Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jesli Bog istnieje to

Polecane posty

Gość gość

z automatu mamy zycie wieczne w lepszym swiecie. Czy to nie wspaniale. Zyc wiecznie i rozwijac sie i cieszyc :)

Gość gość
Oczywiscie jesli zasluzymy. Zapomnialem dodac :p

Gość gość
Bóg zesłał mi towarzysza :) cudownego towarzysza i vice versa :) Bóg istnieje jesteśmy tego przykładem

Gość gościówaxa
Gadasz głupoty! Polecam poczytanie o wizji piekła z Fatimy, tylko ci którzy naprawdę swoim dobrym życiem i zaangażowaniem (inaczej grzechy zaniedbania) w życiu zasłużą na zbawienie osiągną je

Gość gość
"jeśli zasłużymy" :) dobre dobre, takie typowo katolickie. Czemu tylko katolicy ..muszą zasłużyć..? Ogarnijcie wreszcie i nie kupujcie tego wszystkiego co wam wciska pan w sukience

Gość gość
Naucz sie czytac ze zrozumieniem. Gdzie ja tu napisalem cos o katolikach ?

Gość gość
Bóg nienawidzi zła nieważne czy jesteś hindusem chińczykiem czy zielonoświątkowcem.

Gość gość
uwierz, nie musiałeś

Gość gość
fubu zebys ty sie nie zdziwil. Bo jeszcze mozesz zaplakac. Ciekawe czy wtedy bedziesz taki cwaniak hahahahahhaa

Gość gość
Jesli Bog istnieje to milo bedzie pozyc wiecznie w pieknym swiecie. Z wyjatkiem fubu. Ty leszczu za swoje bluznierstwa bedziesz obciagal lache cerberowi w piekle.

Gość gość
Zalosny jestes fubu. Myslisz ze jak napiszesz cos glupiego na anonimowym forum to bedziesz kims. Jestes nikim, zerem. Pogodz sie z tym ofiaro losu

Gość nanina
a dlaczego piszesz "jeśli" ? wątpisz w tak oczywisty fakt ?

Gość gość
Jaki fakt ? ze Bog istnieje ? nie wiem czy istnieje. WIERZE ze istnieje MAM NADZIEJE ze istnieje Wiec w tym przypadku moge napisac "jesli"

No właśnie dlaczego wątpisz w to nędzniku? Dlaczego piszesz jeśli? Tylko wybranym jahwe ciągnie druta. Kim ty w ogóle jesteś żeby do mnie pisać?

Gość gość
wez sie fubu nie odzywaj bo wali od ciebie glupota na kilometr. Jestes zalosna kreatura. Nic nie wartym kawalkiem gowna. Ale i tak za takich jak ty sie codziennie modle. Chcoiaz nie wiem czy jeszcze jakas szansa jest dla ciebie tepaku.

Gość gość
Fubu Stopka: what ARE you waiting for?...

Nie podałbym ci ręki nad przepaścią wiesz o tym, brzydzi mnie że musisz się za mnie modlić no ale jestem anarchistą i libertynem więc rób co chcesz.

Gość gość
ja modle sie za wszystkich ktorzy zbłądzili. Z pewnoscia w obliczu smierci nie poswiecilbym sie dla ciebie jak Maxymilian Kolbe. Wybralbym wlasne zycie a ty bys zdechl. To jest taki pozytywny egoizm. fubu jestes bezwartosciowym czlowiekiem i tyle.

Ja mam podobnie, niczym Josef Mengele zaryzykowałbym własne życie aby ratować przyjaciół, a takich jak puściłbym z dymem. W gruncie rzeczy jesteśmy podobni tylko twój umysł w stosunku do mojego jest jak ziarno piasku w porównaniu z wielkością jakiejś galaktyki.

Gość gość
rozsmieszyles mnei do łez. Ale ty glupi i naiwny jestes robaczku hgahahahahha swietne masz texty. mam pytanie. Leczysz sie psychiatrycznie ?

Gość gość
Nie musze sobie wyobrazac. Galaktyke mozna zmierzyc wzdluz i wszerz. pewnie o tym nie wiedziales. Nie dziwie sie. zegnaj zegnaj. :D

Gość gość
chyba zostaniesz gejem z zachwytu i tak byłeś już blisko

Gość gość
...jeśli bóg istnieje a kiedy odejdziesz ,kiedy umrzesz gdy cię nie będzie nocy tej wtem przebudzą się kobiety dwie. Jedna to matka wyleje łez lawinę druga to ja, ja przeklnę twoje imię!! i roześmieję się, przeklinając każdy dzień gdy przy boku twym nie mówiąc nic stałam sto lat jako żona i się śmieje w głos przeklinając każdą noc, a na końcu przeklnę samą siebie za to ,że kochałam ciebie.

Gość gość
"chyba zostaniesz gejem z zachwytu i tak byłeś już blisko" Ty pewnie juz nim jestes :)

Gość gość
A co chcesz się umówić?

Gość gość
niektórzy są pierdzielnięci jak Aleksy.Zwiał w noc poślubną, zostawiając Familianę.To ta raczej święta, skazał ją na samotność.

Gość gość
fubu ma racje tylko wybranym bog ciagnie druta, za duz jest syfu na swiecie zeby uwierzyc ze cos na gorze nas kocha i za duzo p******ych rodzicow :D walcie sie idoci, dobrze sie im zyje to pitola głupoty, ciekawe co by powiedzialo jedno z drugim jakbys miała w zyciu przej****e??