Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

80 procent kobiet nie cierpi seksu

Polecane posty

Gość gość

to prawda, sama jestem mezatka od 4 lat i nigdy nie mialam orgazmu, czekam az maz skonczy, udaje ze jest mi fajnie i tyle, myslalam ze jestem jedyna, a tu niestety nie, wiekszosc kobiet nie cierpi seksu, ale wiekszosc klamie, moja kolezanka ktora ma 2 dzieci, mezatka od 7 lat, sypia z mezem raz na 3 lata, tez z powodu takiego ze nie ma zadnej przyjemnosci, jakies pieszczoty owszem ale nigdy nie dochodzi, boze to straszne ze kobiety zyja w taki sposob

Gość gość
by facet je utrzymywał zrobią wszystko

Gość gość
a ja lubię bardzo. Jestem mężatką od 5 lat mamy synka 3 lata. Mogłabym się kochać z mężem codziennie i często tak jest

Gość gość
Autorko, robiłaś jakieś badania na ten temat czy tak sobie popierdujesz na forum?

Gość gość
ja też nie lubię seksu, ale coż poza tym moje małżeństwo jest udane, też udaje, ale taki nasz kobiecy los, wiele moich kolezanek tak robi

Gość gość
ja lubie seks :D

Gość gość
niestety pewien rodzaj kobiet potrzebuje wiecej partnerow i nowe doznania aby miec wiecej satysfakcji Ale wiele mozna sie tez nauczyc we dwoje.

Gość gość
chyba 20proc nie lubie seksu a 80 lubi

Gość Gosc

Biora sobie faceta, ktory ich nie pociaga to potem tak jest.

Gość Anna

Skąd wy macie te statystyki XD. Według mnie wszystkie moje koleżanki w wieku 20-35 lat uwielbia sex. Jeśli spada libido to mogą być to problemy hormonalne/zdrowotne, aseksualizm bądź po prostu facet był brzydki. Także na początku było zauroczenie, zauroczenie opadło to i chęć sexu spadła jeśli nie ma miłości. Mężczyźni w Polsce raczej słabo o siebie dbają pod względem zdrowotnym (choćby dieta czy zęby to jakaś masakra) i wyglądu (ubrania, fryzura).

Gość Wiem co mówię

Te pozostałe 20% nadrabia za te 80 😄