Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dominika kryszalowa

Powroze kilku osobom

Polecane posty

Gość Dominika kryszalowa

Imię, data ur., jedno pytanie..

Gość gość
Hej marta 05.04.1991. I dwuch lukaszy. Pierwszy 05.05.1987 i drugi 03.01.1988 z ktorym bede

Gość Dominika kryszalowa
MARTA: obaj żywią do Ciebie emocje, obaj są czarujacy..jednak moim zdaniem Łukasz 05.05.87 jest kimś z kim bylabys szczęśliwa. Jednak wybór należy tylko do Ciebie pamiętaj..to tylko moja opinia..

Gość gość
Maria 14.12.1989 czy Maciej zdradxa mnie z helena moja siostra

Gość gość
Kasia 04.06.1988 co dalej z praca i moimi studiami?

Gość gość
Mario : nie widzę podstaw żeby sądzić że Twój partner cię zdradza, ale wyraźnie twoja siostra go w jakiś sposób fascynuje.. Coś w niej mu się podoba ale pamiętaj że to twój partner i że ty go pierwsza zafascynowałas teraz ta fascynacja między nim a tobą przygasla więc szuka jej gdzie indziej ale jesteś w stanie to rozpalić od nowa, wkońcu ty najlepiej wiesz co go pociąga

Gość gość
edyta 10 grudnia 1984 co z moim malzenstwem?

Gość gość
Anka 22.10.1978 ,,,, Jacek 22.06.1970 czy on mnie kocha albo kim dla niego jestem?

Gość gość
Beata 09 03 66 co z moim zyciem uczuciowym , czy moj byly partner odezwie sie do mnie ?

Gość gość
magda 01 05 1975 co mnie czeka w życiu rodzinnym i w pracy

Gość Dominika kryszalowa
Kasiu: praca jak najbardziej..ale nie taka która w pełni cię uszczęśliwi zapewne przez zarobki. Natomiast co do studiów to widzę bardzo dużo stresu u ciebie..potrzebujesz się wyciszyć, uspokoić. Wtedy będziesz miała większy zapał i motywację która obecnie jest zakłócona stresem.

Gość gość
jolanta ur.11.03.1977 czy szczęsliwie donoszę ciązę?Urodze syna czy córke?

Gość Dominika kryszalowa
Edyto: Twoje małżeństwo obecnie jest naznaczone emocjami, ty za wszelką cenę starasz się odbudować dobre relacje ale czasami brak ci sił i czujesz się bezradna..brak wsparcia męża denerwuje cię jeszcze bardziej, on natomiast sam niewie czego chce, czegoś się boi, nad czymś się zastanawia brak porozumienia u was jest z braku czasu i rozmów on wpatrzony w pracę nie macie czasu by być razem by porozmawiać szczerze powspominac początki waszego związku wrócić do tych dobrych chwil wyrzucić te złe..mąż cię kocha ale wdarła się codzienność , rutyna i tylko ty masz odpowiednie podejście żeby to wziasc i naprawić, wszystko w twoich rękach:)

Gość gość
Zosia 24. 06 1988 Emil jeszcze o mnie mysli?

Gość Dominika kryszalowa
Ania; tak, Jacek Cię kocha, bardzo cię szanuje.-podświadomie boi się że cię całkowicie straci,trochę manipuluje tobą ale z obawy przed całkowitą utrata ciebie..jest wierny.

Gość Dominika kryszalowa
Zosia: Emil ciagle placze, a nwet pije przez to, ze nie moze sie z Toba spotkac...

Gość asentraaaaaaa
Agata 14.09.1985 Maurycy 27.12.1975 Czy maurycy do mnie wroci?

Gość gość
Edyta, 25,10,1993, osiągnę coś w zyciu?

Gość Dominika kryszalowa
Beato: były partner owszem za jakiś czas będziecie mieć ze sobą jakiś kontakt ale to bardziej będzie kontakt taki na stopniu przyjacielskim.. Otwórz się bardziej na nowe kontakty..więcej czasu spędzaj z ludźmi, wykorzystaj swój wdzięk gdyż czeka na ciebie gdzieś prawdziwe szczęście ale musisz sama nabrać chęci do tego by na nowo się na kogoś otworzyć.

Gość Dominika kryszalowa
Magdo: u Ciebie widzę stabilizację w pracy bez większych problemów wszystko będzie szło po twojej myśli, więcej wiary w siebie, i w swoje możliwości, częściej się uśmiechaj :) w rodzinie też widzę wszystko powinno być dobrze mniej zmartwień bo są u ciebie całkiem zbędne:) pamiętaj że nie masz wpływu na to co było, ale masz wpływ na to co będzie:).

Gość gość
Grażyna, 16.03.1987, czy znajdę miłośc?

Gość Dominika kryszalowa
Jolanto: ciąża powinna upłynąć bez powikłań..jednak więcej staraj się relaksowac, niestresowac się..i więcej optymizmu:) natomiast płci nie jestem w stanie zweryfikować. Ale myślę że może to być dziewczynka bo widzę nad tobą różową aurę co kojarzy mi się z płcią kobiecą:)

Gość gość
Beata 13.07.1988 Czy zajdę w ciążę w ciągu dwóch lat?

Gość Dominika kryszalowa
Emilio: on tęskni za tobą, tylko że u was widzę taka sytuację że on nie chce się odzywać bo czeka na twój ruch ty zaś czekasz na jego..spróbuj pójść na kompromis i wyjdź z inicjatywa:)

Gość Dominika kryszalowa
Przepraszam ostatnia wypowiedz była do ZOSI.

Gość gość
Dziękuję:-) jolanta.

Gość gość
Marlena 1.03.1983 co on do mnie czuje ?

Gość Dominika kryszalowa
Agato: on raczej już nie wróci a jeśli nawet to na chwilę by potem znowu zniknąć. On nie dojrzał do poważnego związku, boi się uczuć, boi się zobowiązań..jedyny sposób jaki może na niego zadziałać to że zobaczy co traci, że zobaczy cię taka jaką cię poznał i ujmie go znów twój urok osobisty.

Gość gość
Zosia 24.06.1988 Wrozko, czy odpowiedzialas dla mnie 2 razy?

Gość Dominika kryszalowa
Edyto: trudno stwierdzić jednoznacznie czy coś osiągniesz w życiu..ja widzę że u Ciebie sprawy ogólne powinny polepszyć się w okresie letnim, brak Ci motywacji..i zawziętości. Masz szansę osiągnąć wiele, bo jesteś mądrą dziewczyną ale musisz się zmotywowac******onać lenistwo które w jakimś stopniu też się przyczynia do tego że wciąż stoisz w miejscu. Pamiętaj że to co osiągniesz zależy tylko od ciebie.