Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

maz robi remont mam dosc

Polecane posty

Gość gość

moj maz pracuje przy wykonczeniowce. Teraz robi remont u nas w kuchni. I sie zalamala.Zna sie na rzeczy, umie wszystko zrobic kafle, gladzie itp ale z reszta masakra. Wszystkie p*****lki pozostawial w kuchni zamiast wyniesc do innego pokoju. Wszedzie pyl kurz. Zamiast zabezpieczyc pralke, lodowke to on nic.Teraz wsztstko usyfione, powpadalo w szpary itp. Przypraw nie wyniosl, brudne gary w zlewie zostawil i tak leza miedzy gruzem a pylem. Zero przygotowania. I bez mycia poszedl spac...:/

Gość gość
No i co z tego? Weź rusz tyłek i pomagaj. Jak raz się nie umyje to nic się nie stanie skoro pada na pysk. Masz pralkę, pościel wypierzesz.

Gość gość
Jak zwykle, nieocenione porady z kafeterii. Autorko, tu panuje niewytlumaczalna niechcec do autorow tematu, miej to na uwadze.

Gość gość
Sama widzisz: dla nich co pan i wladca postanowi, to swiete, nie daj boze krytykowac, bo w najlepszym wypadku wyjdziesz na lenia i niewdziecznika. Do jakichkolwiek skarg tez masz prawo dopiero gdy zacznie pic i bic.

Gość gość
znam to uczucie, remont, remontem ale trzeba mysleć, nie raz straty po takim remoncie mam wieksze niż bez remontu i syf na miesiące bo kurzu wysprzątac nie idzie i zewsząd wyłazi, jakby tak trudno było wszystko zakryć choćby ręcznikami ale laury zbiera facet bo to on remontował a że ty będziesz sprzątać 3x dłużej niż trwał remont tego nikt nie pochwali, nie wiem z czym porównac ten brak myslenioa fcetów przy remontach czy my ich czyste skarpetki albo wyprasowane koszule rzucamy do kosza z brudną bielizną albo do składzika z węglem? bo nie wiem z czym to porównać pozdrawiam

Gość gość
To teraz sobie wyobraź jaką wredną pracę ma Twój mąż . 90% klientek marudzi mu o bałagan i kurz jak Ty tutaj .

Gość Sru tu tu tu
Jestem kobietą i zdaje się to Ty powinnaś zadbać o to żeby przykryć wszystkie meble i sprzęt,Garnki powinny być umyte, schowane,a zlew powinien być pusty.Wszystko wokół jest brudne to i na kąpiel facet nie ma ochoty.Jak syf, to syf na całego:D Zupełnie mnie to nie dziwi.Powinnaś się wstydzić! Zamiast pomóc mężowi to siedzisz przy kompie i Go obrabiasz! Olać taka babę!😠

Gość gość
a ty nie moglas zabezpieczyc te wszystkie rzeczy? za ciezko dla ciebie?

Gość gość
...i bez mycia poszedł spać :D:D:D Gratulacje:classic_cool:

Gość gość
Rusz spasione dupsko a nie siedzisz i nic nie robisz. Aż sie dziwie, że z takim nierobem jak ty chce dalej być ...

Gość gość
Akurat remont to trudny temat i zawsze trwa dłużej niż się zakłada, tym bardziej jeśli chcecie jechać po jak najniższych kosztach. Potrzebne dobre narzędzia. Słabe chińskie wiertarki nie przetrwają, potrzebna np. celma. I analogicznie radzę, dobierać wszystko inne.

Gość bardosos
Błędem jest samodzielne usuwanie gruzu. U nas pewexe w 48h usuwał gruz, zrywał podłogi, burzył jedną ścianę i zrywał kafelki. Sami byśmy robili to dwa miesiąc. Zatem - gdzie sens?

Gość ne
Moj maz pracuje na duzych budowach, gdzie nie trzeba sie bardzo martwic o kurz i brud. Jak pierwszy raz zrobil mi remont w domu to myslalam, ze wyjde z siebie i stane z boku. Co dla mnie bylo niedopuszczalne, bo nie wiem czy sie dosprzatam po remoncie, dla niego bylo ok. Teraz juz zawsze dogadujemy sie co i jak przed remontem ma byc zabezpieczone i wiekszych problemow nie ma.

Gość goscxyz
Ciesz się, że coś robi.Mój tylko lezy na kanapie przed tv i nie robi nic. Nie mogę się doprosić o najmniejszą pomoc w domu, jest taki leniwy.

Gość gość
też to przerabiam,tyle,ze wzięłam flachowca...kupe kasy ma płytki pójdzie się jeb...ć.Takze pametaj zawsze może byc gorzej...

Gość 4y4y
Tylko rzetelnie i profesjonalnie prowadzona budowa domów Warszawa to szansa na uniknięcie problemów i niedopatrzeń. Warto wybrać odpowiednią firmę. http://roslandomdesign.pl/