Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kungfupanda

W TYM SAMYM CZASIE 2 PROPOZYCJE ATRAKCYJNEJ PRACY KTORA DROGE WYBRAC

Polecane posty

Gość kungfupanda

Mieszkam w UK od kilku lat.Pracuje u prywaciarza. Mam szanse isc do pracy budzetowki, ktora jest i byla praca moich marzen.(musze tylko zdac testy itd). Druga opcja jest taka-poznalam prawnika, po60tce, ja mam 29 lat. On chce, abym wyjechala z nim do Australii do pracy w jego biurze.Dostalabym zaproszenie, oplacilby mi przelot, nie musialabym sie martwic o nic. Jest jedno ALE.chce mnie poslubic, chce, abym mu sie oddala.Powiedzial ,ze jak nie to bedzie inna. Co byscie wybrali?Super zycie w Australii, (moglabym mu na koncu powiedziec ze jednak zmienilam zdanie co do ozenku, ale bylabym juz w Au legalnie).

Gość gosccc
Ciezkie pytanie. Obydwa sa kuszace. w Australii slonce swiec**przez caly czas, w UK leje.

Gość kungfupanda
Chyba nikt nie mial tego typu dylematow. Szczesciarze jestescie:)

Gość kungfupanda
podnosze w gore

Gość gość
ja wiem, że to zabrzmi jak pierdzielenie, ale bez miłości wszytsko jest bez sensu

Gość gość
miłość może mieć na boku

Gość gość
jak nie ty to inna? to znaczy, ze staruchowi wszystko jedno kto, byle młodsza dziura do pukania. Nie wiem czy warto ...

Gość taka jednaaaa ona
a bardzo obleśny jest? :D

Hmm, faktycznie trudny wybór. Zostać prostytutką czy nie zostać.

Gość kungfupanda
wiec dzis mi napisal smsa po kolacji ze mnie kocha. znamy sie 2 miesiace niecale. dziwne to dla mnie. chce abym wyjechala z nim do Sydney i pracowala dla niego w jego firmie. No i jedn oczesnie chce ,abym zostala jego zona. Kiedy mu powiedzialam ze musze najpierw miec dobra prace tutaj w UK aby miec doswiadczenie, aby zalatwil mi prace u jakiegos polityka w biurze (mowil ze moze i ze zna duzo) to mi odpowiedzial ze musi byc bardziej pewny mnie, ze ja tez chce byc jego zona.

Gość kungfupanda
nie oszukujmy sie, ja jestem wysoka, szczupla, zadbana, a on no coz- urodzil sie w 51 roku, Ma brzuch, poci sie jak ma lekki wysilek, co wyglada obrzydliwie. ogolnie facet jak dla mnie jest ASEKSUALNY., obrzydza mnie jak chcial mnie pocalowac.

Gość facet chce cie miec wiec mowi
czule slowka. pewnie jego ex zona sie dala nabrac (o ile nie jest wdowcem bo nie wiem z twojej wypowiedzi).

Gość los ci daje wybor albo wypracu
jesz sobie zycie sama,albo jako utrzymanka.

Gość gość
Ja bym wybrala au bo potem moglabym mu powiedziec,sorry ale zmienilam zdanie.

Gość gość
Jedz do tej Autralii nie zastanawiaj sie chyba ze nagle poczujesz sie patriotką jak ja i będziesz chciałą wrócić do Polski ;:P

Gość kungfupanda
Wiecie co dzis stary idiota powiedzial?ze monet to abstrakcjonista.przeklul sobie ucho .wyglada jak stary gej

Gość gość
w australii sa pajaki i zabijaja ludzi na kazdym kroku, a stary pryk bedzie chcial ****** fuj stary zwisly oblech w dodatku klamie ze ma znajomosci zwabi cie i w c***a zrobi

Gość kungfupanda
to zaczyna przybierac nieciekawa strone....mianowicie gosciu wyglada tragicznie z kolczykiem ble, dzis sie dowiedzialam ze ma tatuaz na d***e, jezyk rolling stonesow, no i jeszcze dziwnie mu smierdzialo z buzi , okazalo sie ze ma implanty.. jakos niedborze mi sie zrobilo ble. zaczyna przypasowywac nasze nazwiska , jak to bedzie wygladalo etc. tragedia. zaczyna mnie osaczac swoimi -no ale wloz ten a nie tamten sweter, zaloz pierscionek (chociaz nie nosze, bo nie lubie), itd. nigdzie nie jade, pieprze taki interes:)

Gość kungfupandaaa
dostalam okresu podczas gdy bylam z nim na zakupach na targu. poszlam do najtanszego sklepu i kupilam podpaski. spytal sie czy te sa ok a ja ze nie bardzo bo przeciekaja (nie mialam wiecej kasy z soba bo wydalam na jedzenie). dal mi pieniadze i powiedzial bym kupila sobie najlepsze. wzielam wiec 3 paczki always, za 5 euro kazda paczka. przyszlam do auta, zadowolona a on- ze nie jest zadowolony, ze ja nie szanuje jego kasy, bo kupilam az 3 paczki naraz. ja mam duze krwawienia i zawsze zakladam 2 podpaski naraz, bo jak mam jedna to mi przecieka. zdenerwowal sie i powiedzial ,ze szastam jego pieniedzmi i nie mam szacunku do jego kasy .

Gość gość
I tu masz odpowiedz , bierz prace panstwowa w Angli to Twoje zabezpiecznie na przyszlosc i na staosc . Dziada kopnij w d**e , no chyba ze chcesz sie cale zycie prosic na podpaski i krem Nivea , wybor nalezy do ciebie .

Gość gość
Niezaleznosc w zyciu sie liczy , a jak ty od samego poczatku musisz zebrac o 3 paczki podpasek i on cie poniza z tego powodu to znaczy ze jak tylkko sie poklocisz przy pierwszej lepszej okazji to bedzies musiala blagac o pienadze na chleb. Daruj sobie Australie, bierz prace w komunie w Angli i siedz cicho , nie kazdy ma tkiego farta , ja od 6 stycznia mam na stale prace w komunie ( nie w Angli ) i to daje mi poczucie bezpieczenstwa i zabezpieczenie na starosc ( skladki) .

Gość kungfupandaaa
kurcze, poczulam sie jak .... przeciez sam mi dal te pieniadze. ogolnie zaprasza mnie do najlepszych restauracji.nie wiem o co mu chodzi. serio. bede miala bardzo duzo egzaminow na zdanie do panstwowki. kilka tysiecy chetnych, ale wole to, niz takie dziwne sytuacje. ten gosciu sam mi wpycha jakies drogie rzeczy (typu perfumy), a zal mu ze wzielam 3 paczki podpasek. Kupil mi pierscionek, a ja pierscionkow nie nosze bo nie znosze, zrzedzi mi nad uchem zebym nalozyla pierscionek etc, dzis mi napisal ze nastepnym razem jak sie zobaczymy to chce abym go pocalowala. powiedzial mi takze ze byl na silowni i ledwo co odmowil jednej lasce spotkania.zalosne to troche. Rozwalil mnie stwierdzeniem-Monet to abstrakcjonista.A ja ze uwielbiam Moneta i nie jest to abstrakcjonista tylko impresjonista to powiedzial ze dla niego to jest abstrakcjonista tylko nie potrafil uzasadnic swojej odpowiedzi.

Gość gość
D.vcb

Gość gość
a może to alfons albo ma związki z nimi? Wywiezie Ciebie do AU, zabiorą C****szport i się nie uwolnisz od nich. A nawet jak uczciwy gość, a Ty go rzucisz to co zrobisz bez pracy? :)

Gość gość
W sumie bedzie koniec tego topiku, bo zdecydowalam sie, ze nie ide na zaden uklad sponsorowany. Dla mnie to tak wygladalo. Postanowilam tak, bo on przyszedl wczoraj po poludniu, mam problemy w pracy wiec nie spie dobrze, bylam w pidzamie o 12 w poludnie (wiem wstyd).

Gość kungfupandaa
Jak pogadalismy to myslalam ze on chce juz isc a on wyskoczyl z pytaniem-czy moge zobaczyc twoje piersi?czy moge teraz uprawiac seks? (nawet nie CZY CHCIALABYS, tylko ze ON CHCIALBY). Ja na to zdziwiona ze nie ,bo nie mam takiej ochoty, potem zapytal czy dam mu wylizac swoja.... Masakra, powiedzialam ze nie, ze nie chce bo nie czuje, a on ze dlugo juz czekal (miesiac temu sie poznalismy). Wiedzial jaka mam ciezka sytuacje jesli chodzi o prace, nie mialam glowy do niczego plus egzaminy.

Gość kungfupandaa
Po kilku tygodniach od poznania napisal ze kocha(?). Mialam wyprowadzic sie do innego mieszkania ,tanszego, on powiwedzial ze mi zaplaci za to w ktorym jestem plus jeszcze miesiac do tylu. Dzis mi powiedzial ze mi nie zaplaci, bo juz nie chce byc ze mna, a ja na to ,sorki, rozumiem ze nie pasujemy do siebie, ale co ja mam zrobic?zostawil mnie z dlugiem,. niby czlowiek wyksztalcony:/ Takze wybralam prace za kilka marnych godzin, 2.5h dziennie (szukam innej). Chociaz moge powiedziec ze nigdy ze starym dziadem nie sypialam aby miec jakies profity hehe.

Gość precz ze skapcamiiiii ich
glupimi wymyslami. Moze myslal ze bedzie mial kochanke i pracownice.

Gość gość
Zrezygnuj z oddawania się bez uczucia, to niszczący układ.