od kiedy?? :D:D:D co za tłuk :D