Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Korwinista

Witam wszystkie Panie z kafeterii Czy macie może ochotę na dyskusję o Korwinie

Polecane posty

Gość Korwinista

Bardzo mnie ciekawi jakie jest wasze zdanie na temat JKM a jakie na temat K***inistów. Zapraszam do dyskusji.

Gość Korwinista
Zapraszam do dyskusji drogie Panie, to bardzo ciekawy temat.

Gość Korwinista
Czyżbyście nie wiedziały kim jest JKM?

Gość gość
Z wieloma Jego wypowiedziami się zgadzam a wiele budzi mój uśmiech.

Gość Korwinista
Czyli które Ci się nie podobają a które wywołują Twój uśmiech. Może napiszesz?

Gość gość
KNP to jest to;) ! Wejda do europarlamentu?

Gość Korwinista
Mam nadzieję że im się uda. Mają szansę gdyż na wyborach do europarlamentu jest niska frekwencja a zwolennicy JKM zazwyczaj chodzą na wybory jeśli oczywiście on kandyduje.

Gość gość
Zgadzam się z Jego poglądami na temat ZUS-u, podatków, służby zdrowia a śmieszą mnie powiedzenia o tym, że kobietom powinno zabrać się prawa wyborcze albo zakazać studiowania.

Gość Korwinista
Nie tylko kobiety powinny stracić prawo głosu ale 99,99% społeczeństwa, powinna zostać wprowadzona w naszym kraju monarchia oświecona. Co do studiów to jeśli rodzice kobiety życzyli by sobie by wysłać ją na studia to oczywiście była by taka możliwość. Poza tym studia powinny być elitarne, nie to co teraz. Masowa produkcja magistrów.

Gość gość
no właśnie... gdyby rodzice dziewczyny życzyliby sobie czyli co ? powrót do patriarchatu? gdzie o losach kobiety decydował najpierw ojciec potem mąż? to akurat mnie się nie podoba.

Gość Korwinista
Czemu? Obecny system wyzwolenia seksualnego gdzie młode dziewczęta puszczają się ma potęgę a potem wszyscy muszą płacić w podatkach na ich bękarty się nie sprawdza. W normalnym systemie take dziewczę w wieku powiedzmy 17 lat zostało by wydane za mąż za faceta który ma już własny dom, własny samochód i własny biznes i wszystko było by w porządku. Obecnie taka dziewczyna lata po dyskotekach, zakochuje się szybko a potem jest wykorzystywana przez różnych dresiarzy seksualnie przez co małżeństwa w dzisiejszej cywilizacji Europejskiej są nietrwałe.

Gość Ania Polka
jeśli 10 ludzi głosuje na Tuska a jeden na K***ina to powinno się wszystkim - kobietom i mężczyznom - pozabierać prawo głosu :)

Gość Korwinista
A tak nawiasem mówiąc czemu słowo K***in jest cenzurowane?

Gość gość
przeczytaj to, co tu napisałes swojej mamusi, to pewnie ścirą po łbie dostaniesz :( Pan KM właśnie przez takie poglady dla mnie nie istnieje...

Gość gość
i współczuję twojej kobiecie i nie daj Boże córkom :(

Gość gość
tu cenzura dziwnie działa x system gdzie rodzice wybierali kobiecie męża nie był najlepszy, kobiety były wydawane często za mężczyzn, których nie kochały. musiały z nimi współżyć, rodzić im dzieci i tylko nieliczne były z takiego obrotu rzeczy zadowolone, to był przykład niewolnictwa kobiet, która ze współczesnych dziewczyn zgodziłaby się na coś takiego?

Gość cry_baby_boyfriend
Zgadzam się z jego wieloma wypowiedziami np. o karze śmierci, gejach i lesbijkach, ale patrząc na jego wypowiedzi o prawie głosu dla kobiet to jest zwykłym seksistą który ma poglądy jak za czasów średniowiecza... Szkoda, bo jest jednym z polityków, którzy nawet mogli by być okej :o

Gość gość
cry_baby_boyfriend - ty wcale nie jestes lepsza od niego, co więcej jest takim samym gównem wiec co za róznica ? Zyj sobie, sraj, rooochaj sie, żryj.

Gość gość
Wszystko ma swoje plusy i minusy,ale nie wiem czy to takie fajne zostać wydanym za kogoś,na kogo na dłuższą metę nie będzię się w stanie patrzeć,bo się do siebie nie pasuje i jeszcze być od kogoś takiego zależnym finansowo.

Gość gość
a poza tym skąd nagle tylu biznesmenów,co z tymi dziewicami będą się żenić,w czasach w których to rodzice aranżowali małżeństwa,większość kawalerów z********a fizycznie,pracą fizyczną to obecnie kokosów przeważnie się nie zarobi