Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Florencja Di Carlo

Jak Czesto Sie Modlicie

Polecane posty

Gość Florencja Di Carloo
heheh musiałam Cię ostro urazić chłopaczku z Sympatii :D Wrzuć na luuuuuz :D

Gość gość
szczera i modlitwa wlasnymi slowami przed snem ale przyznaje ze zdarza sie mi ze zmeczenia nie pomodlic sie codziennie ale staram sie :)

Gość Florencja Di Carloo
ej to naprawdę było śmieszne z ta "upośleconą despieratką" :D:D:D:D:D:D hahahhahaha

Gość matka darmozjada
Co to za dziwaczna maniera pisania każdego słowa z dużej litery ?

"13.01.14 [zgłoś do usunięcia] gość szczera i modlitwa wlasnymi slowami przed snem ale przyznaje ze zdarza sie mi ze zmeczenia nie pomodlic sie codziennie ale staram sie usmiech.gif" Dziekuje Za Odpowiedz Na Temat Mi Rowniez I Uwazam Ze Lepiej Sie Modlic Rzadko Ale Szczerze, Niz Codzienn Odklepac Kilka Modlitw I Aelo Jak Robi Wiekszosc Pseudo Wierzacych, Nawet Ci Ktorzy Modlitwe Odbywaja W Kosciele, Byle Sie Pokazac, Byle Isc Do Kosciola. Smutne

Gość gość
no proszę i już to osądzanie innych . A co ty mozesz iwedzieć o tym czyja modlitwa jest szczera ?

Gość gość
Gdy chodziłam do kościola- też wtedy myslałam o wielu rzeczach, nawet nie zwiazanych z kościołem. Często o seksie nawet. Dlatego nie chodzę.

I Slusznie! Smutne Jest To Ze Obecnie Kosciol Idzie W Ilosc Wiernych A Nie Jakosc, Powinno Sie Wiekszosc Elementu Wypraszac Z Kosciola, Raz Nawet Jakies Emerytki Sobie Plotkowaly Na Mszy :O.

Gość gość
rano i wieczorem czasem w pracy w myślach

wystarczy popatrzeć w twarze modlących się ... przedziwna metodyka :) ale mam coś jak o tobie autorko - (10) Dwóch ludzi przyszło do świątyni, żeby się modlić, jeden faryzeusz a drugi celnik. (11) Faryzeusz stanął i tak w duszy się modlił: Boże, dziękuję Ci, że nie jestem jak inni ludzie, zdziercy, oszuści, cudzołożnicy, albo jak i ten celnik. (12) Zachowuję post dwa razy w tygodniu, daję dziesięcinę ze wszystkiego, co nabywam. (13) Natomiast celnik stał z daleka i nie śmiał nawet oczu wznieść ku niebu, lecz bił się w piersi i mówił: Boże, miej litość dla mnie, grzesznika. (14) Powiadam wam: Ten odszedł do domu usprawiedliwiony, nie tamten. Każdy bowiem, kto się wywyższa, będzie poniżony, a kto się uniża, będzie wywyższony. (Ew. Łukasza 18:10-15, Biblia Tysiąclecia) pomyśl sobie - kim jesteś ? faryzeuszem czy celnikiem ?:)

Gość gość
modli się tylko w domu i mozna w kościele a msza jest to ofiara bez krwawa ale nie modlitwa to nie jest modlitwa

i ta modlitwa celnika , która twoim zdaniem była z egoizmu a która podobała ise Jezusowi też jest zła ?:) uch , to ty świętsza jesteś nawet nie od papieża ale nawet od Jezusa :D

Gość gość
3 razy dziennie razem z radiem Maryja maryja w medjugorie prosiła o modlitwe naj mniej 30 minut a najdłuższej 3 godziny prosi terz o post o woddze i chlebie w srode i piatek

Gość gość
wcale! Nie chodze do koscioła i nie modle sie bo ani jezus ani bog nie istnieje.Sa to tylko postacie historyczne wiec nawet nie ma do kogo sie modlić:-)

Gość martyna  33
Ja sie modle kazdego dnia.Rano powierzajac ten dzien Panu,a wieczorem dziekujac za wszystko.Jest to szczera rozmowa z Panem,ktoremu dziekje za wszystko i czasami zwracam sie o pomoc w moich problemach.

Gość gość
jeżeli to są postacie historyczne to kto leczy i uzdrawia podczas mszy sw w na jasnej górze Gietrzwałd

Gość gość
Czytałam o tej modlitwie i całkowicie tez pdopisuje sie pod tym o czym napisałas.

Gość Jarek 36
Modlimy się codziennie razem z żoną i dziećmi rano i wieczorem.