Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ukryta prawda

Co ja robię tym ludziom że tak mnie nie lubią

Polecane posty

Gość ukryta prawda

Czy jestem jakimś złym człowiekiem? Czy robię im jakąś krzywdę?? Ciągle każdy ma do mnie jakieś ale w podstawówce, gimnazjum, technikum, na osiedlu, w pracy, o co tym ludziom chodzi.Od jutra zmieniam się całkowicie, będę niszczyć każdego kto tylko źle na mnie spojrzy czy się uśmiechnie przechodząc obok mnie. Doprowadzić muszę do upadku wielu firm, rodzin i małżeństw oraz przyjaźni oraz innych stanowisk pracy. Zemsta będzie słodka.

Gość gość
ja Cie lubię....mnie tez nie lubią właśnie dlatego ze jesteś moja przyjaciółką. Szanuję ludzi którzy Cię wyznają i stosują w życiu.

Gość gość
zazdroszczę,też chcę być bezwzględna ale nie potrafię, niestety jestem za słaba

Gość gość
a póki co jestem zmęczona, stłamszona i ...

Gość gość
Mnie tez sie czepiaja inni, takie zera intelektualne. Lubie doprowadzac tych ludzi do szału i sprawiac, ze nie panuja nad emocjami i robia z siebie glupkow. Zapluwaja sie tak swoja zolcia i robia jeszcze glupsi niz są

Gość gość
:) tak trzymaj

Jutro idę do szefa który mnie zwolnił a ja się zastanawiam czy wypada bo idę po wypłatę. Czy wypada powiedzieć mu oto co dwóch jego pracownikach wyprawia?

Czuje się taka zmęczona ale już zrozumiałam że życie to jest wieczna walka, jeśli ty kogoś nie zniszczyć to ktoś zniszczy ciebie. Przekonałam się o tym w dość bezwzględny sposób. Jestem bardzo nieszczęśliwym człowiekiem.

Gość gość
to prawda tyle że mnie latwo jest kupić dobrocią, nawet chwilową, mam nadzieję zmienić swój charakter, chciałabym być bezwzględna, zimna i wyrachowana

Gość gość
a póki co idę spać- dobranoc