Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet 34

Gdzie szukac w Londynie inteligentna i spokojna dziewczyne

Polecane posty

Gość facet 34

ktora ma zaintersowania typu polityka historia ( w sumie ta sa meskie hobby ) pytam powaznie bez zlosliwosc**prosze

Gość gość
Trudno powiedziec, moze w pracy, zalezy gdzie pracujesz.

Gość gość
w pracy to jedynie jak jest to duza firma gdzie jest duze skupisko ludzi lub gdy uczesticzy sie w szkoleniach takze ma sie kontakt z wieloma osobami w przeciwnym razie gdy pracujesz w malym zepole i wszyscy sie znacie to nie ma szans poznac kogos nowego nie wiem moze na portalach internetowych cieko powiedziec

Gość facet 34
akurat w miejscu gdzie pracuje jest duzo dziewczyn ( chyba jedna probowala mnie podrywac a ja nawet nie staralem sie jej blizej poznac ;-) ) ; niestety jest malo Polek, moze jakies kluby zainteresowan ? warto poszukac w necie; w Polsce to najlepiej na studiach ; teraz to juz jestem troche za stary w ogole pisze

Gość gość
chcesz poznac kobiete na historie i polityke ?? czlowieku ja jestem ponoc spokojnym facetem ale od razu mnie na zygi sciaga jak mialby sie nawet z takim kumplem spotykac. trzeba sei bawic zyc i zwiedzac swiat a nie zamulac przy polityce. Zreszta i tak gowno zrobisz wiec idz do polityki jak cie to interesuje.

Gość facet 34
nie ma co sie bulwersowac to zainteresowanie jak kazde inne , dla mnie to lepsze niz rozmowy o niczym, facebook itp swoja droga lubie zwiadzac - bylem jak na razie w kilku panstwach , w tym roku - Bracelona i okolice ;-)

Gość kobieta 27 lat
Popierasz PO czy PiS?

Gość facet 34
blizej PO, aczkolwiek z wiekiem staje sie bardziej konserwatywny, w Anglii jest takie przyslowie podobno - kto nie byle w mlodosci anarchista, nie bedzie dobrym konserwatysta aczkolwiek PIS z liderem Jarkiem calkowicie mi nie odpowiada cos smiesznego o Jarku http://www.youtube.com/watch?v=DkOIWdc9v3M

Gość gość
Przecież wy takich nie lubicie, ma być przebojowa, wyuzdana niunia

Gość facet 34
ja taki nie jestem, wole spokojne osoby generalizujesz

Gość kobieta 27 lat
No tak jak popierasz PO czy ogolnie blizej ci do PO to ja już dziekuje za rozmowe i nie mam wiecej pytan ;)

Gość gość
Nie rozumiem dlaczego interesujaca osoba mialaby sie nie interesowac historia i polityka? Ja uwielbiam historie, co nie znaczy, ze tylko siedze w domu i ogladam discovery, mam duzo przyjaciol, z ktorymi sie spotykam, uwielbiam podroze, lubie tez wyjsc potanczyc lub isc na koncert. Zreszta interesuje mnie prawie wszystko. Gdybym byla wolna to wolalabym faceta, ktory ma zainteresowania niz takiego, ktory upija sie z kumplami.

Gość gość
bo tak po sa facecie ktorych interesuja historia i facec ktorzy sie upijaja z kumplami :) Masz swiatpoglad wielkosci glowki od zapalek. kobieta przede wszytkim ma byc piekna i szczupla a tu takich nie ma. z 20 otrzymanych zdjec z zadna bym nie wyszedl nawet na kawe. dziekuje za uwage.

Gość gość
To ty czytaj ze zrozumieniem, gdzie napisalam, ze sa tylko dwa rodzaje facetow? :O

Gość gość
Sproboj polishdating.com

Gość facet 34
czy na tej stronce mozna znalezc osoby o takich zainteresowanaich wiadomo ze warto sprobowac ;-)

Gość gość
ale wieśniak! "szukać dziewczyne"??? szukać dziewczyny, ćwierćmózgu!!!

Gość gość
Szczytem hipokryzji jest popierać peło i siedzieć w Londynie. Zielona wyspa się nie podoba ?

Gość facet 34
zawsze mialem takie poglady

Gość gość
Facet, nie przejmuj sie wyzwiskami. Szukaj wszedzie, ja bardzo lubie historie i w Polsce nawet zrobilam magistra z historii :) tez mam 34 lata i lubie spokojne zycie. Ja jestem zajeta, ale chce C****kazac, ze sa tu tez takie osoby, jakich szukasz. Powodzenia :)

Gość facet 34
;-)

Gość gość
Idź do muzeum, biblioteki. Pełno tam teraz takich co o historii C**przegadają 3 noce, a potem wezmą oddech. Stron unikaj, raczej inni ludzie tam trafiają ( chociaż oczywiście są wyjątki ). W pracy, na wystawie, w muezum.. Rób to co lubisz a sama się trafi

Gość gość
cakiem nieglupie rady, aczkolwiek mozna sie domyslic; podryw na biblioteke ;-) najlepiej bylo jednka na studiach - zmarnowalem wiele sznas

Gość gość
no ciekawe jak poderwac kogos w muzeum....tez mi porada. Zobacz sobie ta strone: https://www.doingsomething.co.uk/ Tam sie spotykaja ludzie i chodza na aktywne randki. Dopasowuja sie wedle zainteresowan. O wiele lepsze to niz jakies polish dating z buraczanymi gebami polskich roboli i blond bliczowanych Mariolek. Zainteresuj sie tez jakims wolontariatem, tam jest pelno interesujacyh ludzi.Jak lubisz polityke i historie poszukaj kolka zainteresowan

Gość gość
ale on zapewne szuka szczupłej, opalonej blond cycatej tipsiary, która będzie z nim konwersować o polityce, fizyce kwantowej i operacjach na otwartym sercu - niestety facet - albo - albo!

Gość facet 34
dobra stronka, kiedys bylem na niej, nie wiedzialem ze to rodzaj portalu randkowego, nie szukam tipsiary, aczkolwiek wolalbym dziewczyna o nierubensowskich ksztaltach, sam nie jestem miesniaczkiem, waze 85 kg

Gość gość
Facet 34, a czym się zajmujesz, jeśli można spytać i w jakiej części Londynu mieszkasz?

Gość gość
jestem kelnerem i mieszkam w polnocnym Londynie, ale praca mnie zabija, nie robie tego co lubie - nie rozwijam sie, juz nie mam sily zeby cos zmienic, szukac nowej pracy - jednak musze sie zebrac taka praca to jest cos starsznie odmozdzajace

Gość gość
34 letni kelnerzyna z wymaganiami....hahahaha!!! Coz skarbie, jestem I szczupla I ladna I nie nudna......z dobra praca I perspektywami....ale takiego dupka bym sie nie tknela. Po pierwsze facet ma potrafic zarobic I miec prace conajmniej tak dobrze palanta jak ja......czyli ma byc ambitny. Co mi z golodupca z nawet najinteligientniejszymi zainteresowaniami? Zebym go musiala utrzymywac? Poza tym polaki to takie muslimy Europy! Poglady niczym araby, wiec szkoda marnowac czas. Ale powodzenia! Napewno znajdziesz jakas naiwna....hahahaha

Gość gość
z innych sie smiejesz - sama z siebie sie smiej wyzywasz innych - a jaka sama jestes