Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moje koleżanki były puszczalskie a teraz mają super życie

Polecane posty

Gość gość

Jestem w****iona na całego. Mam takie trzy koleżanki które od liceum bawiły się w najlepsze, puszczały na dyskotekach, uprawiały seks grupowy, przygodny seks, sponsoring przez bogatych starszych typków. A dzisiaj są przykładnymi mamuśkami, od jednej mąż jest bankierem od drugiej prezesem firmy a trzecia ma męża który handluje ciągnikami rolniczymi. Dwie z nich mają już też dzieciaki, co chwilę wrzucają jakieś zdjęcia na facebooka jakie to szczęśliwe i tak dalej. Jak to jest że takie szmatki mają takie fajne życie a ja porządna dziewczyna wiecznie mam pod górkę :(

Gość gość
Świat nie jest sprawiedliwy. To popaprane miejsce, gdzie często dzieje się na opak, to znaczy nie tak jak teoretycznie powinno być.

Gość dave54
a ja o******* w kiblach na dyskotekach :)

Gość gość
Widocznie zrobiły coś dobrego skoro los je nagrodził , a ty wredoto i zazdrosnico nic od losu nie dostaniesz :D

Gość gość
,,Widocznie zrobiły coś dobrego" - chyba gałę tym swoim fagasom.

Gość gość
Musisz nadrobić stracone lata i też sie puszczać,za max 3 lata będziesz miala fajne życie:-)

Gość gość
tez sie spotkalam w swoim otoczeniu. puszcalskie maja dobrych mezow. kase.

Gość Polinna
They looking sexy and sucking dicks well.

Gość gość
Poczekaj troche, to mężowie ich kopną je w d... dla młodszych kochanek.

Gość Norwegia Norwegia
bo grzeczne dziewczynki idą a do nieba, a niegrzeczne mają niebo na ziemi. i taka prawda. dawno zauważyłam taką zależność, zarówno do mężczyzn jak i kobiet. fajni faceci mają france, a fajne dziewczyny dupków. im większa franca tym fajniejszy facet. i na odwrót

Gość gość
1. Moze zmadrzaly i sie nawrocily. :) 2. Tez to obserwuje. Dziewczyna byla dosc rozwiazla. Zdradzala narzyczonego - wielokrotnie. Pozniej z drugim narzyczonym wziela slub i szczesliwa. :) Ja sama. :) Ale... wszystko ma swoje plusy.

Norwegia Norwegia bo grzeczne dziewczynki idą a do nieba, a niegrzeczne mają niebo na ziemi. i taka prawda. dawno zauważyłam taką zależność, zarówno do mężczyzn jak i kobiet. fajni faceci mają france, a fajne dziewczyny dupków. im większa franca tym fajniejszy facet. i na odwrót x Widzę w tym sens,spotykam różnych ludzi.Teoria potwierdza się.

Gość gość
NorwegiaNorwegia to ja wole isc do nieba na wiecznosc. :) Niz miec niebo na ziemi. :)

Gość gość
popierdzielone cnotki, a kto Wam za to obiecywał raj ??? A kto powiedział, że te co się "puszczały" nie będą mogły stworzyć normalnej rodziny, a jak widać mogą :)

Gość gość
Dokladnie. To, ze sie puszczaly to nie znaczy, ze maja zdechnac z glodu, nedzy i nieszczescia. pieknym rodzinnym zyciem moga odpokutowac grzechy mlodosci :D

Gość gość
grzeczne dziewczynki ida do nieba a niegrzeczne tam gdzie chca

gość popierdzielone cnotki, a kto Wam za to obiecywał raj ??? A kto powiedział, że te co się "puszczały" nie będą mogły stworzyć normalnej rodziny, a jak widać mogą usmiech.gif x Lubię być popierdzieloną cnotką,w tym dostrzegam raj hehe.

Gość gość
gość grzeczne dziewczynki ida do nieba a niegrzeczne tam gdzie chca Kazdy normalny chce nieba :D

Gość bedzietylkogorzej
szaleństwa młodości to wbrew pozorom nie są tylko szaleństwa a nauka życia nie wspominając że człowiek uprawiający seks jest pewniejszy siebie i zdrowszy fizycznie

Gość gość
no i się wyjaśniło.....musisz poczekać na niebo, więc po co komu żal za fajnego faceta na ziemi

Gość gość
poza tym facebookowa "fajnosc" mzoe byc pozorna :) Zdjecia ukochanej rodzinki a w domu patologia i maz tyran- psychopata. Roznie to jest. Duzo w zyciu widzialam. Nie ma czego zazdroscic. Jeszcze sie z tym kaktusem nameczysz :D

Gość gość
Ostatni będzie pierwszym, pierwszy będzie ostatnim :)

Gość gość
mysle ze sa pewne siebie , zadowolone z zycia i dlatego znajduja odpowiednich partnerow ja nie bylam puszczalska ale to byl blad , pierwszy chlopak zostal moim mezem a po 2 latach odeszlam od niego z 7mies. dzieckiem

Gość gość
E tam. Badzcie soba, nie traccie idealow. Bedzie dobrze! :) Nie ma co sie martwic. Nie teraz to za jakis czas. :) Poki co cieszcie sie, ze nikt Wam pod koldra nie pierdzi :D

Gość gość
niegrzeczne ida tam gdzie chca a wiec jak chca do nieba to ida do nieba :)

Gość gość
k***a mac, to prawda!! mam kolezanke która spała chyba ze wszystkimi chlopakami ktorych znam, cpala, puszczala sie , zaszla w ciaze i uusunela bo nawet nie byla pewna z kim, a teraz ma z******tego chlopaka, ktory o tym wszystkim wie, ona go i tak zdradzala a on nie wiem czy nie widzi nic czy jak. a ja porzadna dziewczyna mecze sie od pieciu lat z cpunem ktorego nie moge zostawic bo go kocham ;/

Gość gość
Widzisz gosciu :D Dobrzy ludzie opiekuja sie zlymi. :D I mamy zagadke rozwiazana. Albo raczej zli wykorzystuja dobrych. :D

Gość gość
Męczysz się z ćpunem, bo go kochasz. Ładna patologia. Jesteś masochistką?

Gość gość
W moim gronie 30 latek, tez wszystkie k***iszcza udają teraz przykladne żonki :-) Tyle , że puszczają sie dalej ;-)