Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rzeszów więziennie

Polecane posty

Gość gość

drogie mamusie jak sie czujecie z mysla ze morderca 4 clopcow i g****iciel po 25 latach 11 lutego 2014r wychodzi na wolnosc z rzeszowskiego wieziennia Załęże? morderca mowil ze bedzie nadal zabijal... obawiacie sie o swoje dzieci?

Gość gość
rodziny zabitych dziec***owinny sprawe w swoje rece wzac takie bydle nie zasluguje na to by po ziemi stapac

Gość gość
Weź, nawet mi nie przypominaj, niedawno o tym czytałam, jestem totalnie przerazona tym faktem mimo iż jestem z sąsiedniego Tarnowa. Moje dzieci będę odprowadzać do szkoły i przedszkola i tak samo je obierać, nie będę tak jak do tej pory tylko patrzyła czy starszy wszedł do szkoły. Całkiem niedawno zaczęłam z synem rozmawiać na temat krzywdzenia dzieci, ustaliliśmy hasło i takie tam różne rzeczy. Boje się strasznie tego,że ten psychopata może akurat moje ukochane dziecko skrzywdzić.

Gość gość
ja tez sie martwie mam corcie 21 miesiecy wczoraj we faktach bylo ze ten morderca nie chcial sie wypowiadac przed kamera a naczelnik wiezienia powiedzial ze ten wiezien po wyjsciu z pierdla ma zamieszkac u jakiegos kolegi nie wiadomo gdzie i u kogo niezle? ja mieszkam w Rzeszowie i sie boje o zycie córki.....

Gość gość
jego matka się wypowiedziała że "błaga instytucje i sądy aby by go zamknęli w psychiatryku"

Gość gość
a tez sie martwie mam corcie 21 miesiecy wczoraj we faktach bylo ze ten morderca nie chcial sie wypowiadac przed kamera a naczelnik wiezienia powiedzial ze ten wiezien po wyjsciu z pierdla ma zamieszkac u jakiegos kolegi nie wiadomo gdzie i u kogo niezle? ja mieszkam w Rzeszowie i sie boje o zycie córki..... ja akurat myślę że ty nie masz się co obwiać ,dziecko masz masz w tym wieku ze samej nie puszczasz ,a jak podrośnie to miejmy nadzieje że dalej go zamkną albo nie będzie już żyć .

Gość gość
Ja chociaz mieszkam w Gdansku to i tak sie troche stresuje tym ze ten typ wychodzi na wolnosc. Nie rozumiem tylko czemu go wypuszczaja jesli jest wielkie prawdopodobienstwo ze zaatakuje jeszcze raz jakies niewinne dziecko/dziec****owinni go do psychiatryka wywiezc

Gość gość
Dziewczyny, ja jestem tym faktem przerazona, boję się strasznie, wiem,ze codziennie dziecko jest narażone na takich ludzi albo na inne zdarzenia ale bardzo się boję o moje pociechy. Chyba bym zwariowała, gdyby moje dziecko jedno czy drugie takie rzeczy jak tamte dzieci spotkały.

Gość zyra
Ja pochodze ze Stalowej Woli (70km od Rzeszowa). Nie tak dawno wyszło na jaw, że syn radnej z naszego UM jest pedofilem, w tej chwili ma sprawę w sądzie. Młody(28 lat), naprawde przystony facet, ktory moglby miec wekszosc dziewczyn (mial zreszta dziewczyne), znalam go, chodzilam z nim do szkoly, byl milym i sympatycznym gosciem. Pochodzi z porzadnej rodziny (matka - dr psychologii, rektor na uczelni, ojciec - tez psycholog, pracuje w UM, brat- kurator sadowy), w zyciu bym sie nie spodziewala po nim czegos takiego. Takze, uwazacie dziewczyny bo pedofilami sa nie tylko podstarzali, lysiejacy faceci bo to stereotypy...http://stalowemiasto.pl/artykuly/artykuly.php?mode=pokaz&id=31597

Gość gość
Dla mnie to chore, chory system sprawiedliwości!

Gość gość
moje dzieci są wyedukowane więc ich nie ruszy

Gość gość
w dzisiejszym Fakcie pisze ze ten zbok ma zamieszkac u kolegi na Śląsku....

Chyba do tego dojdzie ze mojemu dziecku dam telefon do szkoły z gps, żebym mogła go śledzić na bieżąco :( i w razie czego reagować.