Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chcę odejść od żony i dziecka

Polecane posty

Gość gość
ludzie co wy robicie za męczennice z tej zony, skoro oni siebie sa warci?? nie słyszycie, ze ona specjalnie zmiany ustawia, by z nim nie być? a w weekend podaja sobie to dziecko, przepychanki urządzają, bo ona ucieka przed dzieckiem tak jak on? nie słyszycie, że ona naciskała na ślub, potem się zaniedbała,m potem naciskała na dziecko? aon, k****, ugiął się jak c***a mimo, że wiedział, że nie chce. a ta była pusta, bo myslała, że to reklama gerbera jest. i teraz nikt tego dziecka nie chce a oni nie kochają ani siebie nawzajem ani dziecka. nie widzicie, że sa siebie warci? tyle, że niepotrzebnie dziecko zrobili i szkoda go teraz, ale nic się nkie zrobi. mają z nim gadać, dbac, rozmwaiać, przytulić czasem i przynajmniej materialnie nic nie zabraknie, a za pare lat przynajmniej będzie nowa kafeterianka, ta córka- kafeteria nie padnie przynajmniej;-p

ten pan nie jest zdolny do milosci i do budowania zwiazkow trwalych .W swej wypowiedzi zaznaczyl, ze mial kilka zwiazkow z roznym stazem , ale zawsze to ON odchodzil . Pytanie -to wszystkie te kobiety byly do bani , lacznie z zona? Wniosek : alez nie , po prostu przestawaly wielbic autora za jego wielkie meskie EGO i zaczynaly zyc normalnym zyciem , gdzie nie wystarczy dawac , ale tez i trzeba otrzymywac . Zwiazek bez wzglednej rownowagi skazany jest na porazke niestety . Coz- kazda nastepna kobieta bedzie znow na pozycji straconej . Nie da sie kochac "bezduszna "istote , zapatrzona tylko w swoj czubek nosa , zreszta zgorzknialego w perspektywie .

Gość gość
Zgadzam sie w 100%: "a ja to mysle, ze Autor nie powinien zakladac rodziny , nie powinien miec potomstwa i powinien byc sam , nawet psa bym nie polecala , bo tez prosi sie o wyjscie, miche i troche milosci .Ten Pan jest pusty w srodku , jak beben murzyna . Mozna tylko troche miec uciechy z niego , podczas klepania lapami na oslep po bebnie . ." trzymaj sie z daleka od kobiet!!! goraco i szczerze polecam psychologa

Gość gość
autora od dawna brak nie macie wrażenia że to prowokacja :)

Gość gość
aż nie do wiary że takie potwory istnieja co nie? :D

na samym poczatku tez pomyslalam, ze to prowokacja . :-D Ale jesli nawet , to znam takiego Pana w otoczeniu .Wiec mysle, ze problem moze byc nieodosobniony .Mozna przeciez podyskutowac , a wypowiadamy sie w fajnej atmosferze .

Gość gość
Mam nadzieję, ze to prowokacja. Cały ten post jest dziwny, czytając go miałam wrażenie, że ktoś poświęcił sporo czasu i najpierw pisał to na kartce - jak wypracowanie - a dopiero potem, po sprawdzeniu i poprawkach, przepisał. Ale - jeśli to nie prowo - to taki styl pasowałby do autora. Brr, odrażający typ.

Gość gość
to, że człwoiek posiada wyobraxnię jest zależne od tego co widział i wie o świecie. czewgo nie ma, tego nie możemy sobie wyobrazić, czego nie znamy, tego sobie nie wyobrazimy. fakt, że taka historia zrodziła się w czyjejś wyobraźni dowodzi, że tego typu wydarzenia mogłyby miec miejsce i niewątpliwie to się zdarza

Gość gość
ja myślałam że większych egoistów ode mnie nie ma ale jednak są i ty do nich należysz...ty i tylko ty jesteś najważniejszy, twoje potrzeby, twój czas, twoi znajomi, twoja praca, twoje mieszkanie, twoje sukcesy, a reszta się nie liczy...zostań sam bo zmarnujesz życie kolejnej kobicie przecież ty jesteś samowystarczalny i nikt nie jest ci do szczęścia potrzeby. Materialista pozbawiony uczuć.

Gość gość
wiecie co nie chce nikogo obrażać ale jest pewne środowisko do którego by mi to pasowało, pewien zawód jego i jej. Nic wam sie nie kojarzy ?

Gość gość
Naprawdę nie kochasz swojego dziecka ? W głowie mi się to nie mieści .. gdzie Twoje serce .. a gdyby była chora, albo ucierpiała w wypadku to co nagle byś zaczął kochać ? Tyle rodziców zamieniłoby się z Tobą, żeby mieć zdrowe dziecko. Rozumiem, że nic nie czujesz do żony ale do własnego dziecka ?! To jest czysty egoizm... nic więcej. Najbardziej kochasz siebie, własne potrzeby i wygodę. Odejdź jak najszybciej będziesz miał święty spokój od tego wszystkiego przecież to Cię tak męczy biedaku. I nie mów, że to tylko wina żony, że macie dziecko. Mogłeś wtedy powiedzieć nie, gdy odstawiła tabletki i może wtedy już był czas zakończyć ten związek. Krzywdzisz najbardziej niewinną istotę, którą jest Twoja córka. Ale i tak będziesz miał w d***e ten wpis więc po co my mamy cokolwiek pisać ... Dodam tylko, że jeestem w ogromnym szoku, że istnieją tacy egoiści jak TY.

Gość gość
ja też nie potrafię tego zrozumieć sama mam 32 lata i nie decydowałam się na dziecko bo nie czułam takiej potrzeby gdyby wszyscy tak myśleli to by tyle dzieci nie cierpiało...a nie zastanawianie się po fakcie i uświadamianie sobie o jejku przecież ja nie kocham mojej żony, kurcze dziecka tego też nie...człowieku ile ty masz lat ogarnij się niby jesteś taki w życiu zawodowym spełniony to popracuj na osobistym trochę...bo aż żal Cię czytać..

Gość Autorze
Na ilu jeszcze forach zamierzasz zalozyc ten sam temat?? Pobiadoliles juz sobie troszke na forum gazety.pl ,ale poniewaz tam zostales rowno zjechany ,to tu sobe przyszedles pobiadolic?Czy to dlatego ,ze tu bez logowania sie mozesz do woli sobie sam odpisywac we wlasnej obronie ?? Slabe to..

Gość gość
napisz to samo co nam żonie to sama cię w d**ę kopnie i będzie problem rozwiązany :) :)

Gość gość
Małzeństwo to taka instytucja w której nie ma urlopów i przerw. To ciężka praca nad sobą, związkiem. Mówi się partnerzy. Na partnerach można polegać. Po urodzeniu dziecka mąż schodzi na drugi plan. Jeżeli frajer tego nie rozumie, to pozostaje frajerem do końca. Wróć frajerze do mamusi. Dla niej będziesz jedyny. Ona cię przytuli, da jeść, upierze, sprzątnie twoje skarpety. Jeszcze pomoże ci finansowo ze swojej emerytury. Tylko jak mamusia umrze frajerze to zostaniesz sam jak ostatni d**ek. Nie współczuję c***omimo że jestem facetem. Kochać trzeba umieć. Być kochanym przez kobietę, to trzeba jej pokazać ile jesteś wart i na ile cię cenić trzeba. A ty jesteś smutasem.

Gość gość
zgadzam się dokładnie...

Gość gość
tak, mamusia umrze i już nikt sie o niego nie zatroszczy, bo dla żony jest na drugim planie walnij się w pusty łeb, jestem kobieta ai tak staję tu w jego obronie to, że urodziła dzieckko nie zwalnia jej z bycia żoną, po prostu doszły jej inne obowiązki a ty nie bądź takim altruista, bo zaraz będziesz nie tylko na drugim,a le i trzecim i dalszym planie, bo dla żony nie tylko dzidzia ważniejsza, ale i mamusia i jeszcze jej własna dupa trzeba być łosiem i jeleniem, by się na to godzic baba do rodziny się nie nadaje, jeśli jakieś 'plany' ma dobrze, że użyłes słowa instytucja, bo takie rzeczy to są instytucje, k****, wszystko wokół dziecka, co najmniej jakby to jakiś inny człwoiek był, a potem rozwody, samotnośc***płacze...diabli wiedzą co jeszcze, bo facet ma akceptować, że we własnym domu jest postacią marginalną, sam sobie to spłodził i na co, skoro tak ma być?;-/ gdyby nie on, to dzieciaka nawet by nie było i co?

Gość gość
dajcie link do jego historii na gazeta pl

Gość gość
dla mamusi te z nie powinien byc jeden jedyny, dla mamusi jeden jedyny powinien być tatus, tak jak on powinien być jeden jedyny dla swojej żony co z tego, że jej będzie pokazywał ile jest wart i jka ją kocha, skoro ona i tak ma go jako rezerwowego i nr 2, a w praktyce to oznacza, że dziecko do swojej dorosłości będzie miało wiele potrzeb, róznych i k****, te potrzeby zawsze będą wazniejsze od męża, bynajmniej to się nie skończy jak bobo skończy 2 lata czy 18 lat amory i tzw miłość się skończyły, teraz jest zap*****l aty sobie możesz na głowie stawac, ona do ciebie nie pobiegnie i nigdy nic nie ułatwi, masz się starać jak pies a na koniec zostaniesz jak g***o potraktowany, bo ona będzie chciała drugie dziecko, a jak zaprotestujesz, że ci się nie podoba to jak to się pozmieniało, to powie ci- co ci etraz zalezy i tak już jest jak jest i tym sposobem w twojej własnej rodzinie i domu twoej uczucia i potrzeby zostaną ztrywializowane

Gość samotna ale szczęśliwa
też bym chętnie poczytała na gazecie jego wątek - ma ktoś link?

Gość samotna ale szczęśliwa
o, znalazłam, kochane google ;) tu link: http://forum.gazeta.pl/forum/w,898,148840934,148840934,Chce_odejsc_od_zony_i_corki_8230_.html

Gość gość
A co autor chcial sobie tylko poroochac bez zobowiazan? Frajer Egoista Szmaciarz

Gość fela0255
prowo 5/10

Gość gość
Marne prowo ale ktos sie wysilil zeby nakreslic portret skonczonego idioty.

Gość gość
Najwyraźniej za łatwo ci wszystko w życiu przychodziło. Powtórzę tylko to, co już tutaj padło: rzeczywiście jesteś skończonym egoistą, zapatrzonym w siebie, skoncentrowanym tylko na sobie egzemplarzem. Popieram: "myślałam że większych egoistów ode mnie nie ma ale jednak są i ty do nich należysz...ty i tylko ty jesteś najważniejszy, twoje potrzeby, twój czas, twoi znajomi, twoja praca, twoje mieszkanie, twoje sukcesy, a reszta się nie liczy...zostań sam bo zmarnujesz życie kolejnej kobicie"

Gość gość
o ja pie...ole! Ale gbur! Niedobrze mi sie zrobilo,czytajac,jakie to ma,nasz autor,biedne zycie.

Gość gość
cokolwiek nie zrobisz to bedziesz zalowal, napisales jeszcze 12 lat??? rodzicem sie jest do konca zycia a nie tylko do pelnoletnosci dziecka a zonka no coz szkoda gadac przypomina mi troche moja siostre,dzieci ma a w prace ucieka zeby tylko nie wychowywac...

Gość gość
mimo ze twoja zona jest zlosliwa towspolczuje jej takiego meza... a dziecka zal najbardziej.