Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szczupłe kobiety nie mają G H lub I tylko krowy

Polecane posty

Gość gość
75D to mały biust? Buahaha

Gość gość
14.01.14 [zgłoś do usunięcia] gość Nie, co bym nie powiedziała to się takiej krowie z K nie będzie widziało. Co ja się będę tłumaczyć wielorybowi smiech.gif oszalałaś X Tak tak, bido. :D Nie dość, że cyca nie ma, mózgu też brak. Niby to mniejszy ból, bo nie widać, ale płaska deska, to już trudno ukryć. :D Wypychać staniczek watą czy papierem toaletowym? :D :D :D

Gość gość
75D, to bardzo mały biust. Duży obwód pod biustem wskazuje na otyłą osobę, miska D, przy tym obwodzie, to cycuszki zaledwie.

Gość gość
Ja myślałem, że 75D to sporawy, ale niech wam będzie

Gość gość
ja mam 75D ,jestem szczupła,ale cycuszki niestety to mleństwa.

Gość gość
Autorko-zakladasz jeden temat za drugim i obrazasz,wyzywasz innych od krów,to raczej nie jest normalne tylko swiadczy o twoich kompleksach,skoro ci sie podoba twoj biust,jakichkolwiek by nie był rozmiarów to chyba powinno byc dla ciebie najwazniejsze,nie?Swoimi postami udowadniasz wszystkim ze cos jednak nie tak z twoimi piersiami a potem dziwisz sie ze ci inni wymyślają od jakis wypryskow.Zadowolona ze swoich piersi kobieta nie zakłada kilku tematów o wyższości mniejszych piersi nad większymi snujac teorie ze wiecej niz D czy E to juz krowa.Zastanow sie troche zanim cos napiszesz a jesli juz wysnuwasz takie durne teorie to licz sie z tym ze inne kobiety potraktuja cie tak jak ty je.