Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Imię Natalia ładne

Polecane posty

Gość gość
a imie Kamila podoba wam się?

Gość gość
Ja urodziłam się w 89 roku i pamiętam że z mojego rocznika byłyśmy tylko 2 Natalie w szkole, zarówno podstawówka, gimnazjum i technikum hehe:D Ale z małej miejscowości pochodzę.

Gość gość
Mi też się bardzo podoba mam córeczkę Adrianne i gdybym miała jeszcze jedna to byłaby to Natalia, i wcale nie uważam żeby było bardzo popularne imię znam bardzo mało dziewczynek o tym imieniu i są one nastolatkami wśród małych dzieci w moim otoczeniu nie ma żadnej Natalki a zresztą to nie wazne ile jest dzieci o takim samym imieniu ważne że jest ono ładne takie subtelne dziewczęce a w dorosłości wersja niezdrobniala Natalia to świetne imię dla kobiety.

Gość gość
a Kamila ładne?

Gość gość
Natalia bardzo mi się podoba i mogłabym tak dać na imię córce ale gdyby ktoś na nią mówił Natalka to bym się wkurzała, to akurat moim zdaniem paskudne zdrobnienie. Nie wiem czemu kojarzy mi się z osmarkaną, denerwującą dziewczynką w wieku przedszkolnym i nie chciałabym tak postrzegać córki. Na szczeście tu gdzie mieszkam nikt nie wpadnie na pomysł nazywania Natalii Natalką. Gorzej w Polsce, musiałabym rodzinę uświadamiać :) Podoba mi się imię Ewa ale wiem, że tu gdzie mieszkam moja córa byłaby upierdliwie nazywana iwa a jej imię uporczywie pisane przez v ;)

Gość gość
Moja 3 miesieczna corcia nazywa sie Natalia Weronika :)

Gość gość
Ja wolę Natasza :)