Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Trololol

cześć jestem facetem i odpowiem na niemal wszystkie wasze pytania

Polecane posty

Gość Trololol
poważnie..? wiesz że nie zostawiasz mi wyboru prawda..? musisz mi je teraz pokazać abym je ocenił :D

Mężczyźni ich nie maja. Kiedyś mi kumpel powiedział, ze gdyby mu cycki urosły chociaz na jeden dzien to caly czas by ich dotykał i caly dzien macal :)

Gość Trololol
niektórzy z nas mają coś co wygląda jak cycki, nazywa się to ginekomastią..

Cycki sa fajne bo: sa ponetne, kuszace i pociagajace. Taki magnes na męski rozum. Jak dobrze biust wyeksponujesz - nie ma sily :) męski wzrok utonie w falujacych kraglosciach :)

Gość Trololol
całkowicie się z tobą zgadzam:) piersi mają w sobie coś magicznego:) nie da się przejść obojętnie obok dziewczyny z wyeksponowanym biustem. gorzej jeśli już się do nich dobierzesz :D a tu push-up x chyba spłoszyłem naszą przyjaciółkę :D

Gość Trololol
fakt, musi być trudne..

Biustonosz moze zebrać cycki i pomoc w eksponowaniu, ale to musiały byc baaardzo male piersi, zeby byla az taka drastyczne różnica.

Gość przyjaciółeczka
nie spłoszyłeś, musisz się bardziej postarać ;) Ale na zdjęcie moich cycków nie licz, nie chcę, aby latały gdzieś po Internetach.

Gość Trololol
tylko raz:) różnica nie była duża ale wiadomo, rozczarowanie. generalnie push-up to oszustwo ale co poradzić. nie każda kobieta może pochwalić się dużymi piersiami. x nie mam zamiaru cię płoszyć ;) ani nikogo innego. dobrze, zagrajmy w otwarte karty :D co musiałoby się stać abyście pokazały tu swoje wdzięki? :)

Gość przyjaciółeczka
"nicują" też miało sens ;)

Gość przyjaciółeczka
musiałabym się zgodzić na rozbieraną sesję w Playboy'u :)

Gość Trololol
zawiodłem się na was dziewczyny:(

Gość Trololol
tak, nie miałbym z tym problemu ale byłoby to jednoznaczne z zamknięciem tematu:)

Gość przyjaciółeczka
chodziło mi ogólnie o publikację aktów, które są na nieco wyższym poziomie artystycznym niż "selfie" w toalecie ;) Gdyby zdjęcia były ogólnodostępne, nie miałabym oporów, by zamieścić link do nich na forum. Chyba że wiązałoby się to z możliwymi konsekwencjami (prawa autorskie itp., itd.). No i bez jaj, domyślam się, że fotki naszych biustów sprawiłyby Ci trochę radości, ale z drugiej strony -- czy nie przypięłybyśmy sobie tym etykietki "łatwych"? Na pocieszenie dodam, że w sytuacjach potencjalnie intymnych (jestem sam na sam z chłopakiem) nie mam problemu z rozebraniem się :)

Gość gość
Jaki jest twój stosunek do prostytucji?

Gość Trololol
odpowiedź jest sensowna i tak naprawdę nie spodziewałem się że je tu pokażecie. warto było spróbować:) nie jesteście ciekawe z kim rozmawiacie?:) nie ukrywam że ja jestem, ale to oczywiste, facet-wzrokowiec. x Dlaczego zamknąłbym temat po pokazaniu swojego ciała? naprawdę muszę to tłumaczyć? :D

Gość przyjaciółeczka
masz jakiś tatuaż? Moja odp.: tak, jeden (pierwszy) :)

Gość przyjaciółeczka
tak, prosimy, wytłumacz nam :)

Gość Trololol
korzystałem kiedyś z usługi takiej pani..kumple zabrali mnie do burdelu jako prezent urodzinowy. wtedy też zmieniłem swoje podejście do tych kobiet. wcześniej traktowałem je jako kogoś gorszego. tak jak nieraz przedstawia się je w filmach..wyuzdane naćpane wulgarne babska. tymczasem miło się zaskoczyłem. trafiłem na sympatyczną ukrainkę z którą udało mi się miło porozmawiać :)