Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie lubię kościoła katolickiego księży i jehowych

Polecane posty

Gość gość

Tak po prostu, nie lubię. Wystarczy powiedziec, ze ich nie lubie i mnie w*******ą a bydlęta obrzucają mnie stekiem obelg. Co oni sobie myslą ? Ze wszyscy maja ich lubic ? Ja sie nimi brzydze i co ? Po prostu nie uznaje organizacji sekciarskich, dewiacyjnych i patologicznych.

Gość gość
tez tak mam

Gość gość
ostatnio czytałam o świętym napletku Jezusa w magazynie Focus macki mi opadły we Włoszech w którymś z kosciołow są relikwie-kości osiołka na którym Jezus wjeżdzał do Jerozolimy wiara,,,wiarą,nie mam nic przeciwko,ale takie bzdury mnie odrzucają jak i materializm klechów oraz ich hipokryzja

Gość gość
''świętym napletku Jezusa'' haha :D

Gość gość
tak,to fakt,do 6ciu dni po urodzeniu chłopca musial być obrzezany a napletek potem zakopany do ziemi,ale Jezusa nie zostal zakopany,tylko przechowywany(SCHOWANY) bo juz bylo wiadomo,ze,,, no zeby ewidentnie mógł zostac relikwią ...mój mózg tego nie ogrania :O

Gość gość
Nie tylko napletek, moze słyszałas o kawałku drewna, rzekomo pochodzi z krzyża na którym został ukrzyżowany Jezus. Ten kawałek spróchniałej deski prawdopodobnie jest fałszywy, datowanie węglowe wskazało, że pochodzi on ze średniowiecza i jest zwyczajnym fałszwerstwem. Fanatycy przekonują, że naukowcy popełnili błąd, badanie wykonały trzy różne zespoły w różnych laboratoriach. Wszyscy sie pomylili ? smiechu warte. Kawałek drewna jest wystawiony ku uciesze pielgrzymów, którzy oddają czesc spróchniałej desce :( eh

Gość gość
dupaaaaa

Gość gość
ja tez nie lubie, bo dlaczego mam ich lubic ? to jakis przymus ?:D

Gość feste ciekawostka
665 miesięcy i 30 dni od wyboru (28 październik 1958 r.) Jana XXIII do jego kanonizacji dnia 27 kwietnia 2014 r Gdyby kanonizacja Jana XXIII odbyła się nie 27 a 28 kwietnia to minęłoby od jego wyboru 666 miesięcy. Pamiętajmy o tym, że Jan XXIII zrobił sobór watykański II, na który wpływ mieli wrogowie Kościoła.