Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mala Malego Misia

Miejsce do spania dla roczniaka

Polecane posty

Gość Mala Malego Misia

Hej ! Może jakas mama podsunelaby mi jakiś pomysl na miejsce do spania.Jestem na etapie urządzania pokoju dla niespełna rocznego dziecka. Niby mogłabym poczekać jeszcze z tapczanikiem, ale maly strasznie się wierci, uderza o szczebelki raczka czy nozka i się budzi. Na tapczanik mysle ze jest za malutki - boje się ze spadnie, niby potrafi sam już zejść. Myslalam o jakims materacu na podloge, może sa jakies maty? nigdzie nie wpadlo mi to w oko

Gość Mala Malego Misia
podnosye

Gość gość
wanna

Gość gość
Jy bym się wstrzymała z tapczanikiem. Nawet jeżeli "spadnie", to daleko nie poleci. Do tymczasowego łóżeczka można przecież kupić miękkie wykładki które się przywiązuje w okół szczebelków. Nie uderzy w sztachetki. Pozatym, z tapczanika będzie cały czas schodził i co zrobisz jak zrobi się z niego "nocny łazik"? Będziesz spać jak zając*****adniesz ze zmęczenia. Łóżeczko, puki co, daje Ci mały luksus że dziecko jest bezpieczne.

Gość stara modelka bez związku
11.01.14 gość Dobra rada :)

Gość Mama Malego Misia
Tez o tym myslalam - w sumie - to i w dzien, jak mam cos do zrobienia to do lozeczka i heja - o nic sie nie martwie. Mam te ochranaicze i nic nie daja. Malego ogolnie budzi wszytko - ale zauwazylam, ze jak spi na duzym lozku to jest lepiej. Nie chce kupowac turystycznego, bo szkoda mi pieniedzy - i tak juz remont przekroczyl zakladany budżet ( jak zawsze :D ), dlatego nie chce wyrzucac kasy na cos co moze z rok posluzy