Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do kobiet mieszkajacych w Londynie

Polecane posty

Gość gość

Czy przedłużanie rzęs (full set), mycie,strzyżenie i modelowanie włosów oraz manicure i pedicure (shellac) wszystko za 80 funtow to dobra okazja? I czy Wy mogłybyście sobie na taki wydatek pozwolić?

Gość gość
I czy Wy mogłybyście sobie na taki wydatek pozwolić? xxx co? wszystkim, które mało zarabiają chcesz żałosnymi rzęsami udowodnić, że jesteś od nich lepsza?

Gość gość
Nigdzie nie napisałam, ze mnie na to stać i ze jestem lepsza, zamiast marudzić to weź się za siebie i tez Cie może kiedyś będzie stać na co chcesz Ale oczywiście wg.Ciebie UK wszyscy zarabiają minimum, jasne :D

Gość gość
moglabym sobie pozwolic, ale nie interesuje mnie przedluzanie rzes, mani ani pedicure wiec bym sie nie zdecydowala

Gość gość
ale te co chcą złapać sponsora tak jak autorka są jak najbardziej zainteresowane!

Gość gość
Nie robicie manicure, pedicure i tym podobnych? Nawet same w domu? Ja dbam o siebie sama: paznokcie, brwi, włosy itd. Mnie nie stać na fryzjera itp., bo pracuje za minimalna, wiec ledwo na przeżycie starcza.

Gość gość
A po Londynie chodzi tyle plastikowych kobiet: sztuczne włosy, rzęsy, paznokcie, samoopalacz i reszta to tutaj norma i codzienność

Gość gość
Do fryzjera bym się udała, bo nie chodzę w ogóle - za drogo :/

Gość gość
Dobra okazja, ja niestety po jednej przygodzie z rzesami, gdzie oczy mi spuchly, I sztuczne rzesy wyrwaly mi polowe moich zrezygnowalam ze sztucznych rzes, ale na manicure I pedicure bym sie chetnie wybrala:) do fryzjera chodze co 3 miesiace,

Cześć. :) Dziewczyny a co wy się tak uczepiłyście tej dziewczyny? Po pierwsze każdy może robic co mu się rzewnie podoba. Uważam ,że jesli ktoś nawet zakłada włosy czy rzęsy ale wygląda naturalnie i bez przesady to nic w tym złego.;) Ps. Nie tylko w Londynie sa puste plastiki! Wszędzie są! A ci którzy wyjechali zrobili to zapewne z innych powodów , nie dla sztucznych włosów i paznokci. Nie rozumię po co byc dla siebie takim niemiłym

A odpowiadając na temat czy warto ... hm.. nie wiem jak wtedy kiedy pisałas ten post ale teraz cały set rzes ( naturalnych u dobrej kosmetyczki) kosztuje 80 - 100 f w lądynie... nie wiem czy bym się skusiła jak ktoś oferuje cały zestw upiekszający za 80 f :) i uprzedzam złośliwe opinie koleżanek wyżej: Nie skusiłabym się nie dlatego ,że mam kase tylko dltego ,że z doświadczenia wiem ,że jeśli ktoś robi coś taniej od innych ( cz. dużo taniej) to nie ma doświadczenia lub pracuje na tanich produktach. :))

Gość gość
manikiur i pedikiur - tak wlosy - tak rzesy - zdecydowane i stukrotne NIE - to dobre dla slodkich niunieczek

Gość gość
Poziomka - straszne bledy robisz w polskim i angielskim. Co do tematu: ja bym aie nie zdecydowala bo rzesy mam tak dlugie ze zachodza mi na brwi, paznokcie mam mocne i ladne a wlosy podcinam raz na pol roku i nie farbuje.

Hej, to chyba nie jest wygórowana cena :) Rozważam właśnie przedłużenie włosów metodą Great lengths http://greatlengths.pl/systemy.html ta przyjemność to około 2000 zł. Porównując te dwie kwoty sama możesz sobie odpowiedzieć :)

Gość gość
..."w lądynie..." :d :d :d :d :d :d padlam :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d :d

Gość gość
80f za taki zestaw to podejrzanie za malo i napewno bym nie poszla. a rzesy mozna zrobic ladne i z klasa a nie plastikowe idace w parze z tipsami :) no ale wtedy napewno nie za 80f :)

Też wydaje mi się, że to nie jest jakoś dużo, ceny przedłużania, ale porządnych włosów z dobrych materiałów, są dość wysokie :) za prestiż trzeba płacić! :)