Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zdeterminowana30

WALKA O WYMARZONE CIAŁO WSZYSCY ZMOTYWOWANI ZAPRASZAM

Polecane posty

Pusiu –widzę , ze Ty jesteś nasza weteranka na tym forum co jak co ale na Ciebie można tu liczyć zawsze:P Mój mięśniak się odezwał dlatego mnie trochę nie było bo fizycznie całkiem średnio … psycha lepiej więc chociaż to lub AŻ to na plus Jestem dumna za Ciebie – będziesz moim wzorcem po ciąży bo pewnie tak do 80 kg dociągne więc będę miała co zrzucać … pofolgowałam sobie na początku teraz też nie szczędzę słodyczy Pusia7914 Super , ze biegasz … bardzo Ci tego zazdroszczę( w pozytywnym znaczeniu oczywiście bo mi tęskni się za tym też badzo bardzisto !!!!!) 3 razy jilian 40 min i 2 razy bieżnia -- fajnie fajnie …. Też tak chce a poki co super pogoda a ja na wyrze .. obym do tych 30 tyg dociągnęła potem już nie będę się tak bała Kurde ale imienia nadal nie mam  Mojemu nie podoba się ani Lenka ani Pola …. Porażka ;/;/ A Ty dlaczego nie będziesz miała trzeciego bobasa? Kwestia zdrowia czy już braku chęci ??? I co z kardiologiem ? Na serio na leczenie musisz wrócić do Polski ?To jak to wygląda u Ciebie ?Wszystko prywatnie czy po prostu brak porządnych specjalistów? Co do Walentynek to ja kupiłam mojemu taki stolik modelarski bo on non stop lepi modele śmigłowców itp. Pusiu… ale z tymi biegami to uważaj bo nie zawsze uda Ci się zadzwonić i zwerbować kolezanke ;/;/ Szybkie spacery z psem tez dużo daja wiem … bo miałam ciało jak torpeda bez biegania tylko chodząc z moim skarbem :p tyle ze fakt dziennie to było trochę tych km ale bez pospiechu … A.. no i i jeszcze przy Twojej diecie … to super ja nie wiem jak przejde na 1500 ;/ ciekawe tez czy będę karmic ??? Teraz nie mam żadnej siary itp. … piersi jednak większe i brodawki tez ale nie bola mnie o dziwo;/;/;/

I CAN – No z tego co widze to Ty na serio mega jesteś zajęta :p Ja myślałam by tak leżąc podszkolić się w Excelu bo to przydatna rzecz a umiem tak na poziomi podstawowym za to już cuda nie wchodzą w gry niestety ;/;/; Fajnie ze te zajęcia oparte sa na mówieniu bo to faktycznie daje najwięcej  A z basenem … no cóż… myślę ze dasz rade .Mnie basen bardzo pomógł wysmuklić nogi – teraz ma już mega wielkie rozmiar dolu to już stówa w biodrach wiec jestem wielka ;/;/;/i szkoda ze nie przechodzę ciąży jak coniektóre dziewczyny , które choćby w szpitalu miałam okazje widzieć gdzie same brzuchy a tu zero nogi tyłka … niby takie płaskie ale nie wiem czy może nie to jednak lepsze ??? Gwiazdo a co z urlopem ?Gdzie dokładnie? I o co chodzi z policzkami???

NIFFI- no kurcz nic dobrego widze u Ciebie skoro u małej zapalenie oskrzeli ;/; no ale i tak z dwojga złego lepsze to niż płuca;/ U nas w Polsce też jakoś chorobowo – moja najlepsza kumpela miała mnie odwiedzić ze swoja 8 miesięczną małą i stanęło na tym , ze wylądowała u lekarza … też:p No tak czy inaczej trzyma kciuki za zdrowei bo chyba jak mało kto ja jestem najlepszym dowodem na to ze jest najcenniejsze Czuje się znow jakos pod wieczor tak jako tako i nawet nie mogę sobie dorobić lekcjami bo miałam je w Dąbrowie a takie przejechanie 30-40 km w jedna stronę to chyba jednak za dużo ciut  Choc… może to nie ma znaczenia i mogłabym się oszczędzać a te dwa dni czyli w moim przypadku wtorek i sobote poświecić na dojazdy i cos jednak dorobić bo wydatki się piętrzą a ja nic

Hej no i jestem :) po fryzjerze w nowym lepszym wcieleniu haha :) Rano pobiegałem tzn 25 min bieg 15 spacer Aale zawsze cos :) Z jedzonkiem ok A u was jak ?:)

Gwiazdy gdzie Wy sie podziewacie ?? Z tego co widze to tylko Ty Pusiu zagladasz w przerwach miedzy bieganiem :)i fryzjerem hihi no u nietak jak pisaam ... w sumie dzisiaj to chyba mawet gorzej wiec nie wiem czy lezenie plackiem ma jakis sens i cos daje . Mało tego byłam dzisiaj u mojego lekarza z NFZ ktory chyba był bardziej załamany niz ja -kazał mi myslec pozytywnie ale nie widzi tak czy inaczej zbyt wielu szans na donoszenie tak misie wydaje i mowi ze bezpieczny termin to 37 tc a mnie nikt na to szans nie daje bynajmniej nie z takim miesniakiem ;/; N nic ... pobeczałam, łeb mnie boli ... ie wiem .. nawet juz zawiesilam przegladanie rezcy do pokoiku ;/;i t teraz jak wczoraj na stowe ruszała sie w brzuszku moja kruszynka ... nie zadne jelita ehhhhh ciezko mi:(:(:(:

Gość I_can
czesc dziewczyny :) nooo pusiakson, wygladasz superancko. :) zdeterminowana, nie placz..pamietaj, ze kazdy dzien twojej kruszynki w brzuszku jest na plus..badz dobrej mysli.. :) ja tam wierze, ze wszystko bedzie u was dobrze :* niffi..jak mala? ja dzis zaliczylam maly spacer..zbyt wiele nie jadlam..jakos nie mialam ochoty...ale cos czuje, ze powoli zaczyna mnie ssac ;) Walcze, zeby 28 lutego miec 58 na wadze :P Moze mi sie uda...

Hej kobity :) Zdeterminowana ja jak i Can wierze ze bedzie dobrze ze dacie radę :) moja znajoma ur dzidzie baaardzo wcześnie bo niestety ciśnienie miała wysokie i musiała mieć cesarkę , chłopczyk ważył nie żale 2 kg i dziś juz prawie ma rok , wszytki dobrze sie skończyli tyle ze był dłużej w szpitalu aby mieć wagę wiec głowa do góry :) poczytaj jaki okres porodu jest bezpieczny i choć dotrwacie babki do tego czasu ;) myśl pozytywnie jeden powtarzała to ciagle :) I Can czytam wlasnie książkę Beaty pawlikowskiej Moja dieta cud i pisze ona aby jeść regularnie i nie żadne light jedzonko tylo normalne tzn rządny fast foody i biały cukier czy słodycze , normalne jedzenie a i bez obżarstwa to wtedy będziemy piękne zdrowe i szczupłe , ponieważ organizm magazynuje jak nie dostarczamy mu pożywnych i zdrowych posiłków i w szczególności nie regularnych :( on myśli ze jak najesz sie do syta clodyczy czy innych rzeczy złych to musi szybko zrobić zapas bo jak przyjdą chude dni to musi z czegoś żyć inflacji magazynuje tłuszcz tam gdzie nam sie niepodoba w naszym ciałku :( wiec kochana jemy regularnie zdrowo i bez obżarstwa a gwarantuje ze będziemy piękne zdrowe szczupłe :) jak masz ochotę na ciacho zjedz ale własnej roboty i jeden kawałek , wtedy nawet to nam starczy i organizm nie bedzie domagał sie więcej , on poprostu świruje przez dodatki chemiczne i nieregularne jedzenie :) Mam nadzieje Że nie zanudziłam cie ;) A ja juz wyłapana ;) kończę książkę i zacznę druga juz innej tematyki () Wyznanie gejszy :) fryzjerka mi pożyczyła , hmmm zobsczymy co to ;) Jutro prYjda moje książki z polski tzn dwie które pokazują jak motywować sie i myślec pozytywnie :) i moje niebieskie firanki tak wiec w środę bede myła okno w salonie i bedzie troszkę zmian ;) Od jutra tez przykładam sie do angielskiego bo noe stety narazie kurs angielskiego odpada :( musimy stanąć na nogi :) Córa jutro leci na wycieczkę do Anglii a 1 marca do Brukseli :) ah te nastolatki ;) Ok lalunie zmykam i pamiętajcie razem możemy więcej i głowy do góry ;)

hej Dziewczynki!!!! Dzięki wielkie za wsparcie :) No staram sie nie beczec ale nie zawsze wychodzi mi tak jakbym chciala .Jutr odwiedzi mnie kumpela ze swoja 8 m-czna Gwiazda wiec mam nadzieje ze chociaz na chwile zdołam zapomniec a w czwartek kolejna... hehe chyba im tak zal juz mnie :p Nie ma jak branie na litsc ;/;/;/ NO ALE CHOCIAZ DZIĘKI TEMU MOGE SIE PRZEKONAC NA KOGO MOGE LICZYC I CO JAK CO ALE TO WERYFIKUJE ZNAJOMOSCI :) WAM takze mocniasto dziękuje bo wiem ze dzieki Wam jest mi łatwiej ... tzn nam jest :)

Gość Pusia7914
Dziendoberek ;) Zdeterminowana aaa ty kochana co taki nocny Marek ;) Ja wczoraj byłam na body art było fajnie ;) to nie to samo co jak ćwiczyłam z jilian ale zawsze rozciąganie wyciszenie i napinanie ciała ;) bede chodzić bo zawsze to cos ;) Dobra zmykam śniadanie zjeść bo wczoraj zjadłam o 17.30 zupke i pozniej juz nue zdążyłam nic zjeść a po body art wróciłam o 21 i juz nie jadłam bo szkoda było by zaprzepaścić ceiczenia ;) Buziole do zas :)

dzien dobry :) pusiu, no co ty..nie zanudzasz..ja na przyklad lubie sobie zawsze poczytac o zdrowym odzywianiu i tych sprawach...jakos wtedy mam jeszcze wieksza ochote odzywiac sie w normalny sposob :P zdeterminowana, fajnie, ze do nas zagladasz... :) sprobuj sie nie zamartwiac..wiem wiem, latwo napisac...ale swoim zamartwianiem sie nic nie zmienisz..co ma byc to bedzie..a jak juz pisalam..pozytywne nastawienie dziala cuda :) pusia, ja cie naprawde podziwiam z tym ruchem..zawsze masz chec cos robic :) Ja w tym tygodniu nie cwiczylam..ale cale szczescie robilam dluzsze spacerki..zaraz czeka mnie sprzatanie...juz sie ciesze ;) Niffi, teraz ty zniknelas? :P

Hejka laski ;) Zdeterminowana tak trzymać towarzystwo zawsze dobre a takie które daje dobre wibracje to juz skarb :) Myśl teraz o sobie i dzidzi i bedzie dobrze mowię ci :) I Can jak spacerki sa to jest dobrze i sprzatanie tez daje w kość :) ja wczoraj na bodyart byłam porozciagalam sie a dziś odpust , zaraz kible pójdę sprzątać haha mam az jedna łazienkę na gorze i na dole toaleta :) i na dziś tyle jutro bede dom sprzątała a dziś biorę sie za czytanie :) Z jedzonkiem ok dziś na obiad makaron pełnoziarnisty łosoś i warzywka na patelni Mniam pyszne było ;) Ale nie wiem co zjeść o 17 hmmm chyba zjem owoce i kawałek gorzkiej czekolady i coffe bezkofeinowa :) kupiłam dziś full wypas owoców w aldim były po 59 c wiec grzech nie wziasc a jak to pisała Beata pawlikowska owoce to zdrowy cukier wiec zamiast słodyczy z chemia zjem owoce :) ananas borówki mniam ;) A u was jak kochane ;)? Niffi kochana jak tam u was ? Mała juz ok ?

noo, troche posprzatalam..potem zrobilam tunczyka z ziemniaczkiem, pomidorkiem, fasolka, rukola...uffff najadlam sie niezle...Na kolacje zrobie sobie salatke z feta. pusia, ja tez kupilam dzis owoce jagody, maliny, jablka, banany i mango. Racja, jak takie tanie, to tez bym wziela.. A co fajnego czytasz? Lososia robilam w poniedzilek :) uwielbiam, moglabym jesc codziennie ;) A zdeterminowana pytalas dokad sie wybieram w lato. W tym roku padlo na FrancYje ;) A wlasnie pusia, ja tez musze sie przerzucic sie bardziej na owoce..bo ostatnio lasuchuje ze slodkosciami :( Niffi, mam nadzieje, ze ty nie zarazilas sie od malej i nie lezysz w lozku :)

I Can Francja juuuupi fajnie tam jest co zwiedzać :) a latem to tym ardziej fajnie my byliśmy w listopadzie tez fajnie ale zimno :) Co do książki to dziś zacznę Wyznanie gejszy :). Ponoć fajna wciąga obaczymy ;) Łazienka na gorze posprzątaną teraz śmigam na dole pomyć , pozniej kawka owoce i książka , na dziś tyle trzeb Asie ostrzedzac :) buziole kochane do jutra

Hej babki :) Ja juz po ćwiczeniach zaliczone 4,5 km biegu wolnego ale zawsze :) i po zakupach , wcinam wlasnie drugie śniadanie płatki owsiane z ananasem i pustkami dyni :) zaraz zmykam robić sałatkę bo mężowi sie zachciało a pozniej sprzatanie :) aaaa pozniej czytanie i jeszcze angielski na wieczór musze zaliczyć no i umówiłam sie z koleżanka na herbatke haha dziś mam dzień zakręcony :) A wy jak ? Zdeterminowana jak tam wizyta koleżanek :) Niffi gdzieś przepadła moja kochana ?? I Can na zakupach ??

dzien dobry :) pusia hahaha skad wiedzialas, ze ja na zakupach? :P dzis kupilam plaszczyk i..szal oraz sweterek...no coz..wiosna idzie, trzeba miec cos nowego w szafie :P :D Milego spotkania na herbatce zycze. :) Ja godzinke temu zrobilam obiado-kolacje, zanim przyszlam do domu, to juz byla 17... Udalo mi sie tez troche pospacerowac. W sobote wchodze na wage...ciekawe czy cos ubylo. Zdeterminowana i niffi zniknely...Dziewczynyyyyyy meldujcie sie!

dzien dobry. Ja po poznym sniadaniu..a to ze wzgledu na to, ze ide na 11 do dentysty...Chce wymienic sobie plombe... :/ dostane znieczulenie na jeden zab..ale i tak pozniej wszystko bedzie dziwne, gdy bede jesc...wiec na pewno zbyt duzo dzis nie zjem. Moze schudne? :P No nic niedlugo sie szykuje...zrobie sobie maly spacerek. Cholerka jasna..czy u was tez taki zimny, ostry wiatr..mialo byc juz cieplej... :/ dobra spadam ..i zycze wam milego dzionka

hej Gwiazdy !!! Docieram dzisiaj do Was... objadłam sie jak Bąk o dziwo dzisiaj nic słodkiego nie pochłonełam no ale byłp tego duzo za duzo wiec dzisiaj juz nic nie bede jadla :p Jutro jade na korki ... bedzie pierwsza dluzsza jazda samochodem no i zobaczymy jak to odbije sie na mojej szyjce i badaniu we wtorek ;/;/ czy duzo sie skroci czy tez nie??? mam nadzieje ze nie bo to oznaczałoby ze zawsze chocby na majtki sobie drobie albo na benzyne ... bo pomine juz ten skromny wydatek na auto na ktore to musiałam wyłozyc 600 złoty :( Fajnie ze tak sie fitnesujecie i tunczykujecie:) A jak nie to ... to zakupy :p u mnie cwiczenia odpadaja no a o zakupach nie wspomne ... nawet nie mam ochoty na nie bo nie miałabym przyjemnosci z kupowania workowatych ubran :p Co do corci ... to nastawiam sie pozytywnie ale ... gdzies tam jest tez lek ze ja taka happy a we wtorek na badaniu szybciutko mnie z błedu wyprowadza . No i z racji tego ze moj nie zniesie Leny i Poly bedzie u nas Marta ... miałam taka uczennice imie dobrze mi sie kojarzy podobnie jak opis cech---> bedzie herod baba hihih no i moge dowolnie zdrabniac Martusia , Martunia , Martus .... itp :p NO chyba ze do porodu mi zbrzydnie jak Lilianka :p Niffiii a Ty gdzie ?Z Twoja mała Gwiazda jak ?Lepiej ?

witam wieczorkiem..ja na chwilke... Robie wlasnie moja salatke z tunczyka..bo moje kochanie stwierdzilo, ze ostatnio tak bardzo narobilam mu ochoty...(na salatke z tunczyka :P ) ze musze koniecznie ja dzis zrobic...Moje kochanie wlasnie jest w drodze do domciu.Czyli wiecie..dzis sie medluje..bo w weekend bedzie pare rzeczy do zrobienia ;) zdeterminowana, ajj tam zbedne kilogramy bedziesz zrzucac po porodzie ... :) mam nadzieje,ze we wtorek otrzymasz mile wiadomosci. A co do imion ..Lilianka mi sie bardzo podoba...Lily w skrocie :P dobra uciekam, bo mi sie kartofelek i fasolka rozgotuje :P paaaaa lachonki

Gość Pusia7914
Hejka laski :) rano miałam spacer z psiakiem słońce wiec git;) Dziś z jedzonkiem kicha zjadłam juz paczka , ale to nie psuje mego nastawienia :) Zdeterminowana super ze macie juz imię Marta tez ładnie :) Trzymam kciuki za wtorek :) no jedz póki masz chcec jak to i Can powiedziała po wszystkiem weźmiemy sie za ciebie :) I Can rozumiemy wszystko weekend dla męża haha tylko nie zbrójcie tam czego haha Sałatka z tuńczykiem mniam :) a jak ja robisz co dodajesz ??? Niffi melduj sie tu zaraz ??? Moj synal załapał jakieś choróbsko :( kaszel mam nadzieje ze do poniedziałku minie :) Buziolki kochane ide czytać

hej Gwiazdy !!! Melduje sie mimo ze łeb mi peka a Lukasz przyniosl jakies chorobsko wiec dostal nakaz eksmisji do rodzicow :p Mamy nadzieje ze to nie zadna grypa . Co do diety ... no coz.... nie mam zadnej nawet racjonalnej ... kurde najgorsze te słdkosci .. ale tak jak mowicie mam nadzieje ze po ciazy mi spadnie . Imie praktycznie zaklepane .. chciałam Lenke ale wg mojego paskudne więc przepadlo:) Jutro z kolei to badanie szyjki mam nadzieje ze nie bedzie problemow i nie skonczy sie beczeniem i jakims drastycznym skroceniem bo wtedy wiadomo .. tylko szpital niestety:( Poki co .. obym sie nie rozchorowala ;/ I can - jesli o mnie chodzi mozesz sie starac :p zawsze to wieksze dzidziusiowo:p wtedy poza tematem diet dojdzie nam temat kup :p Pusiu a Twoj Synus to gdzie sie załatwił? Kaszel ? tylko czy jeszzce jakas goraczka do tego ? Mnie łeb rosadza wiec sie ewakuuje ..moj chłop za to wyglada przezabawnie bo pakuje toboły i sie zbiera do mamy a w domu chodzi w maseczce no niezle hihihi ale najbardziej rozczulil mnie tekst :"ALE JA NIE MOGE BYC CHORY - JESTEM CI TERAZ POTRZEBNY !!!! NIfffiii a Ty gdzie?

czesc laski. Wpadam do was...bo robie przerwe. Dzis mialam pierwszy dzien angielskiego. No suppper. Nie jest ze mna tak zle :P Nawet rozumialam haha. W kazdym badz razie dzis zaczelam lekcje pierwsza, ale poniewaz mielismy ok. poltorej godziny wstep (trzeba nam wszystko bylo pokazac i zrobic test)...to niestety nie bylo duzo czasu na posiedzenie lesson 1 ;) i Ok. poltorej godzinki rozmawialismy po ang. Musze mala polozyc niedlugo spac i zabieram sie za robienie cwiczen (chyba 11 stron a to tylko jedna lekcja..o matko na co ja sie rzucilam hahah) bo jutro chcialabym dokonczyc dzisiejsza lekcje i zaczac nowa...;) Zdeterminowana, trzymam mocno kciuki, zeby wizyta przebiegla pomyslnie. I koniecznie daj tu znac... Ja dzis diety sie nie za bardzo trzymalam. Gdy wrocilam do domu zrobilysmy z mala pizze ala hot dog...czyli wiecie...duzzzzo kalorii ;) A potem jeszcze bylo troche lodow... :/ No nic. W sobote sie wazylam. Waga stoi na 59,8. Dobrze, ze nie´poszla w gore... Hm..ze starania nici...moj komputerek pokazal mi dzis dni "bejbusiowe"..czyt owulacja moze byc dzis, albo jutro... A mysmy tenteges ostatni raz w sobote...czyli nic z tego nie bedzie ;) pusia, do salatki dodaje: fasolke szparagowa, ziemniaczka, tunczyka, pomidor, troche cebuli, rukole...jak cos to zrobie zdjecie i przesle na fb jak chcesz... ;) bo nie mam czasu na przepisywanie ;) niffi, gdzies przepadla`?

I can !!!! Drka grat za wage niezle Ci sie trzyma :) zawsze to mniej niz 60 jakby nie było:p poza tym Ty jestes wyzsza niz ja.... swoaj droga ciekawa jestem jak mi pojdzie chudniecie po ciazy ???Ile mi to zajmie :) Pewne gdybym nie pochłoneła dzis opakowania czekoladek toffi na kolacje byłoby tego mniej ale ja jakos nie umiem umiarkowanie ;/; albo trzymam sie regul albo jem jak prosiak :p ale mimo to czekam na zdjecia sałatki i przepisu i tez chce moze byc na fb choc tam docieram roznie A dzisiaj jeszcze po czekoladkach było mleko z czosnkiem ... chlop wniosl mi wszystkie klamoty na gore bym nie nosila no i jutro dzien niezwykle wazny bo badanie szyjki :p Bede miala stresiora ;/;/;

Hej kochane :) wlasnie wróciłam z bodyart :) buło super ale niestety duzo brakuje mi abym była super rozciągnięta haha Zdeterminowana kochana jak tam trzymałam kciuki i mysle ze wsio ok czekam na dobra wiadomość :) czekoladowy potworku :) ja tez dołączyłam do ciebie i dwa dni jadłam ma co miałam chec ale to z racji ze mam za pare dni mieć babskie dni :) I Can a ty to masz siły na tyle nauki :) ja tez zaczynam sie przykładać wiec mysle ze Moj English will be better next few weeks haha Naprawdę powiem wam ze humorek po bodyart jest:) musze marchewkę zjeść bo o 19 nie zjadłam kolacji bo niebyłym głodna a na pusty brzuch nie pójdę spac :) A co do sałatki to musze wypróbować :) zmykam mysiu mysiu i cos ogladnac:) Niffi gdzieś przepadła martwię sie ????

Halo halo gdzie sie podziałyscie kobiety meeeeee !!!;) Zdeterminowana pewnie wcina czekoladę haha i Can pewnie sie szkoli a Niffi pracuje ????;) Ja kończę relaksik i zmykam po córkę pozniej do adwokata pozniej po młodego i na herbatke do koleżanki ;) dziś dzień bez ćwiczeń a jutro w planach spacer z psem godzinny ;) z jedzonkiem ok trzymam sie i tak bedzie az dwa tyg pozniej raz na tydzień odpust ;) jak w zeszłym roku zanim poszłam na chorobowe , trzymałam sie planu i szło ok A wy jak ? Jakie plany ?

hej, stawiam sie w srode. Kurde czas mi znow za szybko uplywa. Pusia, u mnie plan taki, zeby od po do sob nie jesc slodkiego i fast foodow (oraz chipsow) a raz w niedziele moge sobie pozwolic na cos niedozwolonego. I staram sie pic min 1,5l wody (bo jak wiecie mi to trzeba przypominac o piciu)Takze to juz dla mnie sukces, ze od jakis dwochtygodni wypijam cala butle wody min.I moze mi sie uda potanczyc codziennie po pokoju jakies 20 minut. :D Pusia, to przyjemnego picia herbatki. Zdeterminowana, czekamy na wiesci... jak wizyta u doktorka? Niffffffii, czekamy tu na ciebie! Dobra spadam zrobic cos do jedzenia. Ah, postaram sie zrobic dzis komorka zdjecie przepisu i wam wrzucic na fb. Niffi, jesli bedziesz chciala, to przesle ci ten przepis na maila. :) Kurcze juz niedlugo 19....a ja chce jeszcze potanczyc...a potem musze posiedziec nad slowkami..i trzema stronami cwiczen (formatu a4 :P) I czas na relaks w lazience.... dobra spadam, bo sie nie wyrobie.. :P

heja:) Sorry ze wczoraj do Was Kochane nie dotarłam ale dopadła mnie wczoraj biegunka - w zasadzie w nocy z pon na wtorek więc nie miałam siły nawet na klikanie .Byłam u lekarza zeby pro forma mieć w domu recepte ale w sumie ... wyszło ze nic nie moge --> Nikfuroksazyd od wielkiej sraczki hihi wiec tylko wziełamrecepte i tyle . Potem miałam szyjke i wysiedziałam sie za wszytskie czasy ale wyniki dobre wg nich to nawet sie wydłuzyła choc dla mnie to niepojete --. odkad leze co pomiar to wiecej wiec sie smieje ze w tym tempie to w dzien porodu bede miala za długa heheh Ale na powaznie to wiadomo ... biore poprawke na te ich urzadzenia i ciesze sie ze nie jest krotsza:) Poki co ma w obwodzie główki niespeła 5 cm , w obwodzie brzuszka 15 cm a jej udo ma 3.3 cm wiec bobas malusiany o wadze 340 :) No i wyczytałam ze jesli chce sie miec bobasa bez wad to ten 36 ty to minimum wiec 14 tyg lezenia przede mna ( masakra ale przynajmniej w domu - poza tym mam nadzieje ze wkrotce bedzie cieplej i bede mogła lezec i czytac na ogrodku ) To tyle... o reszcie moze innym razem zebyscie jakos ze mna przezyły .. n w kazdym razie po wczorajszym dniu na ryzy sucharkach gorzkiej herbacie i bananach biegunki nie ma ufff Pusiu a teraz jak juz jestesmy poza tematem kup to p co u licha Ty u adwokata byłas? Cos z praca? z Twoim L4 ?I co z synusiem ?Ogarnał sie ... ? Lepiej juz ciut? I caN - Czekam na Twoje danie na fb no i grat za wode bo ja tez miałam z tym problem --> jak nie za bardzo lubisz to polecam taka z cytryna jak dla mnie była pycha a teraz ... o ile to jakas pociecha to powiem Ci ze zmuszam sie zeby te 2 litry wypic no i pije bez cytryny wiec choc masakra to nie ma przepros... tzreba w siebie wlać:) NIfiii a Ty gdzie zaginełąs?Znow wybrałas jakis inny topik?Daj znac ze chociaz zdrowotnie u Ciebie ok tylko nie chce Ci sie pisac z nami bo tak to tworzymy scenariusze wszelakiej tresci;/;/

Gość Zdeterminowanaaa30
Cały dzien i tylko ja tu zagladam .... ale cisza;/ No wiec z moja szyjka no coz szału nie ma --> dzisiaj dorwaam nowego lekarza bo moja sobie "znikneła " na miesiac L4 i nie wiadomo czy sie pojawi czy nie wiec "pier*dole " ja bo nie dosc ze chodze prywatnie to nawet telefonu franca nie poda .Bede chodzila do chłopa ... ;/ no coz niech bedzie i tak :p Przynajmniej pracuje w tym szpitalu w ktorym lezałam wiec suma sumara się ciesze. Dietowo kiepko nawet moj ginekolog od skierowan jest w szoku tego jak wygladam ;/ stwierdził ze z tyc 10 kilo 5 to "moja zasuga " a reszta to Martusia :p ehhhh a Wy i wasze sałatki?Jak I can z Twoim angielskim ?Dzisiaj tez spikałas?Pusiu ogstawiam ze Ty na spacerze lub na biezni a NIffiii ?Ty gdzie?

czesc, ja dzis caly dzien w drodze. Przyszlam do domu to byla juz 18..potem zrobilam makaronik...i nie wiem jakim sposobem jest juz prawie 20... :O chilera, nawet nie cyknelam zdjecia przepisowi. zabraklo mi czasu.Postanawiam poprawe :P Zdeterminowana, no dzis to moj czwarty dzien na angielskim i szczerze mowiac juz widze roznice...jesli porownam dzien dzisiejszy z poniedzialkiem. Zaczynam sie wrabiac w gadanie :P Powinnam zaraz zasiasc do ksiazek..ale nie wiem czy dam rade..jestem dzis meeeega zmeczona..jakbym w kamieniolomach pracowala :O Hm...to moze postaraj sie jesc np. raz w tygodniu cos slodkiego...a reszta dni same zdrowe rzeczy (dla dzieciatka :P) ;) Ja mialam w dzien porodu +15 kg. Z czego pierwsze 8 spadlo dzien pozniej...I w ciagu najblizszych 4 tygodni mialam tyle samo co przed ciaza...Takze wiec, nie zalamuj sie :P No wlasnie, niffi gdzies przepadla :/ Pusia...a ty jak tam?..czyzbysz sie cwiczyla? :P

Gość Pusia7914
Hej laski :) Mnie jakoś dzień zleciał ze szok :) rano poszłam na spacer z psiakiem zrobiłam jakieś 7 km spocona wróciłam i szczęśliwa haha Pozniej zakupy , sprzatanie łazienek znowu :) tydzień szybko zleciał i usiadłam koło 17 , pozniej wpadła koleżanka , pozniej młodego poloYc nyny, ja kąpiel maseczka piling i te sprawy haha no małe Barbara hihi i jestem :) Zdeterminowana no to dzieki martisi masz te kg ale wieś jak jest masz tez duzo mniej ruchu a my be ruchu sie poszerzamy :( wiec po porodzie bedzie git :) ja z drugim do porodu miałam jakieś 82-83 kg czyli 22kg przytyłam ale ja rzuciłam fajki w ciąży i mysle ze z 5 kilo przyszło przez to , ale tez szybko schudłam wiec ty tez zleciał wkoncu mamy takie same ciałka haha tyjemy w dolnych partiach ;) bedzie dobrze głowa do góry :) I Can zazdrosCze takich lekcji brrrr ja od tamtego tygodnia przerabiam sama angielski na necie i idzie ok ale rozmowy by sie przydały:) Z jedzonkiem u mnie ok :) moze więcej wody mogłabym pic ale ostatnio ciagle mi zimno i pije żurawinowa herbatke gorąca :) wiec na wodę juz ochoty nie ma :) ty pięknie sie trzymasz chudzinko :) Jutro zamiar rano pobiegać pozniej sprzątnie domu i gotowanie zupki jutro ogórkowa :) no i mogłabym poczytać :) hmmm A nasza niffi przepadła to juz nie jest zabawne :( mam złe myśli bo ostatnio wpadała w depresje i martwię sie o nia :( daj znać laska co u ciebie moze nas podczytujesz to błagam odezwij sie bo my sie tu martwimy :! Pamiętaj po burzy zawsze wyjdzie słońce :) Dobra zmykam spac bo o 7 trzeba wstac buziole ale mi kiszki marsza grają :)

Zdeterminowana mały juz lepiej choć nadal pokaszluje :( ciulek jeden oj całkiem inny niż córka :) U adwokata byłam bo ...... A nie powiem powiem dopiero jak juz wszystko załatwię :) nic złego mysle ze bedzie dobrze i załatwię wsio na plus To sprawy bardziej mojej Córki :) ale napisze jak juz bede po wszystkim ;) cieszę sie ze u lekarza ok i taknyrzac te 14 tyg to zleca ci Żr szok zaglądaj tu do nas pisz co ślina na język przyniesie i dni bedą leciały :) dobra zmykam juz pa