Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moje koleżanki były puszczalskie a teraz mają super życie

Polecane posty

Gość gość
no właśnie chyba jestem jakaś nienormalna. jestem ładna , młoda , nie jeden się za mną uganiał a ja nie potrafię zakończyć tego związku.

niegrzeczne ida tam gdzie chca a wiec jak chca do nieba to ida do nieba usmiech.gif x To chyba tak nie działa:),najpierw trzeba się ukorzyć.

Gość gość
Też mnie to zawsze zastanwiało dlaczego tak jest.

gość Też mnie to zawsze zastanwiało dlaczego tak jest. x Nie pytajcie dlaczego,często za fasadą kryje się wysoka cena.

Gość gość
bo facetow kreca wlasnie takie

Gość noo wiec
generalnie rzecz ujmując koleje losu sa niezbadane a od życia trudno oczekiwać sprawiedliwości rozumujac w kategoriach moralnych (tudziez magicznych -wiara w dziejowa sprawiedliwość)...ale jezlei chodzi o czysty pragmatyzm to mozna oczekiwac pewnych korzysci z braku tzw puszczania sie.mam na mysli choroby weneryczne (nie tylko oslawione hiv ale przede wszystkim żółtaczkę wszczepienna oraz agresywne typy hpv -odpowiedzialne za raka szyjki macicy)- nikomu bynjamniej nie zycze ale jezeli akurat ja na tego raka szyjki macicy zdechne ...to bedzie prawdziwe chamstwo w panstwie

Gość gość
Witam miło.

Gość gość
Jezusowi tez była miła Maria Magdalena a mniej gospodarna Marta :)

Zdjęcia na facebook'u to tylko udawanie czegoś, czego by się chciało sięgnąć. Puszczalskie zawsze będą tylko puszczalskimi. Ich face-ci zawsze im o tym przypominają kiedy chcą czegoś na co one nie mają ochoty.

Gość gość
Skoro Wy lecicie na bad boyów to Ci fajni by nie byli sami mi muszą się brać za te odpadki

Gość gość
każdy ma dość sił by się zmienić, a jeśli ma też i chęci, to się zmieni. Trzeba puszczalską wysłać na badania czy nie ma chorób wenerycznych i jeżeli jest zdrowa, to można się żenić.

Gość gość
do autorki jasne, bo ty wiesz ile razy sie puszczały, z kim bawiły, czy uprawiały seks grupowy czy nie! widocznie nie było to takie złe, nie krzywdziły nikogo, wiec w reauzltacie maja fajne zycie a ty zamiast sie skupic na własnym dążeniu do celu, do szczescia, to skupiasz sie na zyciu innych. zenada, ale taka własnie mentalonosc polaczka

Gość gość
Puszczalstwa nikt na czole nie ma wypisanego, miały dziewczyny doświadczenie są pewne siebie , wybawily sie a teraz przyszedł czas na ustatkowanie. Jesli zwie żyje w zgodzie ze sobą czy to bedzie puszczanie czy cnotliwosc wszystko sie dobrze ułoży

Gość gość
tyle wiesz ile zjesz, cena takich zwiazków jest czesto wysoka, ale fakt sa frajerzy ktorzy daja sie wykorzystywac, a ta porzadna i cnotliwa, ktora siedzi z cpunem :D hahahhahaahah-- trzeba jeszcze cos dodawac, przyganiał kocioł garnkowi, przewaznie te wasze puszczalskie sa atrakcyjniejsze fizycznie, robiłybyscie pewnie to samo maja te same atuty, tak samo mamcie kiciel w majtkach przy przystojnikach, gdybyście były takie idealne jak deklarujecie :D

Gość gość
niektore sa porzadne z braku powodzenia, przewaznie tak jest :D

Gość gość
Brak okazji, odwagi, ochoty - przyczyną niejednej cnoty.

Gość gość
hahah, dokladnie tak- powyższe 4 wpisy sa jak najbardziej trafne. Tak tez mysle, nie ma powodzenia no to robi z siebie porządną , hahahah

Gość gość
ta co siedzi z ćpunem to rzeczywiście jest porządna i cnotliwa ;p jesteś taka jak te rzekomo puszczalskie ktore opisujesz, z tą różnicą że obniżasz poprzeczke :D kiedy kobiety nauczą się że np siedzac a pijakiem same nie sa lepsze?

Gość facecik kmkx
cnotliwą moge nazwac kobiete ktora mimo atrakcyjnosci nie wyciera sie tu i tam, bo ma swoje zasady, ale jesli ktos brak powodzenia, nazywa cnota...

Gość facecik kmkx
laska od cpuna rozwala mnie tez heh, wy cnotliwe kobiety, skoror sie zadajecie z cpunami, pijakami itp. to nie macie szans na poznanie kogos normalnego, to takie ciezkie do zrozumienia?

Gość gość
ja tez sie dziwi jak to jest ze szmaciury to teraz przykladne matki. Mysle, ze zlapaly jelenia i trzebabylo stac sie grzeczna dziewczynka.

Gość gość
Znalazły się :D Gospodarujące cudzymi d****i, rzeczywiście wiecie o każdym szczególe pożycia intymnego znajomych :) Nie uwierzę w to nigdy. Swoją drogą wydaje mi się, że nadużywa się słowa "sponsoring" i miała "sponsora", tylko dlatego, że ostatnio temat popularny :D Osobiście nie znam żadnej osoby, która sponsorowała kogoś, bądź miała sponsora, ale Wy znacie pełno. Jak Ci żal d**ę ściska, to jej popuść innemu i sama znajdź fajnego męża. Pewnie to puszczalstwo, to zwykłe powodzenie u płc**przeciwnej, stąd mąż i fajny.

Gość gość
Jak zwykle pewnie rozchodzi się o atrakcyjność fizyczną. Jest fajna doopa, cyc spory, ładna mordka to jest i mąż i udane życie. Proste.

Gość Gośkaa1
Wcale nie jest tak różowo. Jak facet zna kurefską przeszłość dziewczyny to jej to w każdej kłótni wypomina, lub gdy ona nie ma ochoty na seks.

Gość gość
przeciez kurfie nie chodzi o sex tylko o kase jak ma ochote na sex to idzie sie puscic