Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to czop śluzowy czy tylko panikuje

Polecane posty

Gość gość

Jestem w 16 tyg ciazy.kochalam sie wczoraj z mężem.dzid rano zauwazylam taki gesty śluz u wejścia do pochwy.normalnie aż taka sluzowa kula.podmylam sie i niby ok.pozniej maz zrobil mi minetke i teraz robie obiad znów taki gesty śluz sie pojawil praktycznie czulam jak ze mnie wypadl.kolor taki mleczny nie jest zabarwiony krwią ani niczym...ale przerazilo mnie to.czy to moze byc czop śluzowy czy przesadzam?co to moze byc?help

Gość gość
moze s****a

Gość gość
moze poczatek jakiejs infekcji na czop to nie wyglada

Gość gość
Autorko, przesadzasz..to żadnej czop śluzowy..w ciąży wydzieliny w pochwy są normalne, wydziela się ich więcej i częściej jak normalnie, ja jestem w 7 mies ciąży i cały czas coś mi się wydziela i różnych barwach i konsystencjach :) a po seksie czy minetce no to chyba już w ogóle normalne, bo jednak podniecenie robi swoje i normalne, że Ci mokro..

Gość gość
powiem ci że umnie było podobnie poszłam pod prysznic a tam taki glut jak w dni płodne wypadł, byłam przestraszona bo tez myslełam że czop albo częśc czopu a było to po raz pierwszy jak zauważyłam ok 14 tyg, też po stosunku ale na następny dzień, jednak okazało się że żaden czop a szyjka jest ok, izaczęła się obserwowac i okazało się że to zawsze wyklatuje po stosunku 1-2 dni, i okazało się że ten glut co wzięłam go za czop to poprostu pozostałości spermy mojego męża, też wygląd białawo-przezroczysty, bardzo gęsty i gumowaty, tak wię nie martw sie tylko obserwuj pewnie po następnym seksie będzie tak samo

Gość gość
powiem ci że umnie było podobnie poszłam pod prysznic a tam taki glut jak w dni płodne wypadł, byłam przestraszona bo tez myslełam że czop albo częśc czopu a było to po raz pierwszy jak zauważyłam ok 14 tyg, też po stosunku ale na następny dzień, jednak okazało się że żaden czop a szyjka jest ok, izaczęła się obserwowac i okazało się że to zawsze wyklatuje po stosunku 1-2 dni, i okazało się że ten glut co wzięłam go za czop to poprostu pozostałości spermy mojego męża, też wygląd białawo-przezroczysty, bardzo gęsty i gumowaty, tak wię nie martw sie tylko obserwuj pewnie po następnym seksie będzie tak samo

Gość gość
Witam, Czy wasze przypuszczenia się potwierdziły że to tylko po stosunku jest taka wydzielina i okazało się że to nic groźnego? Mam bardzo podobnie lekarze mówią że jest ok a ja panikuje bo po stosunkach mam właśnie taki dziwny śluz.