Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy dadza mi zwolnienie na grype jelitowa

Polecane posty

Gość gość

Dzisiaj nie poszlam do roboty, cala noc wymiotowalam i mam biegunke, jest mi zimno i mam dreszcze bola mnie wszystkie miesnie i jestem oslabiona. Wizyte u lekarza mam dopiero o 10 czy moga mi nie dac zwolnienia i co w takim przypadku?

Gość gość
Odpowie ktos

Gość gość
weź się zastanów zamiast zadawać tego rodzaju pytania - jesteś w stanie iść do pracy i pracować? Jęsli tak - nie dostaniesz zwolnienia; jeśli nie - dostaniesz.

Gość gość
Nie jestem w stanie ale wiem ze lekarze nie chetnie daja zwolnienia lekarskie i nie wiem cxy moje objaey sie do tego kwalifikuja.

Gość znawczyniiiii
nie moze ci nie dac! musi ...

Gość gość
pewnie, że niechętnie jak ktoś idzie wyłudzić kilka dni L4 z katarem. A jak żygasz i srasz jednocześnie to jakim sposobem masz dojechać do pracy i jeszcze w niej wysiedzieć 8 godzin? Że nie wspomnę o zarażaniu innych?

Gość gość
Pytam bo nigdy nie bylam na zwolnieniu to pierwszy raz. A mialam obawy ze jesli mi nie da to bede miala problemy w pracy:(

Gość gość
lekarz powinien dac Ci zwolnienie jesli nie jestes w stanie isc do pracy i zle sie czujesz z powodu choroby. Moja pani doktor zawsze mi daje jak ja poprosze.

Gość gość
o bosssz, ale mas zproblem. Oczywiscie ze dostaniesz zwolnienie! Nawet bym si enie zastanawiała nad tym