Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

andrea ze zbunto aniołka

Polecane posty

Gość gość
halo, halo.... temat sie zaczal od wzrostu andrei a teraz wszyscy gdaja o tym kto jest tam jaładnejszy a kto najbrzydszy. najldniejsza jest luisa:-) a od iva przystojniejszy jest pablo.

Gość gość
andrea ma 180 z czymś. Milagros fakt 173-4. Andrea jest cała wielka. Nie wiem czy to wina wzrostu, bo ja też jestem wysoka 175 ale gabaryty mam drobne, stopy małe więc biedna ta kobieta

Gość piczka i fernando
pablo i sergio sa przystojniejsi od Iva , jako dziecko uwazalam ze najladniejsze sa Lina i Vicky

Gość gość
lina jest przecież brzydka i tłusta!

Gość gość
no 180 to juz troche przesada.. taka tyczka, a nie kobieta.

Gość gość
tez ogladałam ten serial 12 lat temu, czy kiedy on tam lecial. i zawsze chcialam zobaczyc go ponownie juz jako osoba dorosla. no i jest. i spojrzenie na aktorów nieco inne. a kto to jest sergio?

Gość gość
hej:) andrea wygląda jakby chodziła na szczudłach;] Dla mnie nie jest brzydką kobietą, nie jest wybitnie ładna ale też nie brzydka. Za to uważam, że milagros ma wyjątkową urodę i oczywiście vicky. Są dla mnie najładniejsze z całego serialu;] A jak byłam mała to kochałam się w ivo, to był mój ideał ;] A teraz jak patrzyłam to się śmiałam sama z siebie:) Pablo jest o wiele przystojniejszy od Ivo. I tak w ogóle to jak byłam młodsza to kibicowałam Mili a teraz patrząc na to dorosłym okiem, to jestem w szoku. Mili pomimo tego, że wiedziała, że ivo ma narzeczoną to spotykała się z nim, całowała go.On za to manipulował nią jak marionetką i po akcji w której on zażartował sobie z niej przed całą rodziną-oświadczając się jej, to ona nawet nie powinna na niego spojrzeć. Taka naiwna dziewczyna. I w ogóle ten ivo, sam zdradzał andreę a jak się dowiedział o jej zdradzie(która nie była prawdą) to chciał ją rzucić. Hahaha wiem, że to głupie, że o tym piszę. Ale po prostu nie wierzę, że dopiero teraz widzę co było negatywnego w tym serialu.

Gość gość
gdyby miała ładną buzię chociaż....

Gość gość
gloria faktycznie taki brudasek mimo ladnej symetrycznej buzi haha nie kumam jak mozna bylo wziac andree do roli d**y iva, mega słaba twarz

Gość gość
Widziałyście sobie ile lat miała wtedy aktorka grająca Victorię? 30, a wyglądała o niebo lepiej niż te wszystkie młodsze.

Gość gość
30? wow...dla mnie wygląda jak 18 stka. Az poszukam o tym info.

Gość gość
przecież już pisałam o jej wieku w tym temacie:P

Gość gość
Vicky niedługo skończy 46 lat! matko jak ten czas leci, Natalia tez już sie postarzała. Najprzystojniejszy mimo wszzystko jest boski Diego czyli Sergio Costa no Ivo też słodziak a Pablo to taka dziewczynka, mógłby troche ściąć włosy

Gość gość
to on tam gra? jesli to ten co mysle to faktycznioe, męski facet

Gość gość
serial był ogólnie fajny. drazniły mnie tylko te głupie gadki Ramona i Rockyego. ze niby to smieszne miało byc a było zalosne. i denerwowało mnie jeszcze (zreszta w kazdym serialu mnie to drazni) jak ci głowni aktorzy sie schodzą i rozchodzą. juz jest wszystko ok, juz sa razem i znowu cos tam sie spier....no ile mozna? raz, dwa, a nie 50! w koncu staje sie to nudne i denerwujące.

Gość gość
w zyciu tez tak bywa. haha gadki ramona i rockyego 13 lat temu wydawaly mi sie zabawbne, a rocky przystojny i kibixcowalam jemu i vicky :D a dzisiaj tez mnie draznia :/

Gość mesaa
Andrea brzydka, a Milagros śliczna.

Gość gość
a mnie sie teraz wydaje że są śmieszni Ricky i Ramon takie dwa klauny, wtedy mnie drażniło ze sie wiecznie schodza i rozchodzą Mili z Ivo a teraz mnie to bawi, oglądam ich i sie śmieje, przyjemnie sie ogląda i widzę ze ta tela ma wiele zabawnych wątków, wtedy sie spinałam kiedy w koncu beda razem a teraz podchodze to tego z przymrużeniem okabędą razem to będą a nie to nie i już :D

Gość ssmerfecielosmilionos
Z tego serialu to ładna jeszcze była Paola Krum czyli Florencia,nie mniej mój ideał to Vicky,co do Andrei to rzeczywiście ,nie jest ładna i za wysoka nie mówiąc o tych wystających kościach policzkowych.

Gość gość
bo wiesz jak to sie skonczy...

Gość gość
to raczej do przewidzenia jak się skończy

Gość gość
natalia jest piękna, natej fotce ma po prostu wykrzywiona strasznie minę, nikt wtedy dobrze nie wygląda. i to pewnie rano ktos z zaskoczki jej zdjecie zrobil

Gość gość
dobra sram juz na ten temat

Gość gość
Andrea ma ciekawą urodę, taka argentyńską, poz atym ma styl. zauważcie że serial kręcony był w 1998 roku a jej ubiór w dzisiejszych czach byłby uważany za modny. poza tym ona chyba ma jakieś sklepy z okularami czy coś, zobaczcie jej facebooka.

Gość gość
Paola Krum jest trochę podoba do Anny czartoryskiej

Gość gość
ty myslisz ze to ona decydowala o tym jak sie ubierze do serialu? chyba zartujesz. od tego maja stylistow ktorzy decyduja jak kto ma byc ubrany.

Gość gość
myślę, że miała na to duży wpływ