Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jest tu jakis facet na pogaduchy

Polecane posty

Gość adiks
no nie , zostawiasz mnie i na priv przeszłas ...... :(

Gość adiks
bo jemu to dalas a mi ni chcesz ... :(

Gość adiks
poważnie to twój adres ?

Poważnie, masz jedyną niepowtarzalną okazję aby napisać, drugiej szansy nie dostaniesz :)

Gość adiks
myślisz iż nie zasługuje na druga ?

Gość adiks
postaram się ;) dochodzi 24 i kończy się możliwośc mojego pisania , miło było z wami poklikac ... dobrej , spokojnej , a może nie ;) , nocy ...

Normalnie blondynka ze mnie:D zamiast w profilu maila ustawić to ja...ehhh idę spać, dobranoc:)

Gość adiks
w profilu ??? a mowilas że nie dajesz ot tak ... :)

W profilu i po chwili skasować go a tak to se bedzie tu przez wieki:o idź już spać:P

Gość adiks
spać to ja pójdę dopiero jutro w dzień :( , czesc ...

Zapomniałam żeś w pracy:) W takim razie to ja idę spać, dobranoc:)🖐️

Gość gość
coś widzę, że towarzystwo z ero tutaj się przeniosło ...kilka znanych osób już poznaje - choć pod innymi nickami...styl pisania ciężko zmienić i pewne maniery

Psia kość i mnie coś dopadło po raz trzeci katar w tym roku.Przez parszywe zimne mieszkanie bez przerwy marzna mi nogi a w betach nie mam zamiaru cały dzień przebywać. 4D45--jak nie byłeś rok czasu na cafe to zmiana jest ogromna..Pamiętam Cie jak brykałeś na ero lecz styczności chyba nie miałem.Zapewne za mlody jesteś.:)

Gość Lato77
Witam wszystkich i zapraszam na kawke do tego slodki rogalik ja jak zwykle tylko na chwilke ale obiecuje poprawe wczoraj od 4 na nogach do 19 wiec szybko cos upichcilem popilem piwkiem i spac dzisiaj tez zapowiada sie dlugi dzien szatynka skoro jestes juz tutaj 4 lata to powinnas i mnie znac kiedys udzielalem sie dosc intensywnie na jednym z topikow pozdrawiam wszystkich i milego dzionka zycze

dzień dobry:) o i tu mnie pamiętają;) pozdrawiam🖐️

Witam To ja Lato, na tą kawkę z rogalikiem się piszę:D Widzę,że wiele mnie ominęło...wszyscy się znacie?Czyżbym była najmłodsza stażem w ty burdlu?:D:P Dobra...mykam się do pracy przygotować,wpadnę do Was pózniej:D

Gość tyż facet
spoko stażem ja jestem najmodszy( przynajmniej jeśli chodzi o ten dział). Ale nie powiem jakis czas temu tez sie tu udzielałem :P tylko że raczej mnie nie znacie. Wiec uznajmy że jestem tu pierwej raz :D chlipnem kawkem i do zobaczenia:)

Gość adiks
witam wszystkich , po nocnym mrozie śliczny dzień sie zapowiada w moich stronach ... pozdrawiam

Gość adiks
słówko , nic cie nie ominęło , a jeśli tak to wszystko jeszcze mozesz nadrobić ... a , i nie wszyscy sie znają , ja w takim burdlu chyba pierwszy raz ... heheheh

Gość vvvesna
Dzien dobry! Wiecie,mysle sobie ze ludzie jednak nie sa az tak rozni i czesto moze nam sie wydawac, ze kogos "poznajemy". Jest kilka osob ktore pisza badzo specyficznie i ich sie nie da pomylic, ale to sa wyjatki. Mam nadzieje,ze jednak dzial ero sie tu nie przeniesie, po co dublowac ;) Duchu-a co Ty za krioterapie uprawiasz? Milego dnia!

Cały dział pewnie nie, ale pewnie sporo ludzi ;) Pozdrawiam i miłego dnia życzę🖐️:)

Gość tyż facet
a ja myśle ze hmmmmmm mam nadzieje ze mnie nikt nie rozgryzł :D Musze zacząć pisać troszke w inny sposób niz na ero co bym rozpoznany nie był : wstawać wekend czas zacząć na dobry początek macie ode mła http://www.youtube.com/watch?v=diYAc7gB-0A

Witam popołudniowo Poleżałem nieco i już sie lepiej poczułem.Trzeba było obiad zrobić jak się rozmroziło rybkę.Jeszcze mnie trochę katar męczy lecz sądzę 1-2 dni i znów bedzie oki. vvvesna--masz rację od 1982 r marznę w tym przeklętym mieszkaniu.Dzieci wyszły z domu ,chciałem się zamienić na mniejsze, to rekoma nogami się wzbraniali.Jak mam +16 to już jest upał:DTylko latem u mnie mieszkać.Co z tego że blok ocieplono jak piwnice nie. a mieszkam na parterze.W tym roku obniże do 100 tysiecy mieszkanie 60 m kw i wyrywam w podskokach.nawet wole mieszkać w Katowicach na 15 piętrze aniżeli tutaj bez przerwy zaziebiony chodzić.

Hejka malinowa królewno:D To od Urszuli mi się nasuneło malinowy król :DA jak będzie strona 666 toż zapewne bal bedziemy mieli :D