Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pieczenie pochwy w ciazy po wytrysku

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny jestem w 13 tc******sexie strasznie piecze mnie pochwa, wcześniej tego nie miałam. Może któraś z was tak.miała? bo już sama nie wiem co mam myśleć. Czy taki urok ciąży czy coś się dzieje. Dodam, że grzybicę mniewałam ze dwa razy w życiu i było to zupełnie coś innego (szczypanie, swędzenie, pieczenie- wszystko na raz)

Gość gość
Bo s****a jest żrąca i trująca!!! Nie wiedziałaś o tym???

Gość gość
O matko to faktycznie może mi pipę wypalić? dzięki ,że powiedziałaś

Gość gość
pomoże ktośi powie coś sensownego?

Gość gość
Człowiek chce się dowiedzieć czegoś sensownego to nikt się nie udziela, a gdzie temat prowo wywołujący kłótnie to zaraz 7 stron

Gość wiwianka
Może to są początki grzybicy? A może to tylko uczulenie na płyn do prania, proszek, wkładki higieniczne? Zacznij używać do codziennej higieny intymnej płyn lacibios femina pregna, specjalnie opracowany dla kobiet w ciąży o kwaśnym pH 3,5 z kwasem mlekowym i chlorheksydyną, dzięki czemu zapobiega rozwojowi chorobotwórczych bakterii i grzybów, dbając o zdrowie dróg rodnych. Przy tym jest bardzo delikatny dla skóry okolic intymnych, hypoalergiczny bez SLS i sztucznych substancji zapachowych. Łagodzi podrażnienia, pieczenie i drobne stany zapalne.

Gość gość
A może twój mąż coś złapał, jakaś bakterie i stad te objawy. Może np niedawno był np na basenie?