Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy któraś z Was cierpiała na depresję poporodowa jakie objawy i kiedy się zaczę

Polecane posty

Gość gość

Jaki czas po porodzie dopadła Was depresja i jakie były objawy jak się czułyście? Jestem po porodzie i zastanawianshe czy i mnie dopadnie bo jestem wrażliwcem a z mężem średnio się układa.

Gość gość
ja mialam.. urodzilam corke przez 3 dni pobytuw szpitalu bulo normalnie dopiero jak wrocilam do domu to sie zaczelo. po 2 dniach nie chcialam wstawac do corki bo chcialam tylko spac wszystko mnie draznilo nie chcialam nic przy dziecku robic bylam zla ze ta mala istota zabrala mi po czesci wolnosc.... ze nie moge wyjsc do kolezanek albo na cala noc na impreze... maz zajmowal sie corka 2 tygdnie podawal butelke przewijal wstawal w nocy chodzil na spacery..... jestem mu za to wdzieczna ..... bylam rozdrazniona nerwowa chcialam tylko leżeć w łóżku.. depreja poporodowa jak nic ..... a ty masz juz jakies objawy?

Gość gość
ja boje sie ciazy i wlasnie depresji poporodowej...

Gość gość
Gościu, ale ile Ty miałaś lat jak zaszłaś w ciąże ? To chyba jakaś wpadka była, nie planowana..co Ty mówisz imprezy ? Skoro zaszłaś w ciąże to chyba oczywiste, że nie będzie imprez, wypadów itp. życie zmienia się całkowicie, ale mieć swojego dzidziusia to cudowne przeżycie, warte zrezygnowania z imprez..jeśli dojrzałaś do bycia matką powinnaś to wiedzieć, a jeśli nie to dlaczego pozwoliłaś sobie na zajście w ciąże?