Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zakochalam sie w kierowcy mpk jak go zdobyć

Polecane posty

Gość gość
Zaproponuj mu zjazd do Twojej zajezdni :)

Gość csgdhdhdhffvdg
Wiem że szukanie jest najgorsze :(

Gość gość
Możesz też zaproponować, że wypucujesz jego Ikarusa - to działa.

Gość gość
Nie jestem d***** zeby takie coś proponować :/

Gość alalalalabajbi
Życzę c***owodzenia. Ja jestem w związku z kierowcą od miesiąca on 26 ja 20 i jest mega. Niby starszy a jest ok. Poznałam go tak jak ty w sumie, tylko on nie zwracał na mnie uwagi na początku ale kupiłam u niego bilet i rozmawiałam az zaiskrzylo

Gość gość
Dzięki będę informować na bieżąco ♡ kocham go i jeszcze nwm jak ale go zdobędę

Gość gość 111
Hejka i co z wami <33

Gość gość
Jak to co ? Xd na razie go tylko widziałam i się po prostu ciesze z tego ze przez 3sekundygo widziałam

Gość gość
Dzisiaj jakoś mnie wzięło na płacz. Pierwszy raz :( nie mysle o niczym innym tylko o nim wieczorem niby jade do koleżanki ale jade go szukać. Gdyby to było krótkotrwałe to by już minęło. Caly czas patrze sobie na zdjęcia ktore robiłam naszym autobusom i wyobrazam sobie że on teraz tak siedzi i jeździ i chce być z nim bo pewnie jak bym mu powiedziała że chce jechać z nim na pętle bo np. Mi sie nudzi ale żeby mnie nie wyrzucił bo nie znam niby osiedla to by pozwolił. Chce do niego. W torbie mam cukierki albo gumy żeby go poczestowac

Gość hahauhhdjsjxj
Wiesz co ? Mam 17 lat jestem dziewczyną i chyba do cb przyjade i pójdę do mpk i powiem że jest pewna dziewczyna która strasznie cierpi i zeby powiedziała mi kiedy ten chłopak jeździ i żeby mu dala do zrozumienia że ktoś czeka na jego pierwszy ****** on wie kto to jest bo też na nią patrzy. :) Albo zadzwoń do mpk

Gość gość
Szukałam go dzisiaj do 20 i nic :( jedyne co złapałam to przeziębienie :( mam 39°C gorączki. Mama sie wkurzyła. Siedzenie w domu na maxa :(

Gość hellaaaa
Współczuję :( sama szukam mojego kochanrgo kierowcy ale sie wczoraj dowiedziałam że sie przeniósł do pks :( i nikt mi nie chce powiedzieć gdzie

Gość gość
Mój na 100 % sie nie przeniósł bo go widziałam ale akurat jak go szukam to go nie ma :( a teraz to żałosne przeziębienie. Gardło mnie boli gorączka i pęcherz ( od siedzenia na przystankach ) wiem że sama jestem sobie winna

Gość gość
Jejciu jaka tragedia w naszym mieście zginęły dwa bliźniaki w 8.miesiacu ciąży :(

Gość gość
To jest tylko miłosne zauroczenie małolaty.

Gość gość
Ja pierdziele co to teraz bedzie z naszym szpitalem :(

Gość gość
A co jak mu się nie podobasz ?

Gość gość
Gdybym była mu obojętna to by na mnie nie zwracał uwagi

Gość gość
On na wszystkich musi zwracać uwage wkońcu odpowiada za cały minibus a moze zsama sie narzucasz nie pomyslałas o tym ??

Gość gość
To powodzenia

Gość gość
Jaki minibus ? Wybacz prowadzi solarisa prosze cie raz do niego podeszłam i poprosiłam o coś i teraz nawet jak stoi na światłach a ja przechodze to na mnie patrzy a ja udaje że tego nie widze albo mu mowie dzień dobry. Kierowcy ogólnie nie zwracają uqagi na kogoś kto wysiadł juz z autobsu a ten jak był korek to wyglądał gdzie poszłam

Gość gość
Powodzenia :*

Gość gość
Dzięki

Gość gość
Dzisiaj chyba go widziałam ale byłam za daleko :( Wyrwałam sie z domu pod pretekstem zrobienia zdjęcia notatki od koleżanki. I pomimo przeziębienia leciałam na pętle...ale że jest sobota a u nas jeździ mało autobusów to były 2 autobusy ale żaden z kierowców to nie był on. Jutro też tak zrobię ale nwm co wymyślić :( powiem chyba że bede za 20 min. bo obiecałam że dam komuś lekcje. tak go pragnę nie narzucam się. Marze żeby go przytulić i usłyszeć

Gość hellaaaa
Ja dzisiaj zadzwoniłam do pks i powiedziałam że ostatnio do was przeniósł się wysoki blondyn młody i proszę o jakieś info bo go kocham a jakis pan powiedział że mam poczekać bo on właśnie wypełnia papiery po zmianie ale ja sie speszylam i powiedziałam żeby dal mu mój email bo nie jestem gotowa. Jednak pan dal mu mój telefon i zadzwonił że chce się spotkać.

Gość gość
To fajne zakończenie i rozpoczęcie. Pisz jak coś :)

Gość gość
O jaaa ♤ ja też chce się zakochać

Gość gość
Ej jak jesteś z wlocka to powiedz co się tam dzieje z tymi dziećmi co zmarły

Gość gość
No jak to co się dzieje :( sprawę bada prokuratura nic nowego na razie wg mnie to wina lekarza ginekologa, ponieważ znam sytuacje i szczegóły z tamtego dnia

Gość gość
kierowca MPK ?? to robol, największe g***o bez wykształcenia.Podniecają cie g***a ? Pewni sama jesteś robolem bez magistra.