Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona__356

sms od znajomego

Polecane posty

Gość ona__356

Mam takiego znajomego, poznaliśmy się miesiąc temu, dałam mu swój nr telefonu, ale kiedy zadzwonił z zapytaniem o spotkanie dwa razy odmówiłam z powodów zdrowotnych i osobistych. Głupio wyszło. Dziś odezwał się z zapytaniem co u mnie słychać. Po co? Co mam mu odpisać?

Gość ona__356
Dodam, że mamy po 20 lat i nie odzywał się do mnie prawie dwa tygodnie.

Gość ona__356
Nikt nic nie napisze?

Gość Azzazel
Odpisz. Przecież on ewidentnie nadal chce się umówić. Nie poddaje się. Zdeklaruj się albo się z nim w końcu umów albo napisz, żeby dał sobie spokój. :)

Gość gość
głupie pytania zadajesz. po co się odezwał? Bo chce wybadać, czy może jeszcze zaproponować spotkanie. A co masz odpisać? A skąd mamy wiedzieć, co u ciebie słychać? :P

Gość ona__356
Ale po dwóch tygodniach? No i nie zaproponował spotkania tylko zapytał co słychać. Co mam odpisać? Że dobrze? Nie znamy się przecież...

Gość ona__356
Muszę mu coś skłamać, przecież nie napiszę, że jestem smutna, bo chłopak mnie olał, a mi wciąż źle?

Gość gość
Napisal co slychac bo 2 razuy go olalas jak zaproponowal spotkanie, wiec najpierw chce wiedziec czy wszystko w porzadku juz. Dziewczyno0przejmujesz sie jakims glupim facetem zamiast wziac tego w obroty! Ja juz mam 27 lat przez takie zlewanie facetow nie mam zadnego .

Gość gość
Napisz ze jest dobrze i np czytasz ksiazke sklam cos i zapytaj co u niego. No zainteresuj sie

Gość ona__356
No więc co wg Ciebie mam mu odpisać, żeby nie wyjść na trochę skołowaną? Nigdy nie byłam dobra w takich dziwnych sytuacjach. Albo coś się układało i było wiadomo od razu, albo w drugą stronę. A w jego przypadku myślałam, że już o mnie zapomniał skoro się nie odzywa.

Gość gość
Podobasz mu sie zalezy mu na znajomosci z toba. Moze sie zakochal kto wie

Gość Azzazel
Wow, poważnie? Napisz: Cześć :) a w porządku. Leżę, książkę czytam. Cieszę się ostatnimi godzinami weekendu. A u Ciebie? Na to liczyłaś?

Gość gość
Czesc u mnie w porzadku, wlasnie ogladam film itp a co u ciebie? Pozdrawiam :-)

Gość ona__356
Chyba nie :P Wolałabym wiedzieć po co się odzywa po tak długim czasie? W końcu miesiąc minął od naszego pierwszego i jak na razie jedynego spotkania.

Gość gość
I co odp mu cos czy biedak dalej czeka na esa ?

Gość Azzazel
Dwa tygodnie to nie długo biorąc pod uwagę, że na ostatnią propozycję spotkania odpowiedziałaś przecząco właśnie ze względu na sprawy osobiste. Dal Ci czas na załatwienie swoich spraw. Jeśli interesuje Cię czemu się nie odzywał to do tego co napisałam wcześniej, po "A co u Ciebie?" dopisz "dawno się nie odzywałeś".

Gość ona__356
Odpisałam już wcześniej :P Nie lubię takich dziwnych sytuacji...

Gość gość
A czemu mialobuy mu nie zalezec skoro jak piszesz saama jestes zdziwiona wiec cos jest na rzeczy. Przyjmij do wiadomosci ze pewnie na ciebiwe lleci! Nie badz dziwna. Odp mu w koncu i nie zadawaj glupich pytan.

Gość gość
Odpisal.ci cos?

Gość gość
Czemu miałoby mu nie zależeć? Bo po miesiącu to już się chyba każdemu odechciewa zwłaszcza że nie jesteśmy sobie w żaden sposób bliscy ;) Nie odpisał, pewnie śpi, bo jutro do pracy. Albo odwdzięcza się za moją zwłokę z odpisaniem.

Gość ona__356
To wyżej to ja napisałam:)

Gość gość
Ale przeciez napisal co slychac wiec widocznie mu sie nie odechcialo dziewczyno ciesz sie ze masz branie korzystaj z tego

Gość gość
A może mu się nudzi albo nie ma koło niego żadnej innej dziewczyny.

Gość gość
Następna debilka, bezmózg ******* dałam mu nr. telefonu a on napisał smsa co słychać. Po co? Po g***o tłumoku! 😠

Gość gość
...następnym razem nie rozdawaj nr. jeżeli nie wiesz po co się to robi 😠

Gość ona__356
" A może mu się nudzi albo nie ma koło niego żadnej innej dziewczyny. " To zacytowane wyżej to znowu ja:) ---- " Następna debilka, bezmózg ******* dałam mu nr. telefonu a on napisał smsa co słychać. Po co? Po g***o tłumoku! zly.gif " Nikt nie każe Ci tego czytać... Po prostu nie wierzę w nic o czym mi tu piszą, bo z tym chłopakiem wcale się nie znam, w ciągu miesiąca mógłby mieć 3 inne dziewczyny, a do tego nie odzywał się przez 2 tygodnie, więc uznałam, że już o mnie zapomniał... To chyba nic złego, że nie wiem co mam teraz myśleć?

Gość ona__356
" ...następnym razem nie rozdawaj nr. jeżeli nie wiesz po co się to robi zly.gif " Po co? Po to, żeby się poznać. Ale tutaj to się za długo ciągnie... jak na mój gust, oczywiście.

Gość gość
Czy ja piszę że nie chce tego czytać, dałem ci radę żebyś nie rozdawała jak idiotka nr. Co do niego to odezwał się żeby się oświadczyć, przedstawić rodzicom, i wspólnie wybrać projekt domu, doradzić się w sprawie kredytu :D

Gość ona__356
Bardzo śmieszne.

Gość gość
No to w przyszłości do nr. dołączaj termin ważności 7 dni :D