Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jest tu jakis facet na pogaduchy

Polecane posty

5 lat temu przyjaciel mieszkajacy 25 lat w Edmonton przywiózł mi 12 butelek Croal Royal.Czysta kanadyjska śliwowica i głowa nie bolała :D

Gość Zima001
Młody z tego co kiedyś pisałeś to wspominałeś, że nie ma cie w mieście teraz wspominałeś o Warszawie

Gość Słowianka 1717
Witam wieczornie jest ktoś???

Gość Zima001
Jestem ja :D a reszta śpi....Lato pewnie jeszcze za kółkiem;)

Zima,nie mieszkam w mieście. Pytałem Cię czy mieszkasz w warszawie tak z ciekawości. Hej Słowianka

Gość Zima001
a młody pewnie lekcje odrabia:D

Gość Zima001
nie, nie mieszkam w Warszawie

Gość Zima001
Słowinka jak tam dzień minął ?

Gość Słowianka 1717
Hej Zima Niemozliwy młody kłamczuch:) Co robicie teraz po południu??? Właściwie wieczorem.... Ja najbardziej lubie piatek wieczór mam dwa dni perspektywa weekendowa fajna. Artystyczna gdzies przemknęła witaj:)

Gość Słowianka 1717
Zima bylam na wyprzedażach w wielkiej naszej galerii. Kupiłam sobie dwie fajne bluzki za UWAGA 9 zetaprzeceniona z 69. To ile oni maja narzutu ja się pytam???? Ale bluzki fajne na cene nie narzekam. Ale się schodziłam... Ja jestem jaka facet.. nie lubie po sklepach chodzic. A jak Twój dzień zimo????

Gość Zima001
Ja chyba wpadnę w depresję po urlopową ;)miałam kilka dni walnego a w poniedziałek do pracy. Może po 30 tak jest, że po sklepach latać to juz nie taka frajda:D...nie powiem kupować lubię a te bieganie nie koniecznie:)

Gość Słowianka 1717
Niemozliwy... mój kolega z pracy jak dowiedział się że ja nie lubie chodzic kupować to powiedział: Takiej kobiety szukałem całe zycie. Jego zona biegała by od otwarcia galerii do zamknięcia. Zima ja nigdy nie lubiłam szukac ciuchów. Wole jak to mówia młodzi"obczaić" cos w necie i potem iść po konkret. Po 2 godz. chodzenia zazwyczaj ląduje na jakiejs kawce, wole ludzi poogladać jak chodza

Ponoć taka kobieta to skarb, ale ja chyba mógłbym chodzić z dziewczyną po sklepach i jej doradzać w czym wygląda seksownie :p Oczywiście nie cały dzień :D

Gość Słowianka 1717
Młody w końcu by Ci sie znudziło:)

Gość Zima001
Jeden facet po 5 godzinach zakupów ze swoja partnerka popełnił samobójstwo skacząc z najwyższego pietra w centrum handlowym, to było w okresie przedświątecznym..masakra trzeba was oszczędzać

Gość Zima001
Młody jest młody :D więc jeszcze się nie nabiegał a ja ciebie pytałam wczoraj czy samotny, że tu z nami tak dyskutujesz?

Gość Zima001
To w realu musisz więcej być niż tu:)

Gość Lato77
Witam wszystkich ja juz w domku dzionek jakos szybko zlecial kolacje trzeba zjesc ja tez nie lubie biegac po sklepach jak mam cos kupic ide do konkretnego sklepu wybieram i kupuje zima nadal nie napisalas gdzie mieszkasz

Zima może i powinienem, ale czasem mam takie wrażeni że nie nadaję się do tego by być w związku. Z czasem to wrażenie maleje, ale jednak dalej jest.

A więc Słowianka odeszła w zapomnienie...zresztą Duch mowił że tyle Słowianek jest na kafe.... Może być malinowa666...może:) Młody nie ze starymi siedzieć tylko na dyskoteke marsz

Jakoś to nie w moim stylu, nawet tańczyć nie umiem, bajerować panny też nie. Ogólnie rzecz biorąc nie jestem typem imprezowicza.

Gość Zima001
Młody jak ty się tak zasiedzisz z nami to całkiem uznasz się za starego:D