Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie znajde kobiete ktora dba o swój wianek która czeka z sexem do slubu

Polecane posty

Gość gość
W psychiatryku lub nawiedzonej instytucji kościelnej kto wie

Gość gość
to z pasem cnoty przebojowe

Gość gość
to nie sa juz lata 50 i no chyba bylo juz na ten temat gadanie na necie ktos sie wypowiedzial tu i tam ale nie wiem co myslec 🌼 www.youtube.com/watch?v=FIhyhwzQ0-8

Gość gość
wg mnie sex tylko po slubia

Gość gość
ha ha dba o swoj wianek dobre nic dziwnego ze tamta cie zucila

Gość gość
a ile masz lat prawiczku ?

Gość gość
ja z mężem czekaliśmy do ślubu, w maju 13 rocznica. do dobrze wplywa na budowanie wiezi zespala ludzi sprawia że stają się częściami siebie na wzajem

Gość gość
w boorelu? jak ja poprosisz z tobą na pewno zaczeka do ślubu

Gość gość
u mnie na roku (srednia wieku 23-24) 50procent dziewczyn to dziewice więc.........

Gość gość
jak milo czytać te wasze wypowiedzi bardzo mi jest milo doceniam wasze wszystkie wypowiedzi i jest mi ciepło na serce kiedy je czytam od siebie dodam szczerze dawno nie pisałem tutaj czyli od dnia założenia tematu Mozę na wstępie to kompromitujące kiedy facet pisze jako kobieta i ze sie za nia podszywa to takie gejowskie widac to w wypowiedziach. Co do mojej osoby jestem w kwiecie wieku ale mysle ze wiek nie jest taki istotny fakt dziewictwo jest dla mnie wazne ale nie traktuje go jako kawalka blony i nie przekladam nad charakter nie chodzi mi o dziewictwo slub i konsumpcja potrzebuje duzo ciepla zrozumienia i oczekuje tego samego Oprocz obecnosc fizycznej duchowej metnalnej oczywiscie moge dac cos znaczenie wiecej i poczucia bezpieczenstwa jak juz wspomnialem wczesniej nie mam przeszlosci sexualnej nie puszczam sie na prawo i lewo szanuje innych i siebie Co do kobiet ktore nie sa juz dziewicami nie mysle o was zle ale mam pewien uraz wynikajacy z pewnej sytuacji ktora nie chce powtarzac jak raz sie sparzysz to nie robisz tego zeby nie czuc sie zle Robie to dla was bo nie chce 2 raz powtarzac bledu 2 osoba tez napewno jest tym obarczona po czesci i z psychologicznego punktu widzenia tak jest lepiej . Wszystkich pozdrawiam p.s nadal szukam tej jedynej

Gość gość
autorze a co Ci tak zalezy na dziewicy?? masz małego fiutka??

Gość gość
jak juz temat wskazuje chce znalezc kogos kto siebie szanuje i oczywiscie jak najbardziej potrafie to uszanowac ze ta osoba chce poczekac do slubu co do wielkosci mojego czlonka :) no coz nie wypada mi o tym pisac to sprawa intymna widac ze autor pytania jest prostakiem :)

Gość gość
autorze, jest taki portal randkowy /dla katolików/ tam znajdziesz sobie dziewczynę z wiankiem. jego nazwa to "zapisani sobie" tu masz namiary http://zapisanisobie.pl/

Gość gość
hahah krotko-fujarkowy sie odezwal

Gość gość
a jeszcze zapytam, co to znaczy w kwiecie wieku u Ciebie, pytam bo różnie jest to określane. pozdrawiam i życzę szczęścia

Gość gość
Zuzka, Ty sie nie wypowiadaj bo nie rozumiesz, Ciebie nie interesuja mezczyzni tylko kobiety wiec sobie odpusc

Gość gość
45 i dalej jestem prawiczkiem więc to jest kwiecie wieku

Gość gość
Kobiety które do 30 roku nie znalazły partnera są skrzywione psychicznie , maja fobie, cech**e je skrajny egoizm, egocentryzm i nie nadają się do życia we dwoje, mam 42 lata i próbowałem ułożyc sobie życie z 3 kobietą w tym wieku , koszmar!Stanowczo odradzam.

Gość gość
zapisanisobie.pl nie chyba to nie dla mnie ja nie jestem az tak praktykujacym katolikiem :)

Gość gość
dzięki za wyjaśnienie, w takim razie zajrzyj na ten portal randkowy do którego podałam namiary i złośliwcami się nie przejmuj najlepiej jak zignorujesz takie posty.

Gość gość
aha, rozumiem, no to nie mam już pomysłu co C***odpowiedzieć. pewnie jest trochę racji w tym co napisał 42 latek o doświadczeniach z kobietami. osobiście wiem o 42 latku który wg słów mojej koleżanki nie wie czego tak naprawdę chce, ma swój poukładany świat itp. nie jest to więc tylko po stronie kobiet brak dostosowania ale i po stronie mężczyzn. pewnie autorze nie będzie to łatwe ale kto szuka ten znajdzie, czyli szukaj a znajdziesz. powodzenia :)

Gość gość
* może inaczej: co Tobie podpowiedzieć :)

Gość gość
portal randkowy masz na mysli zapisanisobie tak ?

Gość gość
chłopcze, dziewictwo partnerki nie uchroni cię przed odrzuceniem i obciachem. widać, że boisz się kobiecej seksualności i że się zgasisz, ale wierz mi, że jest jeszcze gorzej niż z doświadczoną. pamiętam swojego pierwszego- uznałam, że jest beznadziejny. teraz bym miała więcej wyrozumiałości.

Gość gość
45 lat, to nie żaden kwiat wieku- jesteś zdziwaczalym panem dobijającym 50-tki, niezdolnym do normalnych kontaktów międzyludzkich. gdzie szukać? twój target, to panie po 50-tce, mieszkające samotnie w towarzystwie minimum 7 kotów. a w dzisiejszych czasach żadna kobieta nie dba o "wianek" :D, poza wąską grupą kobiet traktujących religię poważnie, ale one nie zainteresują się starszym panem tylko rówieśnikiem wyznającym podobne wartości, ewentualnie średnio religijnym, który zgodzi się czekać. reszta, to osobniczki upośledzone społecznie jak autor i nie znajdziesz ich, bo siedzą ukryte w domu, a jak kogoś nieśmiało szukają, to nie starego prawiczka, tylko przystojnego księcia

Gość gość
:) no tak dlatego ja szukam kogoś wyrozumiałego tez :)kogos kto mnie zrozumie przeciez to napislem pozdrawiam Cie ale nie boje sie niczego

Gość gość
:) no tak dlatego ja szukam kogoś wyrozumiałego tez :)kogos kto mnie zrozumie przeciez to napislem pozdrawiam Cie ale nie boje sie niczego

Gość gość
Taka co zachowuje do ślubu, to i po ślubie będzie się kochać jakieś pięć razy aż spłodzi się pierwsze dziecko, potem kilka razy żeby począć drugie, a potem nie ma prokreacji jeżeli się nie myśli o potomstwie! Do końca życia brak seksu.

Gość gość
do tej pory jakos zylem bez sexu tragedi nie ma :)