Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy sa wśród was osoby które wogole nie pija alkoholu

Polecane posty

Gość gość
Ja palę, ale nie piję ogółem, bo nie lubię ani smaku wódki, ani wina. Odrzuca mnie sam zapach tychże trunków. Czasami, bardzo rzadko wypiję piwo, ale generalnie zdarza się to raz na 2 lata.

Gość gość
ja nie pije.moj ojciec byl alkocholikiem

Gość gość
Up

Gość gość
Ja nie pije i nigdy tez nie probowalam,

Gość Jakie to przykre
Nie pije alkoholu od dziesięciu lat.Dawniej czasami wypiłam kieliszek wina = teraz nie mogę ponieważ biorę leki

Ja pije raz na kilka tygodni - jeden drink, łyk wina (nigdy nie dopiłam całej "lampki"), pół pinty piwa. :)

Gość gość
w tym tygodniu cztery razy byłem pijany...

Gość gość
Szkoda zdrowia

Gość wrog alkoholu
nigdy nie pilem,nie pije i pic nie bede alkohol uwlacza ludzkiej godnosci i jest niebezpieczny dla spoleczenia osoby bedace pod wplywem alkoholu bardzo czesto sa agresywne,pijane poruszaja sie po drogach stanowiac smiertelne niebezpieczenstwo dla innych uzytkownikow drog,nigdy nie bede zwiazany z kobieta ktora pije alkoholu ,czlowiek o szerokich zaineteresowaniach nie ma problemu z zagospodarowaniem wolnego czasu,.

Najmądrzejszy tekst jaki kiedykolwiek przeczytałam w internecie na temat alkoholu : ,,Alkohol łamie ludzkie prawa, postawy i zasady, krzywdzi nieśmiałość i wstyd, niszczy wrażliwość, wierność, przekłamuje emocje i uczucia jest zbrodniarzem i demoralizatorem wielu pokoleń, rodzin, zachowań ,wyrzutem sumienia i niszczycielem człowieczeństwa ,jako taki winien być zakazany jako ukryta i sprytnie zakamuflowana pod fałszywą ideą wolności broń masowej zagłady.''