Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jest tu jakis facet na pogaduchy

Polecane posty

Jak widać duszku.. Każdy jest kowalem swojego losu... Często nie mamy wpływu na pewne sprawy, ale cóż takie jest życie... Piszesz, ze masz 5 dzieci, fajnie ... moja siostra ma 7 .. w tych czasach o dziwo :) Cięzko jej się zyje ale powoli dzieciaki uciekają z domu i jest coraz "łatwiej ", pewnie nie do końca, bo jak mawiają Małe dzieci, mały problem , duże dzieci....... I cos w tym jest :)

Dawaliśmy rade a było naprawdę ciężko finansowo.Bralem dodatkowe prace wiec i wszyscy po studiachj są.Dwoje za granica.Trójka nie zamierza opuszczać kraju ponieważ dobrze się urządzili.

Facet, tematy jak w życiu, motylki, love ale i poważne tematy też są wskazane :) życie to nie zabawa w kotka i myszkę chociaż i to może być interesujące pod warunkiem tylko zabawy za zgodą obu osób :)

Dzień dobry:) Przetrwałam pierwszy dzień pracy po 2-tygodniowym urlopie. Prawdziwy wyczyn;) całe 8 godzin powtarzałam jak mantrę...jutro będzie już lepiej:)

Na to właśnie liczę. Niesamowite jak szybko człowiek przyzwyczaja się do dobrego a na dodatek zima nie jest moją ulubioną porą roku. Ciepłolubna ze mnie kobieta:) wolę 50+ niż -5 :)

Gość Słowianka 1717
Witam popołudniowo:) Z kawka przy boku. Są jacyś mili ludzie tutaj???

Gość Słowianka 1717
Cześć niemozliwy:) Milo Cię widzieć:) Dzień burzliwy w pracy..troszkę zgrzytów i wyładowń elektrycznych... a teraz mam dobry humor... no pogodna jestem:) A jak Twój dzień???

Gość Słowianka 1717
A co sie stało???:)

Gość Słowianka 1717
Mozna powiedzieć,ze małe zgrzyty:) różnica zdań na gruncie zawodowym:) Ale juz jest peece i wogóle. Czasem poniedziałek jest fajniejszy niż reszta tygodnia:)

Gość Słowianka 1717
Tak niemozliwy.... dwie soboty:) ŻARTUJE:) Ja lubie piatkowe wieczory tez fajne:) A Ty jaki dzień u-w-i-e-l-b-i-a- s-z???

Jaki ? Hmm... chyba taki który jest wolny od jakiejkolwiek pracy :) Zawsze można mieć czas na swoje pasje, albo po prostu leżeć i nic nie robić :D Chyba piątek jest jednym z lepszych, wcześnie jestem w domu, a następnego dnia jest weekend.

Gość Słowianka 1717
Ty pewnie studiujesz????

Gość Słowianka 1717
Tajemniczy jestes ale ok:) Nie pytam:) Wiec co robisz w temacie po 30 tce???

Sam nie wiem, po prostu jestem Tutaj zagląda mniej podszywów wiec można w miarę porozmawiać.

Gość Słowianka 1717
Obys nie wykrakał:(

Gość Słowianka 1717
Być może:) Uciekne na troszke ale wpadnę:) Zmień nick na mozliwy:)

Margo41 - coś za wyczyn :P dasz radę - ja muszę dotrwać do piątku - potem kilka wolnych dni. Artystyczna....zabawa w kotka i myszkę potrafi być niezwykle zajmująca 🌼 niemożliwy - licealista w dziale dla ludzi 30+ ? nie chcę nikogo urazić ale pewno niektórzy z nas są w wieku Twoich rodziców ...szukasz z nami wspólnego języka? Pytam z czystej ciekawości

Myślę że ze wspólnym językiem nie będzie problemu, po prostu jestem ciekaw takiej rozmowy. Większość ludzi pewnie nia chciała by tracić czasu na młodych, a tutaj zawsze można spróbować.

niemozliwy Sens wypowiedzi nie mierzy się wiekiem a umiejętnością rozmowy z osobami reprezentującymi różny przedział wiekowy i jak na razie udaje Ci się to w 100 % a jak zaczniesz pisać w niezrozumiałym dla mnie języku to poproszę syna o przetłumaczenie;)