Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kochanka Franka

Nie rozwiode sie ze wzgledu na dzieci

Polecane posty

Kochanka daj spokój, nie odpisuj tym idiotkom z patologicznym sposobem myślenia. Lepiej żyć biednie, ale bez oprawcy, niż w luksusach będąc bitą i poniżaną. Ale chyba niektóre to lubią...

Wiesz,wlasnie dowiedzialam sie jak to naprawde dziala. Znieczulica a potem przed kamera w TV bo nie slyszala idiotka ze dziecko maltretuja.Juz sie nie dziwie. Ale masz racje.Niektore z nich wola nosic status mezatki za 1500 zl i niebieski pysk od milosci meza. Najbardziej zal dzieci.Bo to one sypiaja w szaach ze strachu przed tatusiem.Nie maja sniadania w szkole i skora im cierpnie jak slysza kroki na schodach.

Gość gość
dlatego właśnie uważam, że takich "rodziców" - jego i ją - powinno się zamykać w więzieniu za znęcanie się nad dziećmi - ją - bo na to pozwala, byle tylko jej bolca zapodawał!

Zgadzam sie. Kobiety maja za duzo praw jesli chodzi o dzieci. Kobieta wg mnie jest wspolwinna zaistnialej sytuacji i powinna dostac identyczny wyrok.

Gość gość
"IF only people were half as loving as dogs, life with people, would be wonderful" :-) Ja nie oceniam kobiety tak surowo jak niektórzy tutaj. Trudno jest wytłumaczyć komuś sytuację gdy ktoś nigdy nie chodził w takich samych butach jak ta kobieta. Dla "trzeźwo myślących patologia jest niezrozumiana, nie do przyjęcia i odpychająca. Ja tylko powiem że syty głodnego nie zrozumie. Autorko, jeżeli jesteś w stanie jej pomóc, pomagaj. Nie wiem czy wystarczy Tobie sił bo sytuacja w oczych Twojej znajomej nie jest tak łatwa jak nam się wydaje. Fajnie że są takie osoby jak Ty, które nie pozostają nieczułe na czyjeś cierpienie. Brawo dla Ciebie. :-)

"IF only people were half as loving as dogs, life with people, would be wonderful" Nie moglo byc lepiej powiedziane :) Nie jestem samarytanka i nie poswiecam sie. Uwazam ze w takiej sytuacji trzeba urzyc wszelkich srodkow zeby zapobiec tragedii.. 1/3 kobiet jest uzalezniona psychicznie od porawcy 1/3 boi sie odejsc,bo nie podola finansowo. 1/3 jest obojetne Reszta pije. Lepiej wykonac jeden telefon za duzo niz pozniej miec swiadomosc przez nasze zaniedbanie kolejne dziecko poleglo w bitwie rodzicow. Gdyby zapukala policja do mich drzwi ,bo dostali sygnal ze cos nie tak.podziekowala bym.Mimo ze u mnie nie ma patologii,ale wiedziala bym ze sasiedzi sie intersuja.