Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zwolnilam sie z pracy siedze i rycze co teraz

Polecane posty

Gość gość

?:( juz nie moglam tam wytrzymac

Gość gość
Gdzie pracowałaś?

wziasc sie w garsc. napisz cv. zrob swoje profile na internetowych portalach pracy. poszukaj ogloszen, wyslij swoje zgloszenia. zacznij dzialac. rozpaczanie w niczym nie pomoze

Gość gość
co bylo nie tak?

Myślę, że powinnaś odpocząć kilka dni, a potem zcząć szukć nowej lepszej pracy :) i nie rycz, skoro tak bardzo nie chciałąś tam pracować, że sama sie zwolniłaś nie ma czego żałować

Gość gość
boje sie ze nic nie znajde :(

Gość gość
no daj spokoj ! skoro tam bylo ci zle to dobrze zrobilas ! prace znajdziesz inna tylko juz nie biadol bo potem bedziesz sobie robila wyrzuty sumienia a po co ci to ?

Gość gość
po prostu strasznie zle sie czulam w tej pracy i psychicznie i fizycznie codzienne biegunki stres

Gość gość
Nie chce cię dobijać,ale kolega po studiach, urzędnik , ok pół roku w rozsyła c.v ,bo chciałby zmienić pracę i nikt się do niego nie odzywa w tej sprawie.

Gość gość
nie wazne ! niech kolega szuka zdrowie jest najwazniejsze ! odczujecie to dopiero po latach i wtedy pojmiecie

Gość gość
ale pieniadze na zycie tez sa wazne ale to chore zebym codziennie miala biegunke i bole glowy przed praca budzila sie o 2-3 w nocy myslac o pracy:o jednak potwornie boje sie ze nie znajde juz niczego

Gość bimbala
nie wysyłaj CV tylko rusz cztery litery szukaj pracy po zakładach ja tak wysyłałam i czekałam..... mama mnie zmobilizowała, siadła z kartką przy kompie, spisała mi adresy miejsc gdzie ewentualnie bym mogła pracować, wypchała z drzwi i kazała szukać pracy( bo sama nie przyjdzie) tak mówiła no i o dziwo po dwóch tygodniach nie wiedziałam co wybrać, miałam 4 propozycje pracy, nie rozmowy tylko praca od już :D oczywiście na okres próbny za najniższą, potem była podwyżka