Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

skonczylam studia administracje i pracuje na stacji paliw czy to wg was wstyd

Polecane posty

Gość gość
a ja obiektywnie i krotko skonczylam studia na jagielonskim i drugie na akademii krakowskiej(prywatna)) i musze stwierdzic obiektywnie choc niechetnie ,ze wiecej uczyc sie musialam na prywatnej uczelni i wiecej mi dala bylo ogolnie lepiej i nowoczesniej i jeszcze stypendium dostawalam wiec za darmo studia prawie:) na jagielonskim nudy straszne i przestarzala wiedza ,meczylam sie a i poziom nizszy niz na prywatnej

Gość gość
Bo każdy w Polsce wie, ze na Kafeterii spędzają czas tylko wybitne jednostki. Buźka mordo ty moja z Oksfordu

Gość gość
Zaden wstyd

Gość gość
kocham

Gość gość
ja też skończyłam administrację. Szukałam pracy w swoim zawodzie, szukałam w różnych urzędach państwowych. Śmiech na sali - wszędzie potrzebują ludzi z doświadczeniem ;) Wreszcie załapałam się na staż w urzędzie przy najprostszych pracach urzędowych. Ale do takiej pracy nie musiałam znać nawet KPA. Po stażu nigdzie więcej mnie nie chcieli, bo miałam dalej za mało doświadczenia, zabawne, prawda?

Gość gość
Do pańci z oksfordu. Skoro wychowałaś się w Anglii to po kiego grzyba siedzisz na naszym zaściankowym polskim Kafe? Skup się na Anglii i życiu tam. To tak jak porównywać zycie tam z życiem w Polsce, ceny tam, a ceny w Polsce, pracę tam, a w Polsce itd.Tak mało jesteś inteligentna żeby poczuć różnicę i szanse, którą ty dostałaś mieszkając tam, a szansę osoby na twoim poziomie ( ;) )mieszkającej tutaj? Polska Bridget Jones poszła do Oksfordu ludzie, gratuluję.

Gość gość
Kurde same tu oxfordy i uniwersytety jagielonskie wiec ja mala szara myszka z uniwersytetu warminsko mazurskiego nie mam czego tutaj szukac

Gość gość
hehe