Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

3 dziecko jak wytłumaczyc zonie ze nas niestac

Polecane posty

Gość gość
A skad macie ubezpieczenie,skoro zona bez robnty,a Ty na czarno?

Gość aurelia555
czy wy jestescie takie glupie czy tylko udajecie? to pytanie do broniących mężulka.

Gość gość
?????? ale o co chodzi kto się tak bulwersuje ?

Gość gość
pogon nieroba do pracy..jak ona może Cię zostawić samego bez pomocy finansowej i wszystko na twojej głowie...tak się nie da zamęczysz się ..

Gość gość
zrób sobie wazektomię ;) ot a żonę wywal do pracy....

Gość aurelia555
o biedactwo jak się zamęczy. a w domu i przy dzieciach saamo wszystko się robi, a zona ogląda tylko brazylijskie seriale... żeby tylko biedaczek się nie przemęczył...

Gość gość
gość ja się nie dziwie, że jest tyle nieszczęśliwym rodzin, wiążących ledwie koniec z końcem, facetów po zawałach, kobiet o szarych twarzach i małżeństw bardziej przypominających wóz pociągowy aniżeli zwiazek, skoro tyle osób tutaj staje po stronie tej żony //- Proponuje JESZCZE RAZ przejrzeć wypowiedzi. :-o .. A ja tam uważam, ze siedzenie w domu, to lekka praca, widać to po kafe, leniwie głupie "gospodynie" siedzą tu godzinami, obiad zrobią jakiś z gotowych sloikow, albo i nie zrobią, w domu syf, a dzieci nic nie umieją. Ale seriale obejrzane. Koleżanki obdzwonione.

Gość gość
piszesz jak byś co najmniej doświadczyła tego stanu

Gość gość
A ja mam propozycję dla autora; nie chcesz i nie stać was na więcej dzieci? Dlaczego niezdecydujesz się na wazektomię? Dlaczego masz żonie coś tłumaczyć? Może chociaż raz facet weźmie na siebie odpowiedzialność i odczepi się od żony? Tłumacz sam sobie. wazektonomia tonie koniec świata. Wręcz przeciwnie, o wiele lepsze pożycie seksualne bez myśli w głowie że może znowu "wpadka". Masz już rodzinę i po kłopocie.

Gość gość
aurelia ile tych dzieci juz namajstrowalas? jesc macie co? czy pani z mopsu to wasza codziennosc?

Gość gość
ja pochodze z takiej rodziny gdzie mama miala parcie na nas. tata pracowal dzien i noc . mama tylko ciagle pretensje , choc niczego nam nie brakowalo. ale gdy pojawilo sie czwarte . tata najzwyczajniej dal noge za granice. alimenty placi, wyszedl z zalozenia ze lepiej tak bedzie niz ciagłe wysluchiwanie. poza tym stwierdzil ze bedzie piate szoste i bog wie ile tych dzieci mu sie urodzi.tata chcial miec tylko dwojke, mama ciagle wymowki ze chce duza rodzine. nie pracowala,teraz jest z reka w nocniku i szuka pracy. a my?, my po prostu do nich mamy zal, ciagle nabijanie sie z nas , gnebienie.

Gość gość
No i nie dowiedzialam sie od autora,skad maja ubezpieczenie,skoro praca na czarno.Prywatne szpitale,lekarze,czy choroby sie Was nie imaja?Cicho wszedzie,glucho wszedzie..

Gość dojrzały gość
Niestety mnie też żona "wrobiła" w trzecie dziecko, chociaż już z dwójką ledwie wyrabialiśmy... Maluch właśnie skończył 2 latka ... kobiety są nienormalne :O

Gość kase jeszcze zdazycie do emery
tury odlozyc, a zona plodna wieki nie bedzie. moim zdaniem ustalcie - teraz szybko 3 dziecko, na tym koniec i jak ono do przedszkola - to ona do pracy. zakladam ze jeszcze macie co najmniej 30 lat do emerytury...

Gość gość
Poza tym Twoja żona to pieprzona egoistka - bo ONA, ONA chce mieć dziecko i ma być, tak, jak ona chce. A że Ty nie chcesz, to już nie ma znaczenia nie? Ważne, że krowa rozpłodowa znowu brzucha zaliczy. Żenada ;/

Gość gość
Jesli rzeczywiscie ona chce dziecka (a nie miga sie od pracy) to zaproponuj by teraz znalazla jakas robote i za rok-dwa mozecie myslec o kolejnym.

Gość jesteście nienormalni
facet pracuje na CZARNO, ona w ogóle jeśli jemu coś sie stanie, ulegnie wypadkowi albo zginie, to ona zostanie zupełnie z niczym, nawet renty nie bedzie bo nie odprowadza składek sama z 3 dzieci, bez kasy, bez pracy bo kto zatrudni z 3 dzieci, bez doświadczenia w zyciu zawodowym KTO? sorry ale twoja zona jest niesamowicie głupia

Gość gość
Masz bardzo głupią żonę, a to jak przegrać życie. Jak wpakuje Cię w 3 dziecko, to zostaniecie marginesem społecznym, na garnuszku państwa w razie problemów, a w sumie i tak nim zostaniecie jak coś się stanie.Praca na czarno i to tylko jednej osoby, to jak chodzenie po polu minowym , ja bym psychicznie nie dała rady, gdyby tylko pracował mój Maż , a ja z 2 dzieci bez dochodów, bez ubezpieczenia siedziała w domu.W takiej sytuacji, jeśli Twoja żona myśli o 3 dziecku, to już przekroczyła własne granice odpowiedzialności za swoje życie. Stała się bierna, nie widzi szansy dla siebie z życiu, nie ma innych planów, obszarów, zostało jej tylko 3 dziecko jako pomysł na siebie.To desperatka, wpakuje Was w poważne kłopoty, to nie parter do życia, to normalna babska zawalidroga, niczego nie osiągniecie razem, będzie tylko wegetacja, a na pocieszenie dzieci.Jeśli tylko dziećmi chcecie żyć, to ok, szerzej parząc to dramat.

Gość gość
poddaj się wazektomii bez jej wiedzy i spij spokojnie.Do niczego się nie przyznaj.

Gość gość
"Stała się bierna, nie widzi szansy dla siebie z życiu, nie ma innych planów, obszarów, zostało jej tylko 3 dziecko jako pomysł na siebie." też tak myślę, powinna teraz się zająć poszukiwaniem pracy a dziecko może mieć za kilka lat ale niech się weźmie za pracę...

Gość gość
żałosne

Gość gość
moja kolezanka ktora ma 2 dzieci, tez siedzi w domu, maz super zarabia, ale widac ze ona nie ma celu w zyciu, bo jest zalezna od meza, sama tak powiedziala bo co to za cel w zyciu tylko rodzenie dzieci, jej maz rozwodnik, ktory ma juz 2 doroslych dzieci wogole niechcial z nia miec, no ale maja 2 i ona powiedziala ze chcialaby jeszcze 3, i raz wspomniala z takim podnioslym tonem ze bedzie musiala isc do pracy jak jej synek za rok pojdzie do przedszkola, wiec pewnie wymyslila 3 dziecko, a potem to juz wogole nie bedzie musiala isc bo bedzie za pozno:)))

Gość gość
wczesniej ktos dał fajny pomysł... kobitka niech sie decyduje na to dziecko,ale wczesniej niech znajdzie pracę, żeby przynajmniej miała ubezpieczenie (juz nawet nie wspominałabym o powrocie do pracy po ciąży- bo zapewne babka ma na to uczulenie) Jest szansa,ze sie rozmyśli

Gość gość
spytaj ją czy kocha dzieci bardziej od męża co za maciora

Gość gość
wytłumacz jej na spokojnie, że już teraz wchodząc w nia nic nie czujesz, więc jak niby masz zrobić dzieciaka a potem będzie gorzej ze wszystkim bo de facto tak brakuje ci ciszy, spokoju i zony dla siebie, że myslisz o rozwodzie, więc niech rozwaazy bycie samotną matka po 2 czy raczej 3 porodach? skąd kasa? skąd kolejny facet łoś? chyba z dopy. a jeszcze prędzej z piekła, bo tylko szatan w niecnych planach decyduje się na coś takiego