Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci nie wstydźcie się jeśli lubicie grubaski

Polecane posty

Gość prawictwo pospolite128
No widzisz a laska 152 cm 56 kg ma wyższe BMI niż laska 172 cm 70 k BMi to nic nie warte jest . Liczy sie stosunek wzrostu do wagi 152 podzielić na 56 = 2,714 170 : 64 = 2,714 Wlasnie to jest wazne

Gość ninnis
papapa

Bmi jest nie istotne bmi to sa bzdury .. Liczy sie stosunek wzrostu do wagi Zrob sobie taki prosty rachunek 170 podzielić na 64 = 2,714 152 : 56 = 2,714 stosunek wzortu do wagi musi byc jednakowy

jezeli podzielisz 170 : 72 = 2,36 i tutaj niestety waga jest za wysoka bo nie wyszło 2,714 tylko 2,36 niestety.

Gość gość
prawictwo - nieakceptowalne to jest to żeby stary, bezrobotny będący na utrzymaniu mamusi prawiczak siedział na babskim forum i dyskutował jaka waga jest ok dla kobiety a jaka nie. Ty nie masz szans nawet na grubą brzydulę więc lepiej zamilcz. Jak facet sam nie jest wysoki, przystojny, dobrze zbudowany to niech nie przebiera w kobietach.

ja tylko staram sie pomóc

Jezeli sa faceci ktorym nie przeszkadza waga 75 kg u kobiety , to ich problem , a nie mój .. Dla mnie to nieakceptowalne.

Ty nie masz szans nawet na grubą brzydulę no i tutaj sie mylisz , bo nawet gdyby leciała na mnie supermodelka , to i tak wolałbym byc sam ..

Gość gość
Taaaa lubimy :D

Podziwiam :D : jakie problemy mają moi przedmówcy :D :D :D. Widać, że prawdziwej kobiety za udo nie złapali :D i o BMI (niczym rasowi geje :D ) sobie dyskutują :P :P :P. x Dzisiaj zaparkowała za mną piękna grubaska, w którą rok temu, zapatrzyłem się (jak urzeczony :) ) w osiedlowym markecie. Obeszła mój samochód, przyjrzała mi się i sympatycznie uśmiechnęła :). Ile bym dał, by taki uśmiech oglądać codziennie :) :) :). Ech... Marzenia :) :) :).

Gość gość
172 i 70 kg u kobiety to jest w miarę dobrze, nawet taka kobieta może jeszcze fajnie się ubrać ale już tak koło 80 kg przy tym wzroście nie jest zbyt fajnie

Gość gość
Dobra dajcie se na luz i tal zaden z tych "dzolero" ktorzy sie wypowiadaja nie ma powyzej 180cm wzrostu miesni na klacie korpusie takich jak tarzan k****a 20cm i 30tysiecy na koncie co mc wplywow a i nie jezdzi maseratti wiec wasze wywody sa tu nie istotne.

Gość gość
Zeby wymagac trzeba cos dac a nie tylko postawe roszczeniowa