Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dalam mezowi ultimatum albo bierze sie za siebie albo sie rozchodzimy

Polecane posty

Gość gość
nawet glupie prawko mu daje mozlowsci. chcoiazby jako kierowca, listonosz paczkowy, przedstawiciel handlowy,kurier. znajomy chcial go wkrecic- mowil ze prawko szybko robil a on sobie to olal. mialby normalnie umowe. ale nie.

Gość gość
Łaski nie robi, że się domem zajmuje. Gdzieś mieszkać musi i czyste ciuchy na siebie włożyć. Dziecko tez pewnie sama chciała. Może myślała, że chłop sie po ślubie zmieni? błąd. Raczej jednak wygląda na wygodnicka leniwa krowe i tyle. Sorry, ale 1800 złotych to żadne pieniądze.

Gość gość
Ludzie ogarnijcie się teraz o pracę jest ciężko i to jeszcze za taką kasę

Gość gość
Ludzie ogarnijcie się teraz o pracę jest ciężko i to jeszcze za taką kasę

Gość gość
kobieto daj sobie spokój z taką ciapą, prawdziwy mężczyzna zrobiłby wszystko żeby jego dzieci i żona mieli dostatnie życie.

Gość gość
Lepsze 1.800 niż wcale prawda

Gość gość
no pewnie dziecko sama chciała i sama sobie zrobiła, śmieszny jesteś mały fiutku:)

Gość gość
"prawdziwy mężczyzna" - rozwalił mnie ten tekst. A co jest w stanie dla rodziny zrobić "prawdziwa kobieta"? Rozłożyć nogi? Czy ty autroko masz czyste sumienie i świetna figure? czy kochasz męża tak jak w dniu ślubu? czy wspierasz go w zdrowiu i w chorbie, na dobre i na złe? Nie, ty mu dajesz ultimatum jak mu pracodawca obciła pensję. Nie zasługujesz na rodzinę, tylko dzieci szkoda.

Gość gość
Chyba wypowiada się tu jakiś pan co ma problem ze sobą. Bo strasznie ciśnie go ten temat

Gość gość
Popieram autorkę. Ktoś napisał, że te 600 zł to tyle, co nic. Otóż 600 zł to jest dużo, bo połowa dotychczasowej wypłaty męża. Nie wyobrażam sobie np. wiecznego wynajmowania, bo mąż zarabia najniższą krajową. Straszne...

Gość gość
Oczywiście, nawet 1200 jest lepsze niż wcale, prawda?

Gość gość
gościu obrońco c** wypad stąd, ty jesteś zapewne takim samym nieudacznikiem, którego żona utrzymuje i jeszcze do tego siedzisz na damskim forum haha dno, nie ma cie tu , tfu dla męskich nierobów

Gość gość
A możesz powiedzieć, jakie to ultimatum mu dałaś? Że co, rozwód i z tych 1200 będzie c**płacił alimenty, a ty będziesz sie utrzymywać z nich i z 1800 na ciebie i dzieci? Powodzenia!

Gość gość
Tobie nic do tego czy ona zasługuje na rodzinę czytając twoje wypowiedzi dal mi ciebie koles

Gość gość
ona zarabia na rodzinę a ten mówi, że nogi tylko potrafi rozłożyć hahahaha a co ma jej figura do ich standardu życia i zarobków, weź człowieku się za robotę bo cie żona w d**e kopnie jak autorka swojego męża, ty nieudaczniku

Gość gość
Coś jest na rzeczy bo się bardzo pan zdenerwował

Gość gość
Wam sie wydaje, że jak ktoś się nie zgadza z dwiema paniusiami na forum to juz jest facetem? :) Jaaasne...

Gość gość
mam 1 dziecko. tak lepeij sobie poradze sama niz z nim. 1800zł moje + alimenty daje 2200zł. nie jestem pazerna niech dostane te 400zł. oplaty ok.1000zł. zostaje na nas 2 ok.1200zł. przejemy 600zł.

Gość gość
Ty a wachales? Czy co ze piszesz bzdury

Gość gość
ty się znasz, chyba na siedzeniu na babskim forum , a ten tekst z bananem żenadaaaaaaaa weź się nie pogrążaj, żegnam pana

Gość gość
Alez niech go kopnie, niech sama zajmuje sie domem, dziecmi, utrzyma się z ze swojej pensji i alimentów od niego. Powodzenia, jak juz pisałam.

Gość gość
i wiecej mam sama z dzieckiem niz nim. a mieszkanie jest moje. dostalam je przed slubem.

Gość gość
Jestes pewna, że dostaniesz alimenty, skoro on pracuje na czarno? :) Po drugie, przy najniższej krajowej komornik nie zajmie ani jednej części wynagrodzenia. Nie jestes pazerna? A jak się okreśłisz?

Gość gość
Rynek pracy zna a ludzi obraża i te teksty żal

Gość gość
Podpisałaś intercyzę? Jest jeszcze duża szansa że to on cię pozwie o alimenty (na siebie) i spłatę połowy mieszkania :)

Gość gość
bo żadna normalna kobieta by nie pisała takich tekstów jak ty, weź sobie banana to na pewno kobiecy styl pisania, jesteś żałosnym małym fiutkiem więc się tu nie wypowiadaj, Mało tego nawet normalny facet by nie pisał żeby kobieta go utrzymywała, normalny facet ma honor, ty NIE

Gość gość
Rynek pracy zna a ludzi obraża i te teksty żal

Gość gość
on nie jest z takich osob ze pozwalby mnie o alimenty. po za tym mialby problemy z pracy na czarno. wiec musialby znalesc co na umowe. a po za tym sad bierze pod uwage mozliwosci zarobkowe. i napewno dostane .

Gość gość
mieszkanie jest moje i tylko moje. nie ma on do niego zadncyh praw.

Gość gość
no a nasz obrońca uciśnionych pewnie już próbuje od swojej żony alimenty wyłudzić bo biedaczek pracy nie ma hahah