Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kofanlika1995

co mam zrobić z tym chłopakiem

Polecane posty

Gość Kofanlika1995

Miałam iść z Kolega , bardzo dobrym znajomym, chcieliśmy nawet spróbować być razem ale coś się psuło. i miał iść ze mną na wesele a tydzień przed mówi ze nie może iść bo ma palce połamane u nogi i że nie może miesąc chodzić. Wierzyłam mu ale potem przyszły wątpliwości i mu napisałam ze czuje ze on wcale nie chciał iść a on się obraził i mówi ze mam mu dać spokój. Proszę o szczerą odpowiedź czy on miał naprawdę powód do obrażenia? czy po prostu to był tylko pretekst? jak uważacie?i jak go przeprosić?

Gość gość
Ja bym go nie przepraszała. Spróbowałabym sie najpierw dowiedzieć czy to prawda. Jak tak to bym wtedy może go przeprosiła a jak nie to bym olała go.

Gość Kofanlika1995
a jak uważasz miał powód żeby się obrazić czy tak nie dokońca nawet jeśli mówi prawdę?

Gość gość
No jeżeli faktycznie miał złamane te palce to mógł się zdenerwować że mu nie wierzysz ale jeżeli spokojnie mu to powiedziałaś to myślę że nie powinien, Wiesz...każdy człowiek jest inny. Jedni się obrażają o byle bzdurę a inni nie. Spróbuj się dowiedzieć czy to prawda daleko od Ciebie mieszka? Moze do szkoły razem chodzicie ?

Gość Kofanlika1995
tak mieszka około 40 km od mnie

Gość Kofanlika1995
do szkoły nie chodzimy razem, i nie ma szans na jakie kolwiek spotkanie teraz