Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tośka102

ZSUNIĘTA PREZERWATYWA POMOCY

Polecane posty

Gość tośka102

Cześć dziewczyny. Jakieś 2-3 tyg temu kochałam się z moim chłopakiem. Oczywiście jak zawsze zabezpieczyliśmy się prezerwatywą. Jednak po jakiejś chwili zaobserwowaliśmy, że prezerwatywy nie ma na członku. Okazało się, że całkowicie spadła, nawet nie wiem ile czasu mogliśmy się kochać bez niej, ale na pewno nie był to długi okres czasu, bo staramy się za każdym razem systematycznie sprawdzać stan prezerwatywy. Założyliśmy nową i skończyliśmy. Mój chłopak nigdy nie kończy we mnie, lecz spuszcza się na mnie i wtedy również nie stało się inaczej. Jednak bardzo boję się, że przez tą chwilę mógł się wydostać z członka prejakulat i zapłodnić mnie. 03.01 pobiegłam do apteki po test, wyszedł negatywny, jednak to był tydzień przed planowaną miesiączką. Okres zazwyczaj mam regularny, raz przed 10 każdego miesiąca raz po. Nie wiem co mam myśleć o tej całej sytuacji, dziś jest 11, a okresu dalej nie widać... Bardzo się stresuje tym wszystkim. Co o tym sądzicie? Czy jest duże prawdopodobieństwo ciąży? Dodam jeszcze to,że od tygodnia jestem na diecie. Jem dużo, dużo mniej więc czy to może mieć też jakiś wpływ na to wszystko? Proszę o pomoc, bo zwariuję.

Gość gość
Moim zdaniem to małoprawdopodobne żebyś zaszła. A okres może ci się spózniać przez stres wywołany tą sytuacją.

Gość melka85
okres masz około 10 każdego miesiąca, dzis 11 więc nie można jeszcze mowic o spoznieniu. Bedzie dobrze.