Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jesli Bog istnieje to

Polecane posty

Jeśli strach nie jest większy od miłości to dlaczego taka fiku miku czy loooser nie mogą zagadać od dziewczyny i wszystkiego się boją? Śmiem zatem twierdzić że wbrew temu co mówią nie ma w nich miłości.

wiesz co mówił ap .Paweł ? że dla niego życie ma dla niego wartość tylko o tyle ,ze jest możliwością głoszenia ewangelii .. A śmierć jest dla niego czystym zyskiem bo znajdzie sie w Domu .I nie ma dla niego znaczenai w jaki sposób , kiedy umrze . Zastanów ise czyim życiem , kogo wybierasz na autorytet mający wpływ na twoje życie , Bo kogokolwiek wybrałeś do tej pory - wybrałeś źle .

Gość stara modelka bez związku
Dlatego, że jeśliby naprawdę Kochaliby Boga nie skupialiby się wyłącznie na SOBIE. A w młodym wieku tak, że jest się szczególnie przewrażliwionym na swoim punkcie. Bóg otwiera ludzi a strach zamyka nas w sobie. Dlatego fubu.

Gość oto jest pytanie
Jeśli Bo istnieje to dlaczego dobrych ludzi skazuje na cierpienie a później na śmierc? :( Dlaczego nie pozbawi życia tych krórzy na życie nie zasługują? Wierzę w Boga tylko nie rozumię jego postępowania... :(

Gość oto jest pytanie
Jeśli Bo istnieje to dlaczego dobrych ludzi skazuje na cierpienie a później na śmierc? :( Dlaczego nie pozbawi życia tych krórzy na życie nie zasługują? Wierzę w Boga tylko nie rozumię Jego postępowania... :(

Gość oto jest pytanie
Jeśli Bo istnieje to dlaczego dobrych ludzi skazuje na cierpienie a później na śmierc? :( Dlaczego nie pozbawi życia tych krórzy na życie nie zasługują? Wierzę w Boga tylko nie rozumię Jego postępowania... :(

Gość oto jest pytanie

Św Paweł to był projekt religijny który nie wiedział skąd przychodzi i dokąd idzie, ani po co w ogóle żyje. Wierzył w raj, a nie widział że raj jest tylko na ziemi. Inkarnowano go do jakiegoś hedonistycznego życia i teraz robi w roli śmiejącego się z boga i żyje jak w raju. stara modelka bez związku nie udawaj bardziej pojebanej niż jesteś, zadałem proste pytanie a ty odwracasz kota ogonem, nie zagadują bo się boją i tyle co sami powiedzieli. Więc tylko na ich przykładzie zakładając że posiadają tam jakaś miłość w sobie można jasno stwierdzić że strach jest większy od miłości, Tupac miał rację i możecie się gonić.

z tego co widzę ot ty się gonisz i jeszcze zjadasz własny ogon . Nie wiesz nic o temacie na który sie wypowiadasz a karmisz isę strachem , nie nienawiścią ale strachem i strach przez ciebie przemawia .

Gość gość
ale ten fubu jest madry. Normalnie szok. hahahahahha Zadajcie mu jakiekolwiek pytanie a on odpowie :D Jakie to zalosne.

fubu jest ...biednym , pokrzywionym dzieciakiem . Pozuje na ' złego " bo zło kojarzy mu się z mocą a dobroć ze słabością. kiedyś czytałam tej ego posty majac nadizję , że jest w nich jakieś drugie ukryte dno ale tam niczego nie ma . tylko samotność i strach .

Gość gość
trzeba sie o niego modlic. Moze Bog mu pomoze. A moze to wolanie o pomoc. fubu co ci jest. Wiemy ze cos cie dreczy.

Ja jestem jak ten żołnierz który osobiście wbijał Jezusowi gwoździe - niczego się nie bał czy jakiegoś jahwe, allaha, buddy bogowie to dla mnie odchody ludzkiej wyobraźni, a nawet jeśli czegoś się boję to każdy człowiek, czegoś się boi, czegokolwiek :)

Gość gość
Ja jako czlowiek wierzacy boje sie tylko jednego. Mianowicie kary za grzechy. To wszystko dziekuje.

Gość gość
No jeszcze Sanepidu się boisz, nie gadaj.:D Trochę się zmieniłeś, chyba na niekorzyść.Tak jakbyś wszystkie rozumy pozjadał.Nie oszukujmy się, to ja jestem bardziej oczytana. Nie musisz się mnie bać, jak widzisz nie jestem dyspozycyjna jak dawniej.Miło by było poczytac choć te Twoje brednie :P więc się nie chowaj.:D Bo odniosę wrażenie, że oprócz Sanepidu boisz się też mnie.:P Przecież wiadomo że łypiesz jednym okiem :P

Gość gość
Mimo wszystko jestem w stanie Cię poznać-pewnie nie zawsze.nie wiem czemu zwroty grzecznościowe walisz teraz maałą literą.to oznaka braku szacunku do rozmówcy-?robisz to celowo?

Gość gość
Eee pewnie chodzi o wyimaginowanych wrogów Boga.:D :D czasem jednak jakbyś naprawdę miał coś z głową.SZOK :D Sądzisz, że Bóg jest zadowolony z takiej obrony? Baranku?

Gość gość
"To wszystko dziękuję" :D :D :D

Gość gość
Co to za chichracz tu wparował?

Gość gość
A jak myślisz? Zieloni coś humoru nie mieli :D

Gość gość
Temat o Bogu a ty z sanepidem wyjezdzasz. No litosci. zapytaj sie jakiegos gleboko wierzacego czlowieka, czego sie boi. Myslisz ze odpowie ze chorob ? ubóstwa ? slych ludzi ? szatana ? hahahahah NIE jesli sie gleboko wierzy to bac sie mozna tylko Kary za grzechy. Bo tylko to nas czeka. No co na ziemi szybko przemija. To co w niebie lub piekle trwa wiecznie.

Gość gość
SANEPID jest bardzo ważny :D kto wie o co chodzi , nie zaprzeczy :P

Gość gość
A co, bohatera teraz zgrywasz? :D

Gość gość
pa Kotuś, nie mam dziś czasu :D :D :D

Gość gość
A właśnie, tak na chwilę wpadłam...a Ty kotuś :P czego się naprawdę boisz? Ciekawe czy jesteś aż tak bardzo wierzący?

ho ho ho :) same kotusie :) jacyż tu milusińscy sie zebrali :)

Gość gość
zal niektorych ludzi tutaj.

Gość gość
To dobrze:)

Gość gość
podnosze :)

Gość gość
kochasz Boga a co z ludżmi? To przedmioty?